Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1944

Tue Jul 02, 2013 08:30 in Bulgarian

pomoriiski, предполагам, че този коментар се отнася за мен! Аз умишлено бях скрила заработката си от акаунта, но сега вече ще я оставя, за да не се налага да пиша повече глупави обяснения! Имам 56 реферала. от които 60% са "спящи", двама само правят задачи и оферти и двама си купиха премиум. Затова казвам, че лично моята заработка от този сайт е 130$ и наистина за три месеца! Като направиш 2000 задачки , заработиш 100$ от таксове и получиш 10$ награда за работата ти от clixsense,пак ще поговорим! А до тогава ти пожелавам успех! И късмет!

ClixSense Задачи » Post #977

Tue Jul 02, 2013 02:07 in Bulgarian

rusevi wrote:
al1968 wrote:
shuta999 wrote:
al1968 wrote: А пък аз много ти се радвам! Помня колко несмела и уплашена беше в началото! Най-важното е човек да се "престраши" и да не престава да опитва! Пожелавам ти още много задачки да направиш! И кой знае- можем да те видим в топ 10! :P

За топ 10 на 100% ...... чакаме момента с виждането на по Мохито на Карибите :D :clap:

Това лято ще се видим на Черноморието , а догодина- среща на Карибите на яхта " КЛИКС- БГ" ! Давай сега да изкараме пари и за мохито... :lol:

"С риск да прозвучи грубо / за което се извинявам! /........момчета- объркали сте мястото! Това не е фейсбук,това е форум и всеки влиза и преглежда постовете.................. и т.н."
al1968(+4)

Създаваш правила - спазвай ги!
Лесно се правят забежки!

Приемам критиката! Да, прави сте! Тук трябва да пишем сериозно и в никакъв случай - да се шегуваме! От днес ще бъда "послушна"! :roll:

Плащания » Post #297

Tue Jul 02, 2013 01:38 in Bulgarian

boreto wrote: Браво al1968 и аз имам вече първото си мохито:)

Браво, миличка! Давай все така! И не забравяй- чакаме да те видим в ТОП 10 следващата седмица! :clap: :P

Плащания » Post #295

Tue Jul 02, 2013 00:21 in Bulgarian......за поредното мохито :roll:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1939

Tue Jul 02, 2013 00:16 in Bulgarian

pepeus wrote: Flash has not been detected
Close this window to try again -това ми изписва когато кликам ,вместо да ми изпише,че е прибавило 0.01 цента!

Аз имам този проблем от самото начало и се налага да отварям рекламите през chrome, а задачи,оферти и грида ги правя през mozila спокойно и нямам проблем. Не знам защо е така.Опитай и ти и дано се получи.

ClixSense Задачи » Post #968

Mon Jul 01, 2013 04:37 in Bulgarian

shuta999 wrote:
al1968 wrote: А пък аз много ти се радвам! Помня колко несмела и уплашена беше в началото! Най-важното е човек да се "престраши" и да не престава да опитва! Пожелавам ти още много задачки да направиш! И кой знае- можем да те видим в топ 10! :P

За топ 10 на 100% ...... чакаме момента с виждането на по Мохито на Карибите :D :clap:

Това лято ще се видим на Черноморието , а догодина- среща на Карибите на яхта " КЛИКС- БГ" ! Давай сега да изкараме пари и за мохито... :lol:

ClixSense Задачи » Post #966

Mon Jul 01, 2013 01:00 in Bulgarian

А пък аз много ти се радвам! Помня колко несмела и уплашена беше в началото! Най-важното е човек да се "престраши" и да не престава да опитва! Пожелавам ти още много задачки да направиш! И кой знае- можем да те видим в топ 10! :P

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1925

Sat Jun 29, 2013 22:32 in Bulgarian

bojoviki, много / или малко/ са относителни понятия! Категорично не съм съгласна с теб! От този сайт и благодарение на програмата му за 3 месеца САМО от кликове и задачки си "изкарах" около 130$ . Е, няма да успея да си купя яхта с тези пари, но...за почивка на Черноморието ще стигнат! :P И определено не разчитам на рефералите си- от 50 , които имам 60% са "спящи"!

Daily Checklist Bonus » Post #231

Sat Jun 29, 2013 13:28 in Bulgarian

shuta999 wrote: Определено мисля че ще има ...... CrowdFlower са ни засипали със задачи днес(да не повярваш чак).
Има още само 2 дена до края на седмичният конкурс ...... дано някой успее да се добере до някакво бонусче от него :roll:

не е важно дали ще се добереме до топ 10- аз бях един път там, но... важното е да сме доволни от малкото повече,което изкараме над обикновенните векидневни кликове! А в последно време забелязвам, че задачките имат много привлекателна цена :lol: И....в 24h се появяват нови и с много слотове....

Похвали се. » Post #723

Sat Jun 29, 2013 12:38 in Bulgarian

lia1407 wrote: Браво al1968, продължавай в същия дух :clap: :$, пожелавам такъв успех и на всички останали които решават задачки.

Поздрави Лия ;)

Ох, мерси! Ама ти :o само се радваш на чуждите успехи! Мила, не е толкова страшно! Опитай задачките, знаеш ли каква краста са?!?! Стига си ни обирала наградите в грида! :clap: :lol:
Поздрави лично за теб и ЗА ВСИЧКИ КЛИКСкъсметлии!!! Албена

Всичко за ClixGrid » Post #240

Sat Jun 29, 2013 12:16 in Bulgarian

DELETED

ClixSense Задачи » Post #963

Sat Jun 29, 2013 11:24 in Bulgarian

Привет, българи! Забелязах нещо интересно, което може да се окаже полезно за всички нас: след 24h бг време се появяват нови задачи и с по много слотове. Така че, ако случайно не сте изморени след забежките по дискотеките, това е времето да накликате някой друг цент в повече. А и плащането вече е повече от добро! За протокола- горната задачка някога я правех за 4 цента, сега е на 9 цента :clap:

Похвали се. » Post #721

Sat Jun 29, 2013 10:44 in BulgarianУф, и аз да се похваля! Ама много си ги обичам тия задачки! Хайде, на всеки такава радост пожелавам! :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #959

Fri Jun 28, 2013 04:56 in Bulgarian

А тази е още по-елементарна! FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE! (Intl) (CrowdFlower Official Job) /последната от снимката на колегата/ И цената е по-добра! Хайде- сполука на всички днес!

Daily Checklist Bonus » Post #228

Thu Jun 27, 2013 14:42 in BulgarianИ аз да се похваля!!! :roll: Днес поработих много сериозно!

ClixSense Задачи » Post #948

Wed Jun 26, 2013 05:27 in Bulgarian

Ako говорите за тая задача " Catégorisez les services et les produits proposés par les entreprises ! (CrowdFlower Official Job) " при мен са 10 000 слота! А ако при вас са само 1000, просто....нямам думи! Аз по принцип такива не правя, въпреки че нямам проблем с езиците. Но иначе цената си струва ! Успех на всички !

И още нещо- дали защото направих всички езикови тестове, при мен на задачите не се появява тест за езика, а по-нагоре колега търсеше помощ за испански и немски. Така че бих помолила просто да копнете самия тест в поста , за да мога да подам жокер!

ClixSense Задачи » Post #935

Tue Jun 25, 2013 06:50 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
shuta999 wrote:
mmchl9 wrote: Приятели дайте някакъв джокер за скил тестовете в дашборд ... :roll:
Специално за този говоря ; French: Do you Know It?
This is a brief test that allows you to demonstrate your knowledge of the French language. Once you pass, you'll be able to access our tasks in French!

, че вече 3ти път ми го дава... два пъти ме къса :lol:
Поздрави :thumbup:


Отговорът е написан тук!

По-точно виж коментарите на al1968 като ще добавя че трябва да започнеш с номер две ..... ;)

Еее приятел! Благодаря ти, къде ли не се рових... пак благодаря!!!
Благодаря и на АЛ1968!
Златни сте!!! :P :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Абе направо сме диамантни, но....аз правих този тест и почти всички езикови, но още си чакам задачките на френски, италиански, испански и т.н. :lol:

ClixSense Задачи » Post #912

Thu Jun 20, 2013 15:55 in Bulgarian

определено при мен я няма. Единствените тестове, които имах, бяха езикови и ги направих, но...не съм имала специални задачи, различни от вашите. Явно и самите тестове не се пускат на всички, а пак по някакъв критерий, който се определя от КроудФлауър.

ClixSense Задачи » Post #906

Thu Jun 20, 2013 03:23 in Bulgarian

vvarna wrote:
paula2012 wrote: Така, лично според мен това 3 което е написал потребителя преди мен, не ми се струва реално. Ето защо мисля така:
Давам примери.
1. Аз си сменям IP през 10 мин.
2. Имам регистрация поне в 10 сайта в които има решаване на задачите на Кроуд
3. Във всеки сайт съм с различен username.
4. Всеки сайт има договорка за различни типове задачи.
5. Всеки път когато имам съмнение, че задачата е объркана и пусна запитване - От Кроуд ми искат "CONTRIBUTOR ID и JOB ID" - което ме навежда на мисълта, че изобщо нямат представа кой съм.
6. Аз и жена ми имаме една регистрация в Кроуд.
7. Една и съща задача в различните сайтове имам различно JOB ID(ако не се лъжа де)
Имам и други критерии но тези мисля, че са достатъчно за да мога да задам въпроса:
Айде като пишеш такива неща ми обясни, при тези критерии, как те ще ограничат(или добавят дадена задача) в кой сайт какво да виждам точно аз?

Това не го пиша с цел да се заяждам. Просто и по на пред във форума видях подобна теза, а жена ми (paulaili) е правила поне 3-4 теста в сайта на Кроуд.

Влез в Дашборда на Кроуд, отвори бутона Profil, кликни на Show My CrowdFlower Contributor IDs и ще си видиш всички Contributor`s ID и мисля, че ще е достатъчно удовлетворително като отговор дали не те виждат в кои сайтове рещаващ, и че все си ти - същия. :)
Второ, и да си сменяш през 2 минути АйПи-то решавайки от един комп от едни и същи браузъри без да чистиш данните няма никакво значение с какво Ай Пи си и това не е причина да те отстранят от Кроуд, затова и продължаваш нормално да си решаваш.
Различен ти е Contributor ID във всеки сайт където решаваш задачи на Кроуд. Contributor ID и Job ID ти искат, не защото не са видяли къде какво решаваш, а за да разберат конкретно за кой сайт и коя решавана задача питаш. Ако се наложи да ти се реваншират например за 2 задачи, които казваш, че не са ти платени, то Job ID-то на тая задача в едно и също реално време е един и същ във всички сайтове които е пусната и единствената разлика е Contributor ID, с което ще видят и по кой от каналите (сайтовете) да те обезщетят. Различен Job ID има от време на време за едни и същи на вид задачи, но от различни заявки. Примерно са пуснали два пакета от по 200 задачи - едни и същи на имена и вид, но различен ID. Всички сме виждали еднотипна задача, която се показва в листата на достъпните за решаване като 2 различни задачи.

Така че определено знаят кой си :) Статистиката им е вярна. Провери това което ти казвам и ще се убедиш в думите ми.

Успех в задачките.А сега де- кликнах тук и там и гледай-"17143741 ClixSense Tasks" В случая не ми са отчетени тасковете от другите сайтове?!?! Значи, 2/3 от бройката я няма!А ако изпратиш опровержение за неплатена или сгрешена задачка, то изпращаш от сайта, където правиш задачата, и там съответно получаваш плащане или вдигане на %!!!!!

ClixSense Задачи » Post #905

Thu Jun 20, 2013 03:13 in Bulgarian

Има резон в думите на колегата! Аз правя задачи в 4 сайта и в още два, които по принцип ги използувам за разучаване и тренинг на задачите.Навсякъде, във всички сайтове, съм с едно и също username, но ми се е случвало в единия сайт да ми падне % и да не ме пуска повече там, но пък в друг сайт мога спокойно да правя още от този тип задачи. Затова си мисля, че критериите за пускане на задачи не зависят от нашите регистрации, а просто това са изисквания и условия, поставени от рекламодателя.
Ето и един елементарен пример- на последната френска за адресите ме спряха в този сайт на 48 бр. и 100% успеваемост, а продължих да я правя в другите 3 сайта почти до 300 броя!?!? с 75%. докато свърши самата задча.
А относно тестовете- аз лично съм направила 5 езикови, но не са ми пускали задачи, различни от другите!
Така че лично аз мисля, че няма смисъл да умуваме " защо е така, а не иначе", а да използуваме възможностите, които имаме и когато ги имаме, за да можем да изкараме нещичко в повече.
Успех на всички!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Nov 22, 2019 14:03:17 EST