Please wait...
HomeForumPosts by DrJustice

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by DrJustice

ClixSense Задачи » Post #1497

Tue Jan 21, 2014 18:51 in Bulgarian

allkata wrote: Е как пак не мога да разбера как така става при мен не тръгва брояч нито на модзилата нито на хрома нито на експлорера.

и тък не ми става ясно точно какво иска да ни каже за тоя букмарклерт
Quote:5. след като е тръгнал клипа отивате на bookmarklet-a където ви е запаметен (за мозила в bookmark, а за хром в лентата с отметките) и го натискате без да сменята таба с клипа.
6. След като вече е тръгнал клипа и сте натиснали на bookmarklet-a ще ви се покаже едно квадрадче в десния ъгъл на браузъра ви и ще почне да отброява 70 сек.

1-во как така да го натисна без да сменям таба
2-ро къде да натискам тоя букмарклет (натискам на клипа и той се отваря и не ми излиза брояч)
3-т0 не ми стана ясно кой клип трябва да гледам дето ще излезне тоя брояч на този дето съм запаметил или тоя дето съм намерил с бинг (м/у другото и на двете места не ми излизат броячи в никакви ъгли от която и да е страна)
Не знам на къде да търся отговора на тая ......... задача :evil:Ще опитам да го обясня стъпка по стъпка за хром,тъй като buldan75 е обяснил перфектно за "Farefox" :mrgreen:
1. Отваряш задачата.
2.Под Add the Bookmarklet to your Browser има бутон на "Bookmarklet"(на снимката на buldan75 се вижда идеално),когато кликнеш върху него предполагам,че ти изписва някаква грешка!Затова с левия бутон на мишката натискаш,задържаш и влачиш до лентата с отметките на браузъра(ако ти е скрита лентата,си я направи да се вижда) и там поставяш "Bookmarklet".По този начин "Bookmarklet" ще ти се появи като отметка на лентата.
3.Следва това:
Quote:след като оправите bookmarklet-a отивате вече на самия таск и първо натискате оранжовото поле дето пише старт. Тук не става нищо и продължавате на следващото.
След това натискате на bing бутона и търсите клипа в търсачката на bing (за по лесно намиране направо в youtube.com пишеш името на клипа)
Клипът е: NJOY Presents - Return the Favor: Friends Don't Let Friends Smoke
4.След като намериш клипа,пускаш го и просто натискаш отметката "Bookmarklet",която преди малко си поставил върху лентата с отметки и вече трябва да ти излезе брояча :clap:
5.Попълваш си анкетата и си готов.

Написах го,като за малко дете,но дано ти е станало ясно какво трябва да правиш!Успех на всички :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #694

Wed Dec 11, 2013 12:51 in Bulgarian

В момента има клип в TokenAds за 0,02$ - EU Boost :D Успех всекиму :xthumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2311

Wed Dec 11, 2013 12:38 in Bulgarian

Quote:Здравейте.Чета във форума,понеже съм решил да се занимавам сериозно,и попаднах на съобщение на един потребител там някъде към 30-та страница,което гласеше,че има спонсор при положение,че не се е регистрирал от реферален линк,а от интернет.Как е възможно това,при положение,че и със мен стана така.Никои не ми беше казал за тези сайтове,и изведнъж регистрирайки се от нета,ми излиза YANKA 50,е ваш спонсор,и имейла и е скрит,не мога да и пиша,и става много странно.


Най-хубавото от цялата работа е,че въпросния юзер е българин :xthumbup: Човекът е свестен(според кратката ми коренспонденция с него) и участва в множество програми и проекти в интернет пространството.Ако не е против правилата на форума и :clixsense:,и ако държиш да се свържеш с него,бих могъл да дам линк към известен БГ форум,където можеш да му изпратиш ЛС и евентуално да направите контакт :xrazz:

ClixSense Оферти » Post #506

Wed Sep 11, 2013 12:51 in Bulgarian

Това е скандинавска оферта.Трябва да избереш 1 от продуктите и да попълниш регистрационната форма с валиден имейл адрес,след това си влизаш в пощата и потвърждаваш върху това съобщение CONFIRM PARTICIPATION.Това е всичко,което трябва да се направи!Успех! :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #474

Fri Sep 06, 2013 20:31 in Bulgarian

На TokenAds има две приятни за гледане клипчета.Ако има някой,който все още е буден да ги налазва,че утре може да ги няма :!: Успех на всички :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #450

Tue Aug 27, 2013 17:23 in Bulgarian

Здравейте приятели,в момента има видео клип за 2 цента в Super Rewards.Успех всекиму! :clixsense:

Daily Checklist Bonus » Post #282

Wed Aug 07, 2013 17:59 in Bulgarian

И от мен едно леко бонусче,което можеше да е по-голямо(тъй като имаше доста задачи),но за съжаление се наложи да изляза и като се прибрах не ме допусна повече до нито един Task :oops:


ClixSense Оферти » Post #363

Sat Aug 03, 2013 13:02 in Bulgarian

Здравейте!Аз също потвърждавам,че ми платиха 12-центовата,но не и 8-центовата!

ClixSense Задачи » Post #1213

Thu Aug 01, 2013 20:15 in Bulgarian

Здравейте,отскоро съм член на сайта.Почти изчетох всичко написано в бълг.част на форума и съм приятно изненадан,колко много си помагате и се насърчавате с всичко,което е свързано с програмата на :clixsense:.Респект :thumbup:

Сега искам да уточня,че на испанската задача,за която al1968 си е направила труда да обясни как се решава,имам 100% accuracy и днес след като я реших 2 пъти(с по 10 въпроса),след това ме пусна още 4 пъти да я реша само с по 3 въпроса на задача,като всеки път ми я плащаше като нормално решена.Незнам на какво се дължи това,но и друг път ми се е случвало и с други задачи :mrgreen:

В допълнение,към написаното от al1968 бих отбелязал,че не е нужно адреса на компанията да съвпада на 100%,а трябва да е близък до този който ви е зададен(например да се различава по № или да е изпуснато/добавено нещо несъщественно към него).Желая успех на всекиму с програмата и се надявам да съм по-активен във форума! :clixsense:
Поздрави.DrJustice!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 18, 2019 06:02:39 EST