@readys1
anladınızmı?yoksa sızıde clıxsense ust yonetımıne sıkayet edecegım artık lukcy paranoyasından kurtulun yeter artık gerceken huzur istiyorum
Allah aşkına bari i harfi kullanın ya.
capaxa wrote:beachflowers wrote:capaxa wrote:Bişey soracağım , daha önce deneyen bilen var mı acaba.Clixsense ile alakası yok ama bilen varsa burdan çıkar bir tek.
Daha önce neo hesabım vardı banlanan , bu kullandığım cf yi orda da kullandım..
Şu an başkası adına yeni hesap açsam ordan , şu an kullandığım cf hesabını orda kullanabilir miyim?
Aynı kanaldan en fazla kaç cf id si açılabiliyor?
Aynı kanaldan en fazla bir tane cf id açabilirsiniz. Dashboard'da edit profile kısmında aynı kanala ait birden fazla cf id görürseniz/görürlerse eninde sonunda banlıyorlar
Ama dediğiniz durumda yeniden bir neo hesabı açıp mevcut cf hesabınız ve neobux cf id ile devam edebilirsiniz, bunda bir sorun olmuyor. En azından bende olmadı. Hatta bugünlerde yeni bir hesap (aslında üçüncü) açacağım.
hesabı açtığımda tasklara girdiğimde otomatik daha önce açtığım neo id sini mi seçer , yoksa farklı id verir mi , verirse ne olur? farklı bir maiile üye olacağım çünkü.
mevcut cf id üstünden nasıl açabilrim yani?
capaxa wrote:Bişey soracağım , daha önce deneyen bilen var mı acaba.Clixsense ile alakası yok ama bilen varsa burdan çıkar bir tek.
Daha önce neo hesabım vardı banlanan , bu kullandığım cf yi orda da kullandım..
Şu an başkası adına yeni hesap açsam ordan , şu an kullandığım cf hesabını orda kullanabilir miyim?
Aynı kanaldan en fazla kaç cf id si açılabiliyor?
Forstemann wrote:beachflowers wrote:Forstemann wrote:929886 Look At Advertisements And Judge Them.
Work mode
95% accuracy
39 tasks completed
8 cents per task
biri rapor ederse banlanırsınız. Reklam yapmak yasak sitede.
kardeşim sence reklam mı yapıyorum yardımlaşmaktan mı bahsediyorum burda şuan her şeyi konuşmak yasak forumda sadece egosunu tatmin eden bir kaç üye kaldı şu kadar kazandım bu kadar kazandım yazan task bittikten sonra paylaşan vs, bak son gelen look u grupta paylaştım hepimiz 40'a yakın yaptık. Sen yardımlaşmayı reklam olarak görüyorsan report edebilirsin ki etmişsindir zaten.
moris34 wrote:Merhaba, benim bir sorum olacak. 0 levelim ve 5 tane task tamamladım, sadece 1 task %80 diğerleri yüksek. Sorum şu, hiç bir taskın ödemesini alamadım, bir türlü gelmedi. Hani desem ki doğruluk derecesi düşük neyse ama düşükte değil olayı anlayamadım, neden ücretlerim yansımadı?
serkangurdal wrote:beachflowers wrote:günü 62$ ile kapatıyorum, daha yapılacak çok task vardı ama yarın iş başı. Çok fena dalmışım. Herkese bol kazanç.
merhaba günü 62 dolarla kapatan birisi neden premium olmadı ki bonus olarak 10 dolar alırdınız premiumun yarısından fazlasını çıkarmıştınız. Bence hata yaptınız