Please wait...
HomeForumPosts by margock

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by margock

Продължаваме напред с промяна » Post #57

Sat Jul 22, 2017 17:29 in Bulgarian

Аз също ползвам Skrill. От тук си получавам парите без проблем, но по много нисък курс на долара. Сметката ми е в лева, за да не се налага два пъти да минавам през обмяна на валута. Верифицирах си акаунта с изпращане на сканирани документи, верефицирах си кредитната карта с превод на малка сума и всичко беше уж ОК. Щом дойде време да си тегля парите, се оказа, че не мога. Изпратих запитване защо и ми отговориха, че ще мога да тегля пари след като преведа от картата си поне веднъж сума на някой сайт за залагане. При създаване на акаунта изрично посочих, че няма да ползвам парите си за харазарт. Само че съвсем наскоро правилата се промениха. Сега ми се мъдрят едни 10 лв в Bet365, които дори не знам как да заложа, че да се приключи с тях. Но за съжаление още не мога да тегля пари от Skrill. Вече разбирам защо повечето потребители вдигнаха толкова шум като им отнеха правото да ползват PayPal. При тази ситуация каквото и да спечеля от тук не знам къде да го получа. Останалите процесори също не стават. Пробвах още два, но или не превеждат суми към български карти или превеждат по банкови сметки, но само големи суми. Това е моят опит, споделям го с вас, защото вероятно има и други в това положение. Извинявайте, ако съм досадила на потребителите.

PayPal Account » Post #35

Wed Feb 22, 2017 05:36 in Bulgarian

Аз искам да попитам нещо. Тъй като Payoneer не превежда в банкова сметка по-малко от 50$, възможно ли е няколко потребители да получават парите си на един акаунт? Аз имам директни реферали и е ясно, че се познаваме. Така ще можем да теглим по-бързо парите си и ние помежду се ще си ги разпределим. Или има изискване всеки потребител да тегли в собствен акаунт?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 12, 2021 12:51:11 EST