mavis34 wrote:şu mesajı atmıştım..
![]()
my payment pending have been cancelled automatically!! from your site I haven't been paid for months. are you kidding me? I'll make a new request. now, pay up. I'm very angry. the reason I want to know!!
dcba4321 wrote:honeyamethyst wrote:gizemylmz wrote:honeyamethyst wrote:arkadaşlar peki payzada olan paramızı banka havale ücretinden kurtarıp baska bir yere akatarmanın bir yolu varmıdır acaba?Hesap baskasının adına olduğu için payzadan cekim yapamıyorum banka hesabıma.
payzadan bitcoin transferi yap koinime
onu deniyorum ama bitcoin adres kısmına ekleyeceğim koinim adresini bulamıyorum ya da birşeyi eksik yapıyorum
koinim de hesabını onaylattıysan bitcoin yatır kısmına tıkladığın zaman yeni adres oluştur çıkıyor. ordan yaparsın
gizemylmz wrote:honeyamethyst wrote:arkadaşlar peki payzada olan paramızı banka havale ücretinden kurtarıp baska bir yere akatarmanın bir yolu varmıdır acaba?Hesap baskasının adına olduğu için payzadan cekim yapamıyorum banka hesabıma.
payzadan bitcoin transferi yap koinime
mavis34 wrote:dün 302 tl finansbank enparaya istedim, bugün payza completed demiş bankaya para gelmemiş. payzaya bir ticket attım ve kontrol edin dedim. benzer bir sorunla karşılaşan varmı? para ne zaman gelir. banakaya ilk ödeme isteğim.
Smyrnaa35 wrote:honeyamethyst wrote:Date: September 16, 2016 3:24:00 PM
Amount Sent: $22.22 USD
Sender Name: ClixSense
Ödememi aldım
Tebrikler,güzel haber ne zaman vermiştin cash out talebini?Payza dan bahsediyoruz bu arada dimi?
mavis34 wrote:2 months do not receive payments. | ClixSense Forum
konu açtım destek olusanız güzel olur.