TheObserver34 wrote:Payoneer kullanan arkadaşlar;
Ödeme aldığınız banka isimlerinizi de yazarsanız biz de fikir sahibi olabiliriz kesintilerle ilgili.
Mesela Garanti Bankası'na TL çeken var mı ya da USD vs. ?
Hangi bankalar kesinti yapmıyor, yapanlar ne kadar kesiyor bilmek adına faydalı olur.
Kolaylıklar...
usi1905 wrote:hdturkey wrote:clıksense iyice bozulmuş anket sürelerinin uzatıldığı yetmezmiş gibi anketi sonuna kadar yaptırıp sonra yönlendirme yapmadığı için ödeme yapmıyor çektiğin fotoğrafı gönderiyorsun hiç bir şekilde yardımcı olunmuyor bu da yetmezmiş gibi şimdi bir de verdiği parayı geri alıyor sistem iyice çökmüşhepsi atmaya başladı iyice suyunu çıkardılar işin
mandalina1071 wrote:saharalisa73 wrote:yusufsag wrote:saharalisa73 wrote:Bende 2 kere para çekimi yaptım ilkini skrillden çekmiştim çok kesinti yapmıştı. 2.sini payzadan istedim 1 ay boyunca param gelmedi çok uğraştım ziraat ile hesabım kesinti bendede çok oldu. Nihayetinde param geldi ama artık korkar oldum. Nereden çekicem bilmiyorum. Clixsense de rapor etmiştim sorunumu onlarda oralı olmadılar. Kesinlikle bu durumla ilgilide yeni bir anlaşma yapmalılar bence. Direk bitcoin üzerinden çekim yapıyor birçok para kazanma siteleri. Payza yani benim için kabus gibi. Bununla ilgili hep birden bir çalışma istek yaparsak bence şartları zorlayabiliriz.
merhaba, skrillden para çektiğinizde ne kadarlık bir kesinti olmuştu ve kaç günde banka hesabınızaulaştı? Bilgi verebilir misiniz? Bende oradan para çekmeyi düşünüyordum da bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
10 nisanda hesabıma 90 lira gelmiş clixsenseden. 13 nisanda bankama 70 lira olarak gelmiş.
az keşmiş bende deneyim bakalım.inceledimde skrilli sadece swift kesiyor 18.5 tl.payza 48 kesiyor skrile geçme zamanı.
yusufsag wrote:saharalisa73 wrote:Bende 2 kere para çekimi yaptım ilkini skrillden çekmiştim çok kesinti yapmıştı. 2.sini payzadan istedim 1 ay boyunca param gelmedi çok uğraştım ziraat ile hesabım kesinti bendede çok oldu. Nihayetinde param geldi ama artık korkar oldum. Nereden çekicem bilmiyorum. Clixsense de rapor etmiştim sorunumu onlarda oralı olmadılar. Kesinlikle bu durumla ilgilide yeni bir anlaşma yapmalılar bence. Direk bitcoin üzerinden çekim yapıyor birçok para kazanma siteleri. Payza yani benim için kabus gibi. Bununla ilgili hep birden bir çalışma istek yaparsak bence şartları zorlayabiliriz.
merhaba, skrillden para çektiğinizde ne kadarlık bir kesinti olmuştu ve kaç günde banka hesabınızaulaştı? Bilgi verebilir misiniz? Bende oradan para çekmeyi düşünüyordum da bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
simurgg wrote:aman Allahım payzaya bi haller oldu
ayın 5 inde (pazartesi) istediğim ödeme ayın 8 inde (perşembe ) akşamı saat 8 gibi geldmişönümüzdeki hafta cumaya kadar beklemiyordum halbuki istek gününü saymazsak 3 günde gelmesi şok etkisi yarattı
btc olarak istedim 12 sine gün verdi bakalım oda bu kadar hızlı davranacakmı
verdiği tarihte sözünde durursa caaanım payza der böğrüme basarım