gabi1989 wrote:1022309 Is This Message About Buying A Brand Or Product?
hepsi no çıkıyor arkadaş.
CAS8 wrote:ee452010 wrote:Does This Merchant Have Wheelchair Access? bu taskı nasıl yapıcaz arkadaslar hıc b bılgı bulamıyorum ben :/
burda kısa süre önce bu konuda (aynı konu değil, ama yakın task) yardımcı olmuştu. bu sayfadan başlayarak geriye dönük bi bak istersen.
lalegulu43 wrote:1020375 Is Parking Available For The Merchant Provided? 92 adet verdi.
Taco Bell ve Yogurtland adresleri çok acayip. Yes seçiyorum unsure olacak diyor, unsure seçiyorum yes olacak diyor. Ne yes i kabul ediyor ne de unsureyi.No şıkkı task boyunca nerdeyse hiç yok
ToeX wrote:bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama Lütfen 1 kişide yardım etsin ya. benim yaptıklarım article mi neymiş onlarda seviyeyi etkilemediğinden levelim atlamıyomuş ama üye oldum olalı seviyeyi etkileyen 1 tane gelmişti ondada 0/5 yapmışım dahada gelimiyor yada benim mi bulmam lazım kendi düşüyormu benim görev yerime lütfen rica ediyorum 1 kere yardım edin
Luckyyoungman wrote:nurtensen wrote::Luckyyoungman wrote:Eee para kazanmak kolay deği46,211,617 27 Oct 2016 10:53 EST Complete Toluna (Project #1428181-TR) $1.3300
Toluna anketi
bende yaptım ama sıkıldım okunacak kısımlar çok fazlaydı