Please wait...
HomeForumPosts by vrraluk

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by vrraluk

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1655

Thu Sep 05, 2013 15:43 in Romanian

DA :((( au fost ....... si eu asa m-am invartit a i nu am facut nici unul cum trebuie , tot la limita si .... uite asa stateam si ma uitam la ele ca nu am facut procentajul bun si nu mai aveam voie sa intru.
A fost o zi trista :))

Intrebari/Probleme » Post #1285

Mon Aug 26, 2013 10:45 in Romanian

Salut. Sunt noua aici. Sper ca nu deranjez :D
Am reusit sa fac si eu 0,42 centi. Am citit foarte mult pe forum , ca bineinteles am nelamuriri. Dar nu gasesc....
Haide sa va intreb . Vad ca unii faceti f multe task-uri(v-am urmarit :) ) Mie daca imi apar 3 pe zi e bine. Daca apar nu mai am acces si ... le prind chiar cand apar. Nu le scap :) Mi-am facut cont si pe CrowdFlower. Am facut taskurile cam de 80% corect. Daca trec testele de la CrowdFlower imi apar mai multe , sau ma agit degeaba cu ala? Alta intrebare? Sponsorul meu e un indian , oare se poate sa ma luati voi ? Nu fac discriminari dar daca tot vb pe aceasi limba .... Trebuie sa am cont Premium sa apara mai multe taskuri ? Sau e varza in capul meu ?
va multumesc anticipat de raspuns.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 18, 2019 05:10:27 EST