Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2682

Sun Aug 24, 2014 13:10 in Bulgarian

riddle2000 wrote: Здравейте колеги.Имам едно питане.Може ли да си цъкам рекламите и задачите през смартфона?Предполагам,че може,но като цъкна на рекламите ми иска флаш плеър.Аз свалих няколко,но с никой от тях не става.Благодаря Ви за отговора


Да, тук в :clixsense: можеш да си ги гледаш и през мобилния. А проблема с флаш-а мисля се решаваше с Pufin браузър, поне за него бях чел тук из форума, че вършел работа.

ClixSense Задачи » Post #2111

Sun Aug 17, 2014 14:28 in Bulgarian

Eagle_666 wrote: Каква може да е причината да не ми дава тази задача Moderate Images for Inappropriate Content (Explicit Content)?За 2 дни нито веднъж не ми я отвори и ми изписва само You've completed all your work! :)


Ами то си ти го казва бре :) Не ти дава да я правиш повече защото си изчерпал работата си по дадените слотове. Ако пуснат същата задача с други 6 цифри от пред ще ти я даде. Обаче ако и тогава ти даде този надпис пусни билетче до съпорта.

Реферали » Post #928

Fri Aug 15, 2014 02:35 in Bulgarian

Quote:

Направо съм озадачена колко много хора се пробват ако мине номера. Аз затова взех да си мисля че проблема е в моя акаунт. Благодаря за отговора.

А да не би случайно да си дала погрешен линк??? Защото и аз преди няколко дни привлякох 1 рефералче, но по невнимание му копнах само линк от браузъра и 15 мин спорих с него че не се е регистрирал :D

Всичко за ClixGrid » Post #642

Mon Aug 11, 2014 03:54 in Bulgarian

И на моята улица днес изгря слънцето :D :D :D

ClixSense Задачи » Post #2107

Sun Aug 10, 2014 04:09 in Bulgarian

respekt wrote:
Alcion wrote: Като си отворя дашборда и кликна на опцият Jobs виждам, че имам задачи /същите като тук/, но всички те са потенциални. Някой има ли идея какво означава това и в случай, че ги решаваме къде се начисляват парите?


А къде в дашборда е тази опция. Може ли една снимица, че аз нещо не я виждам в моя дашборд.
Благодаря предварително. ;)


Тръгнах да ти правя снимчицата и уви въпросната опция вече липсва иначе се намираше между "Overwiev" и "Job History".

ClixSense Задачи » Post #2105

Sat Aug 09, 2014 06:57 in Bulgarian

Относно флагчетата, за това което съм предоставил и снимка си го прибраха обратно без да им пиша ден - два по - късно :D за това което им бях писал и него си прибраха снощи по някое време, обаче с точността никакви ги няма все още.

Та и аз като @Alcion се чудя за тия задачи в CF.

Представете се. » Post #688

Fri Aug 08, 2014 02:04 in Bulgarian

edinka007 wrote: Здравейте .Казвам се Здравка и съм от Шумен. :) Преди една седмица станах реферал на моя приятелка в един дтуг сайт и ми стана доста интересно ,та реших да се регистрирам и в този.Казаха ми ,че е коректен и така с рогата напред (зодия Телец съм) от няколко дена щъкам и аз тук .Реших,че е крайно време да се представя на всички във форума :D .

Добре дошла сред нас. С малко упорство и пстоянно тук се успява :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2662

Wed Aug 06, 2014 03:21 in Bulgarian

Сдушкова, от тези данни става ясно че просто ще сменят местоположението на сървъра нищо друго с 2 малки изключения в администрацията а именно Беки и Аарон. Всичко останало ще си остане същото ;) Според мен няма място за притеснение за нашата работа и заработени средства. Възможно е този петък да няма плащания но всичко ще си е нормално за следващата седмица. (Поне аз така си мисля)


@spk0719 Даже го има и във форума това съобщение :)

ClixSense Задачи » Post #2092

Sun Aug 03, 2014 07:11 in Bulgarian

Eagle_666 wrote: И аз имам едно флагче и заради него сега не ставам първо ниво :) На всички други критерии отговарям,но този байрак къде ми го боднаха ми спъва онлайн бизнеса :lol: :lol: Пуснах диспут,но какъв ще е ефекта не ми е много ясно... :roll:

За 1-во ниво имаш право на 5 флагчета (до колкото разбрах) аз писах диспут с питанка за предното флагче с това не ми се занимава ... и все още 4-5 дена вече отговор никакъв нямам от упрата ... ама да сме живи и здрави пари се изскарват :)

ClixSense Задачи » Post #2090

Sun Aug 03, 2014 02:46 in Bulgarian

@ofeliq_asgr тихо преди да са ти отнели 2-то ниво :D :D :D

Иначе аз лично забелязах тия флагчета, че се дават едно към кесимстотин :lol: доказвам и твърденията си: Миналия ден правих 4 от ония задачки с определянето на снимка с 5 думи, тук ми ги отчете само 2 :( това едно на ръка, вчера сутринта при 1-то ми влизане в сайта гледам че имам някаква задача правена на стойност $0,29 и се зачудих, влязох в CF и гледам че за същата задача са ми дали 2 бонус-а - единия е този от $0,29 и още един от $0,06 като непосредствено след 2-я бонус са ми дали и флагче с което са си взели този бонус от $0,06.
Като се има в предвид, че при мен това не е единствен случай. Имам 2 флагчета и 2-те са ми дадени по този начин ...... :( :(


А ето и за какво точно говоря:

ClixSense Задачи » Post #2085

Sat Jul 26, 2014 14:40 in Bulgarian

Eagle_666 wrote: Здравейте колеги :) Искам да попитам има ли случай в който CF са коригирали процента на точност след възражение заради техни грешки?Досега са ми "изяли" поне 5-6% от общия процент,а днес направо ме заклаха в едни задачи където точността ми вместо да е 100% както беше редно,падна до 79% само и единствено заради грешни отговори,които ги смятат за верни...

Като им пишеш билетче и прикачиш снимка с техните грешки има вероятност да ти го оправят и върнат точността ;)

Всичко за ClixGrid » Post #636

Fri Jul 25, 2014 03:30 in Bulgarian

Уаааа и при мен днес изгря слънце от грид-а :D от 19 миналия месец само тия шансове ме побъркаха и днес ХОП:
Ще видим след колко 2-3 месеца ще е следващото десетаче :lol: :lol: :lol:

ClixSense Задачи » Post #2081

Thu Jul 17, 2014 05:59 in Bulgarian

jivko56 wrote: Здравейте, и аз имам проблем с нивото в ClixSense и след доста разговори с CrowdFlower май се оказа че няма да има управия :x .
Та въпроса ми е: Вие имате ли проблем с тасковете Help us validate Authors and Articles? Когато ги решавам или ми отчита два за един или въобще не ми ги отчита и съответно не ми се плащат и не се отразяват в daily check list-a. Писах на CrowdFlower, но според тях всичко е ок :roll:

Проблема с подобни задачи идва от тук :clixsense: а не от CF там си ги отчита и всичко е ОК, обаче опре ли до плащането им тук това е съвсем различна "област" така е със всички задачи който са на цена от 1 цент ;)

ClixSense Задачи » Post #2078

Wed Jul 16, 2014 04:09 in Bulgarian

Като цяло от около 2 месеца на сам CS и CF нещо не се разбират май май много :lol: :lol: :lol: и очевадно от там идват всичките проблеми тук в ClixSense. Обаче като каза че имаш задачи погледнах под аватара ти .... и това с неактивността за CS във CF и аз си нямам на идея защо се получава .... :silent:

ClixSense Задачи » Post #2076

Wed Jul 16, 2014 04:01 in Bulgarian

lozerd wrote:
Dinchev2013 wrote:
Quote:

Аз им писах тикет и след 5 дена ми върнаха това като отговор. Къде да видя на clixsense къде ми е contributor IDто.

След като влезеш в CF цъкаш си на името горе в дясно и от падащото меню избираш"Edit Profile" Там ще видиш всичките ID-та на сайтовете където решаваш задачи :)

Поздрави и Успех: Динчев

OK но там не фигурира Clixsense.

Значи тук в ClixSense не си решавала задачи ;)

ClixSense Задачи » Post #2074

Wed Jul 16, 2014 03:54 in Bulgarian

Quote:

Аз им писах тикет и след 5 дена ми върнаха това като отговор. Къде да видя на clixsense къде ми е contributor IDто.

След като влезеш в CF цъкаш си на името горе в дясно и от падащото меню избираш"Edit Profile" Там ще видиш всичките ID-та на сайтовете където решаваш задачи :)

Поздрави и Успех: Динчев

ClixSense Задачи » Post #2065

Thu Jul 10, 2014 10:03 in Bulgarian

ilkomarinov wrote: Колеги, при мен пък в Неото всичко ми е неактивно, а във всички други сайтове си имам достатъчно задачи. Проблема стана когато правиха някакъв ъпдейт в CF. След този ъпдейт за тези, които са решавали онази задача със сравнението на предметите в ebay, канала през който са я решавали стана тотално неактивен. При мен е Нео, при други- Кликсенс, при трети- друг канал. Поне това разбирам от ровенето ми из форумите и от оплакванията на доста потребители и все за различни канали за решаване. Поне това е единствената логическа връзка, която намерих. Писах им на 3.07 за този проблем- нищо в Неото и всичко в останалите, но още нямам отговор.
Динчев, Неото дава 21% на всеки прехвърлен долар. Може би членството има значение, защото там съм златен.


Това последното е Възможно :) А що се отнася до онази със сравненията ..... не съм много съгласен защото нея именно тук в :clixsense: я правих и нямам проблеми със задачите (поне за сега де) 8-)

ClixSense Задачи » Post #2063

Thu Jul 10, 2014 03:19 in Bulgarian

Дам......... и аз в последно време съм се Преуриентирал в решаването на задачи в Неото :D една от причините е че са малко по добре платени :) и там си дават тия заветни 12% след 1-я долар :)

Тук ще ги направя още малко до 10 000бр и тотално ще се откажа от решаване тук :)

Представете се. » Post #684

Thu Jul 10, 2014 02:58 in Bulgarian

Gali1203 wrote: Здравейте!

Аз съм Галина, на 27 години от град Шумен.
Имам един въпрос. Заслужава ли си да си ъпгредна профила?

Добре дошла и от мен Гале :)

Честно да си кажа и аз в началото бях малко скептичен относно ъпдейта на профила обаче го направих след почти 3 месеца в сайта и Уви успях да си го избия за месец (мисля толкова беше) естествено с малко задачки и няколко оферти всичко си върви и за момента много добре :) 8-)

ClixSense Задачи » Post #2058

Wed Jul 09, 2014 04:17 in Bulgarian

lozerd wrote:
Tanq_83 wrote: Здравейте!Искам да попитам защо не ми отчита никакви задачи в crowdflower?Нямам даже и графика!Някой може ли да ми помогне!

И аз имам същия проблем. Плащат ми ги в clixsence а crowdflower не ми ги отчита. :cry:

Това явно се дължи на някакви проблеми съобразни CS и CF (поне аз така си мисля) защото пр мен от началото на тоя месец на сам е по подобен начин с малката разлика, че задачите са ми отчетени като бройка в дашборда но не и в историята там ;) (с 2-3 малк изключения)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 19, 2019 02:27:16 EST