karasakal13 wrote:evet arkadaşlar
clixsense sitesinden 8 doları kazanmak
ortalama kaç ayı buluyor?
bazen 1 gün en fazla 3 gün içinde kazanabilirsin,task,offers ve surveys en çok kazamdıranlar diğerlerini de boş geçme derim.

aysegulftn wrote:Merhaba, çok acil birşey danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Benim account umdaki para şu an eksiye düşmüş ve neden olduğunu anlamış değilim. borçlumu çıkacağım bir de siteye şimdi ? lütfen yardımınızı bekliyorum.. teşekkür ederim..
fbabke wrote:kefe95 wrote:moneymakingways wrote:clickist wrote:Bence bu çok aptalca bir sistem, senden günde beleşe 30 tık alıyor ve dilerse beş altı ay bile çıkmayabilir. Beleşe çalışmış oluyoruz.
Zorluyorlar mı sizi?
Sistem hakkında bilginiz yok dolayısıyla gereksiz yakıştırmalarda bulunmayın.
Clixgrid, bizim gibi reklam veren kullanıcılar ve bu reklamlara "ilgi gösteren" diğer kullanıcılar aracılığıyla işleyen bir sistemdir. Ben ne kadar reklam verirsem, sizlere o kadar çok ödül çıkar. Siz ne kadar ilgi gösterirseniz, ben de o kadar çok reklam veririm, vs. vs.
Çok haklı, kimse sizi zorlamıyor tıklamayın kazanma şansınızda olmasın tercih sizin çok adil bir uygulama,başka sitelerde de tıklayan biri olarak clixsense i bu alanda tek geçerim.bence de gereksiz yakıştırma olmuş.
zorlayan yok ama kazandıklarının bi kısmını bize verseler hiç fena olmaz yani...
moneymakingways wrote:clickist wrote:Bence bu çok aptalca bir sistem, senden günde beleşe 30 tık alıyor ve dilerse beş altı ay bile çıkmayabilir. Beleşe çalışmış oluyoruz.
Zorluyorlar mı sizi?
Sistem hakkında bilginiz yok dolayısıyla gereksiz yakıştırmalarda bulunmayın.
Clixgrid, bizim gibi reklam veren kullanıcılar ve bu reklamlara "ilgi gösteren" diğer kullanıcılar aracılığıyla işleyen bir sistemdir. Ben ne kadar reklam verirsem, sizlere o kadar çok ödül çıkar. Siz ne kadar ilgi gösterirseniz, ben de o kadar çok reklam veririm, vs. vs.
Turkuaz24 wrote:Ad credit balance ta puan birikmesi için ne yapmamız gerek ??
denizinday wrote:Arkadaslar merhaba;
Clixsense de daha yeniyim. Ad Credits Balance'da 2000 kredim var.Bu kredimi nasıl kullanacağım, ne işe yaradığı ve bana nasıl bir getirisi oduğu konusunda yardımlarınızı beklemekteyim.Özellikle sitenin reklam tıklama ve anketlere katılma dışındaki diğer görevleri ve püf noktalarını açıklayan bir bilgi varmı?
Turkuaz24 wrote:Surveys hata veriyor neden hep böle ??
Erensan wrote:lan hiç bir yolu yok 3.5 dolarda kaldım anket desen hiç yok reklam tıklasak 0.00001 parra geliyor lanet olsun heves ettim o kadar bu nedir ya task yapsak onada level yok
EFSANE94 wrote:duroo90 wrote:EFSANE94 wrote:Arkadaşlar kolay level 1 taski var mı bildiğiniz
752507 fena değil arkadaşım videolar cinsel içerik ya da şiddet içeriyor mu diye bakacaksın... Açıklamalardan anlıyorsun az çok, ben 10 tane yaptım ama daha fazla yapabilirdim, ilk taskta tam anlayamadığım için %70 yaptım orda kaybettim(
valla %72 başarı yüzdem dün level 1 yaptılar bugün level 0 şaka bir durum var halbuki iş listeme işlenmiş &100 lük 4 tanede iş var nasıl oluyor anlamış değilim teşekkürler yinede
teocan wrote:bana da geliyor ama ya ilk başta ya da 3-4 adım sonra kapanıyor anlamadım gittiii...