Please wait...
HomeForumPosts by bk5b

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bk5b

PITANJA I SAVJETI » Post #653

Tue Apr 28, 2020 06:51 in Ex-Yugoslavia

Regan sam od prvog mjeseca i aktivan zadnja cca 2 tjedna svaki dan uz addon da vidim jel mi šta ponuđeno.... Još uvijek ništa a ma baš ništa... Ima li smisla ili? Stalno se nadam provjeravam, ovo bi mi užasno dobro došlo uz stalni posao za pokriti neke stvari i nikako i nikako...

PITANJA I SAVJETI » Post #650

Wed Apr 22, 2020 12:44 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav,

danas mi je NAPOKON na addonu iskočilo nešto, bio je survey.

Ošao sam viditi, nekakav naslov je pisao i samo sam brže bolje kliknuo prihvati ili što već.

Tu me tražilo neke podatke o sebi (mislim baš ysense da me pitao) što sam ispunio (grad, mjesec i godina rođenja, posao...) i kad sam završio nije mi više bilo surveya dostupnog niti bilo čega...

Zna tko o čemu je riječ? Ima li kakve šanse da uopće bude čega više ili? Svakodnevno sam ispočetka bio prijavljen i refreshao i polako gubio volju i danas mi iskoči notifikacija na addonu šta imam i sad opet ne stane...

PITANJA I SAVJETI » Post #633

Sat Apr 18, 2020 04:19 in Ex-Yugoslavia

Odlično, hvala ti još jednom puno na pomoći. :)

Budem obratio pažnju i čak oko prvih taskova malo spamao s pitanjima ovdje čisto da si dignem level i "uđem" u to napokon. Od svih onlie job stranica ovdje sam se regao prije 3 mjeseca ali se nikako nisam vraćao do danas na preporuku kako je zbilja legit i da je sve ok i da se može zaradit solidno. Uz ovo radim još i microworkers koji je zbilja mizeran ali ajde bolje išta nego ništa... Ako ima još tko kakvih preporuka javite.

Hvala još jednom na pomoći, add-on je instaliran, savjete sam pročitao par puta već, čekam prve taskove i surveye :)

PITANJA I SAVJETI » Post #631

Fri Apr 17, 2020 12:36 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
bk5b wrote: Pozdrav,

Registrirao sam ali ne vidim trenutno nikakve surveye i taskove. Za koliko bi to moglo biti dostpuno ili moram nešto napraviti da mi bude vidljivo?

Prvo dobro dosao/la. :)

Prebacila sam post ovde, tema u kojoj si postovao/la je za aktivne taskove.

Sto se tice Surveys, nema ih uvek i ne za sve zemlje naseg regiona. Hrvatska ih ima. :)
Videces ih kada se pojave pod 'Surveys' na vrhu stranice, kada tu kliknes.

Sto se tice Taskova, to je skroz druga firma i tu se pocinje od nultog lvl-a i kvalifikujes se za vise lvl-e. Ima ih 3. Sto vise lvl-a imas, bude ti dostupno vise Taskova.
Na zalost Taskova za nulti nivo nema cesto i dolaze u naletima. Dodatno, brzo se razgrabe, pa je preporuka da proveravas cesce u toku dana da bi uspeo'la da dobijes lvl-e sto pre.

Vazno: kvalifikacija za vise lvl-e zavisi iskljucivo od tacnosti odgovora i definisana je % uspesnosti u svim Taskovima. (Global Accuracy - GA).

Pitaj nas sve sto ti nije jasno u pocetku, ima dosta stvari da se pohvata. :)

Pozdrav,

Hvala puno na pomoći. Znači samo čekanje i strpljenje , nema drugog :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6883

Fri Apr 17, 2020 07:30 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav,

Registrirao sam ali ne vidim trenutno nikakve surveye i taskove. Za koliko bi to moglo biti dostpuno ili moram nešto napraviti da mi bude vidljivo?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 19, 2021 20:06:06 EST