Please wait...
HomeForumPosts by EagleBG

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by EagleBG

Продължаваме напред с промяна » Post #48

Sat Jul 22, 2017 00:37 in Bulgarian

Както винаги истината е някъде по средата...
В ClixSense съм от повече от 3 години и абсолютно винаги са били свръх коректни и точни във всяко едно отношение.За всеки дребен проблем,който съм имал,реакцията на съпорта е била в рамките на 10-15мин.За смърт на сайта не може да се говори но от България става много трудно да се прави каквото и да е.
borodin4o,предполагам,че в Канада положението е доста по-оптимистично,но при нас оферти почти няма или ако ги има все по-рядко се плащат(което не е по вина на ClixSense).Последните дни направих 3 оферти,от които не ми се плати нито една...да кажа,че знам как се правят-имам над 18 000 направени задачи в ClixSense и 115 оферти.
Така че в случая да се говори за 'врели некипели" и "кисело грозде" е меко казано нелепо...за съжаление на този етап за българските потребители сайта става почти безполезен.

Всичко за ClixGrid » Post #825

Tue May 26, 2015 11:04 in Bulgarian

:) :) :)


ClixSense Задачи » Post #2783

Sun Apr 19, 2015 00:56 in Bulgarian

eclipse88 wrote: Здравейте, от два дни се опитвам да се пробвам с тея задачи но не ми излиза нито една ... като цъкна на tasks и ми излиза : "0 Аvailable jobs" "15 Potential jobs" "No matching records found"
Изчетох половината тема и нищо :?: :roll:

Без ниво си в CрowdFlower...тези "15 Potential jobs" са за хора с от 1-во до 3-о ниво.В началото ще имаш по 1-2 налични задачи и то не всеки ден и целта е да покриеш критериите за ниво:поне 100 тестови въпроса и определен процент точност(70% за 1-во,80% за 2-ро,85% за 3-о).В началото е трудно,но който има търпение стига до по-приятната част :)
Успех!


aastraa,Дори и след попълването на анкетата по повечето задачи може да се продължи да се работи.Просто задачите са с различен лимит-има такива които са единични,има и с по 7-8-10 броя,има и такива с по няколко десетки или стотици бройки лимит....различно е.Наистина е достигнат лимит само ако видиш този надпис You've completed all your work!Каквото и друго да ти пише просто рефрешвай и чакай да ти даде задача...

ClixSense Оферти » Post #1055

Thu Apr 16, 2015 12:00 in Bulgarian

otskov wrote: Аз не можах да ги намеря тези куестове и битки, но пак ще потърся; мерси :)
saintbg wrote: малко е тъпа играта
Много си тактичен :D

Абсолютно играта е супер зле...явно като са я създавали братушките са прекалявали с водката в процеса на работа :)
А за куестовете....има една тема във форума им как се стига до 3-о ниво,където е обяснено стъпка по стъпка как се минава през всички куестове

Реферали » Post #987

Tue Apr 14, 2015 11:45 in Bulgarian

Pepo12 wrote: Понеже се ровя в сайтове, където да намеря реферали и има много такива, как да реша кой не са PTSU (Paid to signup programs). Има ли някъде списък с такива сайтове в някой от форумите. Защото прочетох предупреждението на администраторите да не ползваме PTSU (Paid to signup programs). Обаче кое точно е такава програма - например сайта,за който питам гарантира минимум записани реферали срещу определена сума. Това критерий ли е за PTSU (Paid to signup programs) или не е. Мисля, че малко повече разяснение по този въпрос ще е от полза и на други потребители. Вариант е и в някоя тема да питаме за конкретен сайт, ако това въобще е по правилата, разбира се.

PTSU не е сайт,а вид оферта която пускаш,за да се регистрират хора срещу заплащане от твоя страна.Примерно пускаш оферта някъде, че плащаш по 10 цента за всеки,който се регистрира през рефералния ти линк-това е PTSU.

ClixSense Задачи » Post #2770

Mon Apr 13, 2015 06:29 in Bulgarian

Fiana74 wrote: Бихте ли ми казали до какво води ниския резултат при решаването на задачите. Много са ми зле. Едната я минах на 70%, но другите ми опите са под минимума.

Допускай по-малко грешки и процента точност ще се повиши :) Докато им свикнеш ще има такива спадове...учи се от грешките, които допускаш и ще напреднеш....

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2873

Mon Apr 06, 2015 13:58 in Bulgarian

otskov wrote: ... защото заплащането на задачи и оферти си е едно и също...

Заплащането е едно и също ,но бонуса е доста различен-като стандарт е максимум 7%,аз за премиум е до 16%.Като гледам си стартирал със задачите и ако наблегнеш на тях ъпгрейда ти е направо задължителен,защото със всяка направена задача ще губиш пари като стандарт.Сам си прави сметката колко задачи правиш и си сметни с по-високия дейли бонус от 16% каква ще е разликата в печалбите...
Успех!

ClixSense Задачи » Post #2722

Fri Mar 20, 2015 14:18 in Bulgarian

zlatytu wrote: Здравейте! От скоро съм в този сайт и още доста неща не зная. Направих (или по-скоро НЕ направих) една задача и успеваемостта там ми е 50%. при което като я отворя втори път ми изписва, че имам ниска успеваемост и не ми дава да я правя втори път. Въпросът ми е винаги ли така ще ми излиза или ще дойде момент, в който ще ми даде да я правя пак?

Няма да ти даде да работиш отново същата задача.Добрата новина е че задачи за нулево ниво излизат сравнително често,така че просто започни друг слот.

Реферали » Post #980

Wed Mar 18, 2015 13:50 in Bulgarian

otskov wrote: А какво прави опцията ?

Подаряваш ъпгрейд на твой реферал ;)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #341

Sun Mar 15, 2015 11:24 in Bulgarian

otskov wrote: Реферал е всеки потребител на :clixsense: В PTC сайтовете потребителите (хората) се наричат реферали, така както в продуктовите MLM компании се наричат дистрибутори т.е. реферал е нарицателно на потребител.

Малка поправка:Твой реферал е всеки потребител,който се е регистрирал в сайта през твоя реферален линк.Т.е. той е част от твоята "мрежа" и от него печелиш бонуси чийто размер зависи от активността му.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #337

Fri Mar 13, 2015 15:45 in Bulgarian

otskov wrote: Благодаря! Сега влязох и видях, че всичко е точно, там са парите, оправих мейла :)
Ако може още един глупав въпрос да задам: как да си наредя превод на тези 1.50 евро към картата (не че съм умрял за тях, но защото не съм нареждал преводи досега и да се науча) и за колко време се осъществяват транзакциите ?

За всяко теглене към картата се удържат $2,50 или 2 евро...така че към картата тегли колкото ти е възможно по-рядко и по-големи суми,за да си спестяваш излишното плащане на такси.След като заявиш плащане парите по принцип са ти в картата след около 2-3 работни дни(понякога и малко повече)
Ако искаш това 1,50 евро можеш да го конвертираш в долари и да го добавиш към доларовия ти баланс...ако работиш основно в долари естествено...

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #335

Fri Mar 13, 2015 13:25 in Bulgarian

otskov wrote: Здравейте, аз си верифицирах картата преди два месеца, но още нищо не са ми върнали... Ползването на сайта на пейпал заплаща ли се или е безплатен, а мога ли да си сменя пейпал имейла (в пейпал профила имам предвид), чрез който се нареждат транзакциите, защото този с който се регистрирах в пратежния процесор сега е неизползваем ? Благодаря :)

1.Сигурен ли си,че не са ти ги върнали?Връщат ги в евро директно в акаунта ти,а не в картата
2.Това да имаш акаунт само по себе си е безплатно,но за някои транзакции има дребни такси
3.Промяната на имейл адрес става като влезеш в Профил и там има опция да добавяш/изтриваш/променяш имейла си
Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2859

Thu Mar 12, 2015 09:18 in Bulgarian

RMWKAW wrote: zdraveite na vsi4ki...iskam da popitam ima li o6te hora da se zanimavat s tova i izob6to ima li smisal az zapo4nah na 8mi Mart i do dnes imam samo $0.25 tova e sme6no :(

Да,има хора които да се занимават,защото се изкарват прилични пари.Прочети раздела за задачи и виж как да се развиеш в тази посока.Ако имаш желание и директни реферали привличай.В нито един сайт с цъкане на реклами не се изкарват пари.
Успех!

ClixSense Задачи » Post #2703

Thu Mar 12, 2015 01:00 in Bulgarian

otskov wrote: Здравейте, имам следния въпрос: решавайки задачи ми излезе при проверката, че имам пропуснати въпроси (а всичко си бях отбелязал, но това не е важно) и точността ми падна под минимума и сега не мога да решавам задачата. Как мога да си повиша точността за съответната задача ? Още едно питане - от какво се определят нивата и как се качва ниво ? Интересно че за една от задачите ми я отчете като вярна, а не ми плати... Благодаря предварително :)

Здравей,
Предполагам решаваш задачите със статии и автори,а те се плащат по 1 цент за 2 броя,затова уж не са ти я платили.
Щом процента ти е паднал под минимума няма какво да направиш,просто мини на друга задача-нови номера излизат често,така че няма да имаш проблем.
Нивата се определят от процента точност който държиш-за да получиш 1-во ниво се иска минимум 70% точност,за 2-ро поне 80%,а за 3-то поне 85%.Също така се иска и да си направил поне 100 задачи.Най-важното е да държиш колкото се може по-висок процент точност...както казвам- началото е трудно и тегаво,но с малко търпение ще стигнеш до приятната част.
Успех!

ClixSense Оферти » Post #1014

Sat Mar 07, 2015 14:29 in Bulgarian

mht34 wrote: Здравейте! Аз също стигнах 5-то ниво на английската версия на Небеса, но нито ми отчете решена оферта, нито ми плати. Искам да попитам в мен ли е грешката или плащането става по-късно?

Не знам ти от кога чакаш,но по принцип плащат до няколко минути максимум час.Все пак след като минат 24 часа и все още не си получил парите драсни на съпорта на ТриалПей.

ClixSense Оферти » Post #1012

Fri Mar 06, 2015 14:18 in Bulgarian

saintbg wrote: Само за инфо да тези стратегиите са много лесни оферти за около 10-15 мин. се изпълняват , но тази оферта за 1.30 долара с руската игра след 2 седмици ми изтри акаунта дори нищо не можах да направя само загубих време. Бях станал 4-то ниво то иска стигане на 5-то ниво където за да го достигнеш ти трябват 17 000 точки като имаш предвид че на победа над съперник ти дава 80 точки , а там се биеш с хора доста по оборудвани от твоя герой. Аз не бих тръгнал отново да се занимавам.

Преди две седмици се занимавах и с двете оферти за Небеса,руската версия за $1,30 я минах за 10 дни,защото не бях наясно как да си развия героя по-правилно и вече след това английската версия за 50 цента я минах за един уикенд защото дори и на 4-о ниво бях сред най-силните.Така че не е толкова сложно,просто трябва още в началото да тръгнеш правилно в играта и да си управляваш инвентара разумно...
Сега се заех и с Carnage и си хванах рускиня високо ниво за наставник,но не ми остава време да се занимавам активно.

Плащания » Post #501

Sat Feb 28, 2015 11:13 in Bulgarian

fifinkash wrote: Зная как става, проблемът е, че дебитната ми карта не става за интернет пазаруване и т.н. Пробвах да я регистрирам в пейпал, но не се получи. Mоже би не трябва да е Maestro. След няколко месеца ми изтича и мога да си извадя друга.

Значи е ставало дума не за регистрация,а за верификация...

Плащания » Post #498

Fri Feb 27, 2015 23:57 in Bulgarian

fifinkash wrote: Мога ли да получа плащане без регистрация в пейпал и др. подобни?

Няма как без да се регистрираш в PayPal да си получиш парите...Регистрацията не е толкова сложна,така че ако имаш сериозни намерения към ClixSense отдели 5 минути за регистрация...Ако се притесняваш,че не ти е ясно как да се регистрираш,в нета има цели теми с обяснения стъпка по стъпка как се създава и верифицира акаунт в PayPal,а и тук да попиташ винаги ще ти се помогне със съвет.
Успех!

ClixSense Оферти » Post #1008

Sat Feb 21, 2015 11:56 in Bulgarian

Който не е обърнал внимание в TrialPay има бързо проучване "4 Question Survey About Your Phone" :)

ClixSense Задачи » Post #2632

Wed Feb 04, 2015 13:37 in Bulgarian

pilota861 wrote: какво значи отличен+добър?

Означава че понякога заплеса ми идва в повече :)Коригирано е.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 23, 2021 17:09:10 EST