Please wait...
HomeForumPosts by PhxMember

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by PhxMember

ClixSense Задачи » Post #2888

Sun Aug 23, 2015 21:22 in Bulgarian

tsetsebg wrote:
gotinbatka86 wrote: Аз лично процедирах по следния начин. Гледах дали е Статия, копирах името на посочения от тях автор и го пействах във "файнда" на страницата, за да видя дали присъства подобно има. До голяма степен с времето хванах цаката и доста бързо ги правех.

А къде се намира това "файнда"?

Ctrl + F или F3 натискаш. На Google Chrome излиза горе вдясно, на Firefox излиза най-долу една лента. Пишеш в полето и ти излизат всички съвпадения на страницата.

Откраднат PayPal акаунт! » Post #9

Fri Aug 14, 2015 22:09 in Bulgarian

Нещо случи ли се?
Колко пари си имал в акаунта?

ClixSense Задачи » Post #2885

Fri Aug 14, 2015 22:03 in Bulgarian

PizzaBurrito wrote: Здравейте!

Регистрирах се преди 3 дни, но все още съм нямала нито една достъпна задача. Знам, че трябва да имаш поне първо ниво, но преди това не трябва ли да се появяват задачи, макар и рядко, чрез които да преминеш от нулево към първо ниво? На едно място се споменаваше вход с фейсбук, но не ми стана ясно, това задължително ли е и откъде се добавя профила? Благодаря!

Входа през фейсбук е вече задължителен и ще ти излезе, когато ти се появи задача и я отвориш. Изтегли си ClixAddon и ще получаваш известия, когато има задача. Трябва да си настроиш task availability на 1 от опциите.

ClixSense Задачи » Post #2883

Wed Aug 12, 2015 19:36 in Bulgarian

adet_m wrote: Здравейте! Имам следния проблем, но не мога да разбера на какво се дължи. Нова съм в сайта от около седмица и нещо. Започнах да решавам задачи, но някой от задачите ми не бяха приети, защото според тях не са изпълнени по техните критерии. Обърках няколко от задачите и от 4 дни не ми излиза нито една задача за решаване :( Разчитам единствено на кликовете, които за цял ден ми носят около 2-3 цента и на ClixGrid, който не ми носи абсолютно никакви печалби. Някой би ли ми обяснил защо няма задачи и дали това се дължи на грешките, които съм допуснала при изпълнението на тези, които ми бяха дали. Благодаря предварително. :)

Ако си нямала ниво до сега(предполагам, че е така, щом си нова) решаването на задачи грешно няма как да влияе на наличните задачи. Спира те единствено от появата на нови, плащащи повече задачи.
Задачите, които си правила, най-вероятно просто са били спрени за известно време и скоро ще бъдат пуснати пак.

Гледай точността ти да е над 80% в dashboard-а си
По-горе съм писал - можеш да изчакаш до септември за Entrance Exam-а за 1-во ниво.

ClixSense Задачи » Post #2882

Wed Aug 12, 2015 19:29 in Bulgarian

Който иска може да изчака до Септември да види дали ще е по-лесно(по-бързо със сигурност ще е) с Entrance Exam. Тук пише за него: Entrance Exam Coming September 2015! - CrowdFlower Community

Плащания » Post #529

Thu Jul 30, 2015 15:36 in Bulgarian

Малко по-старо плащане, което забравих да публикувам:

и едно от преди 3 дни:

ClixSense Задачи » Post #2870

Tue Jul 21, 2015 09:35 in Bulgarian

gotinbatka86 wrote: Здравейте колеги,
от известно време, когато правя задачи, не ми ги отразява в "Кликсенса" и не ми се изплащат. В "краудфаур" ми се появяват, че съм ги решил, но тук нищо. Да пиша ли тикет до съпорта? На "кликсенс" ли да пиша или в "краудфлаур", моля за съвет?
Мерси предварително.

Провери тук дали ги има и според мен ще е по-добре да пишеш на ClixSense съпорта, тъй като отговарят много по-бързо и по-качествено. Ако проблема не е при тях, те ще ти кажат и ще пишеш на CF.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2914

Wed Jul 15, 2015 18:04 in Bulgarian

Suffocation wrote: Здравейте,
На Tasks - 0 Available Jobs
На Offers - някакво Радио за 0.01$
На Surveys - две задачи :
- Cint - това не ми позволява да го правя - въпреки че ми излиза и пише ,че не съм го завършил
- Opinion World - тази ми позволи да я направя само веднъж
We're Sorry!
Unfortunately, there are no surveys available right now.
New surveys are added all the time, so please check back later.

Thank you for your participation
Изписва ми това след , като пробвам да ги направя ...

При Вас , какво е положението ?

Поздрави,

Ето някой ме беше поканил за Survey за 0.73$ направих го и накрая ми написа отново "We're Sorry!
Unfortunately, there are no surveys available right now.
New surveys are added all the time, so please check back later.

Thank you for your participation"
и не ми приведе нищо....

Относно задачите(Tasks) нормално е в началото да се появяват рядко. Прочети това

Оферти има различни видове от Trial Pay, OfferToro и т.н. като за повечето се изисква абонамент за някаква услуга или регистрация в игра.

Surveys са проучвания, които не зависят от сайта а от бизнеса в България и дали те пускат проучвания. Рядко се случва да има и трябва да си квалифицираш за тях. Тъй като компаниите имат за цел определени клиенти(напр. между 30 и 40 години, само мъже, само жени и т.н.) и ако не отговаряш на условията на даденото проучване няма да те пусне да го направиш.

Когато получиш Survey Invite би трябвало винаги да ти го платят ако си го направил успешно, но това може да каже някой друг, който е по-наясно.

ClixSense Задачи » Post #2858

Wed Jul 15, 2015 17:54 in Bulgarian

Suffocation wrote: А къде ги виждаш :) Кога и как се достигат нивата ?

https://tasks.crowdflower.com/dashboardJOBS COMPLETED е броя на видовете(номера/ID) задачи, които си решавал, TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED са въпросите верни/отговорени общо и ACCURACY ти е точността, като за ниво 1 се изисква 70% точност, за ниво 2 - 80% точност и за ниво 3 - 85% точност. Изисква се също поне 100 отговорени въпроса и поне 5 различни задачи.
Късмет!

ClixSense Задачи » Post #2829

Mon May 25, 2015 15:17 in Bulgarian

ggeorgiev_73 wrote: След решаването на задачата, не получих 3 -те цента. Защо ли?

Ако си бил на QUIZ MODE или по-точно първата ти задача от този номер е нормално да не ти я плати. Първата не се плаща и това беше обявено в блога на CrowdFlower.

ClixSense Оферти » Post #1074

Thu May 21, 2015 11:04 in Bulgarian

krasidon wrote: Здравейте на всички . Моля някой ако може да помогне. Изпълних офертите Videostripe и Cinematrix . На втория ден след регистрацията ми в съответните сайтове , същите изтеглиха от картата ми $1 и го възстановиха моментално. Прегледах си историята с офертите за да проверя дали ще са очакващи плащане , но уви пише че са само прегледани. Писах на съпорта , първо ме подканиха да им пратя валидиращ e-mail, предполагам предоставен ми от самите оферти , но такъв в пощата си не намирам. Писах им отново ,сега искат да им пратя снимка от дашборда ми , само че не съм наясно къде въобще се намира. Ако някой има каквато и да е идея моля споделете.
А иначе , за да не правя лоша реклама ще споделя че досега съм правил няколко оферти и не съм имал проблеми.

Мисля, че искат да си влезеш в акаунта във Videostripe и Cinematrix и да направиш снимка.

Плащания » Post #516

Tue May 19, 2015 14:35 in Bulgarian

ClixSense Задачи » Post #2816

Tue May 19, 2015 14:06 in Bulgarian

inlove90 wrote: Здравейте ! Наскоро се регистрирах в сайта. Четох много добри отзиви за него. Дано наистина се печелят пари. Та въпросът ми е как да изпълня т.нар. "задачи" ( Task),понеже постоянно ми дава, че няма такива . Разбрах, че от тях се печели повече, но не ми ги зарежда.

В началото няма да имаш много задачи и това е нормално. В момента нямаш ниво. Нивата са общо 3. За да стигнеш 1-во ниво ти трябвавт 70% точност, 5 решени задачи и общо 100 въпроса. За колко време ще успееш да стигнеш първо ниво зависи от това дали има задачи за без ниво и дали ти си на компютъра, за да ги решиш.

Препоръчвам ти да си инсталираш ClixAddon и ще ти излезе известие, когато има задача.
Когато правиш задачи за без ниво трябва да внимаваш и да ги правиш правилно.

И както каза anna65bg: ClixSense Задачи | ClixSense Forum

Ако има нещо питай! :)

ClixSense Задачи » Post #2809

Thu May 14, 2015 12:14 in Bulgarian

aastraa wrote: Имам следния въпрос, когато стартирам нова задача първата решена не я заплащат, така ли е? Примерно решавам 1 task, но започват да ми плащат едва от втория, независимо, че сумата е над 2 цента.
Пускат ми само задачи, на които след като реша първия task други не ми дават, изписва ми се, че съм достигнала лимита и по този начин ме прекарват, а виждам, че има доста бройки! Тамън разуча задачата, реша я вярно, не ми я плащат, а и не ми дават да решавам други от същия вид :thumbdown: омръзна ми вече!


"Please note that, as of April 14th, 2015, we have stopped issuing out payments for Quiz Mode. However, we are now paying Contributors for all completed tasks in Work Mode. " - или с други думи от 14 април не плащат за Quiz Mode, но вече плащат за сгрешена задача(expelled mode)


borodin4o wrote: Някой да е срещал нещо ново за пиене напоследък , че при мен няма нищо , а и горното от предишния пост не се отваря?!?!?!

Отличен + лош, слаб, мн. добър, 2 по добър, добър, отличен + лош

Плащания » Post #512

Mon May 11, 2015 13:19 in Bulgarian

6-то плащане(Беше за петък, 8 май):

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #219

Wed May 06, 2015 12:42 in Bulgarian

otskov wrote: Как да прехвърля пари в Paypal, от банковата си сметка ?

PayPal Topup - Info Verification
От тук мисля че трябва да е.
Според мен обаче си направи виза, става доста по-лесно.

Плащания » Post #511

Tue May 05, 2015 20:07 in Bulgarian

5-то плащане:

Похвали се. » Post #1062

Tue May 05, 2015 20:06 in Bulgarian

За първи път имам такава статистика 2 дни подред:

ClixSense Задачи » Post #2791

Mon Apr 27, 2015 19:14 in Bulgarian

desta777 wrote: Здравейте. От няколко дни,не мога да правя таскове. Непрекъснато ми казва,4е нямам разрешението за тази задача. Ако е заради това вписване с Facebook,регистрацията ми е с различен мейл адрес. Какво да правя? Писах на някакъв си админ,но до там. Нямам отговор още. Благодаря ВИИИИИи :)

Пробвай да си смениш мейла във фейсбук, но преди това, според мен, изчакай отговор от съпорта.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2881

Mon Apr 27, 2015 04:20 in Bulgarian

otskov wrote: Не съм забелязал подобно бутонче :oops:
adprize са валидни 90 минути, след това ги губиш.

Той говори за рекламирането.
@gospodarq_ доколкото помня можеше да се цъкне disable и след това да се пуснат пак.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 21, 2019 04:56:06 EST