Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

24/7-Общи приказки » Post #21

Sun Aug 04, 2013 16:38 in Bulgarian

А така- една мъжка приказка най-после! Защо ли си мисля, че скоро ще се засечем на Карибите! На по мохито! / Стига с тая бира- ще трабва и цаца, и картофки.....кой ще ги пържи, като ще трябва и да правим задачки в :clixsense:

24/7-Общи приказки » Post #19

Sun Aug 04, 2013 16:23 in Bulgarian

didkocska wrote: Ооо тук се лъжеш и то много! "Знаменцето" има много голямо значение - от него зависи дали ще имаш задачи или оферти. Един пример мога да ти посоча - Булдан не веднъж е споменавал, че има много оферти точно заради това, че се намира в Англия. Просто много от рекламодателите насочват пазара си точно към САЩ, Канада или Великобритания, защото потребителите от споменатите страни са по-платежоспособни.

Не, не съм съгласна с теб! Тук не става въпрос за платежоспособност, а.... за това как да накараш някой, който получава 7- 10 евро на час да влезе в дадена програма и да изкара пари за собствениците на сайта! Защото нали се сещаш, че това, което ти получаваш като решиш дадена задача за 3 цента/ например!/ е 25% от това, което получават собствениците на сайта от рекламодателите! Това е максимума, който е позволен като печалба за всякаква търговска дейност по световните спогодби!/
Но...пак казвам, че не зависи от знаменцето! Ако нямаш желание, ако не искаш и чакаш само на другите- няма значение къде си! Аз лично бях много тъжна, че не ме пусна :clixsense: до задачи и оферти, докато си бях в България две седмици, но пък успях да си докарам 20$ в зеления сайт от същата дейност- между срещите с приятели и нощните забежки по баровете със семейството си!

По тази причина напр. аз имам оферти, които са строго персолизизирани за Холандия, както и Buldan има подобни за Англия, но ако не ги направим- не хващаме нищо, нали!?!?

Знам, колко е тънко със задачите и офертите при вас, затова се опитвам и се ровя в чуждоезиковите сайтове,и пиша, и давам разяснения, за да можем всички да вървим напред! И се радвам, че все повече колеги отделят от своето време, за да бъдат полезни за всички! Не е важно къде сме, важно е да бъдем и да сме БЪЛГАРИ! И да си помагаме взаимно! Кой с каквото и както може!

ClixSense Задачи » Post #1238

Sun Aug 04, 2013 15:51 in Bulgarian

Аз лично благодаря за разясненията! Пробвала съм я няколко пъти, минавала съм и тренинга, но...много превод си трябва- нали не е на български! И ми е много досадна! Писах поста си за колеги, които искат да се пробват с тая задача! Все пак тук си трябва превод на почти всичко- каква е сферата на дейност на фирмата, след което- дадената услуга,т.е.категорията на дейност. И наистина- след като намерите сферата на дейност ви се отваря следващото питане за конкретната дейност на фирмата и е добре да дадете само един отговор/ например- ако е фризьорски салон- отговора на категорията е дамско подстригване!/Все пак- пробвайте- имате 30 мин. за една задача! И парите са добри! Успех!

ClixSense Задачи » Post #1234

Sun Aug 04, 2013 15:25 in Bulgarian

При мен се появи

Clasificar los servicios y productos ofrecidos por las empresas! (CrowdFlower Official Job)

задача за категоризиране на бизнес услуги, която да си призная ми е трудничка.Но знам , че на shuta 999 е любима! Така че ако може- малко разяснения очаквам от него или другите колеги! Със сигурност я има и при вас, защото отново е испанска и е с много слотове- повече от 5000 на два раздела.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2076

Sun Aug 04, 2013 14:32 in Bulgarian

house83 wrote: Аз направих своята първа кампания , но без успех.
266 уникални клика;
488 импресии;
0 реферала :D

Днес имах малко време и се поразрових във форумите на колегите. Всички споделят, че лятото е най-неподходящия момент за реклама и набиране на реферали. В Европа сезона на отпуските е от 15.07 до края на август. Ако сте забелязали- сега дори няма и задачи и оферти! Така че- лично аз смятам да започна "ловния сезон" след около месец. Но всичко все пак си е божа работа! И въпрос на късмет! Успех, приятели!

24/7-Общи приказки » Post #17

Sun Aug 04, 2013 14:22 in Bulgarian

mmchl9 wrote: ОБЯВА! :D
Разменям реферали от Египет, Индия и Мароко, за такива от САЩ, Канада и Великобритания!
С предиство са тези от САЩ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А, много поздрави на Индонезийците :lol: :thumbup:

Аз ти давам моите два от САЩ / единия си има и приятелче даже!/ GRATIS! Не са активни от деня на регистрацията си! :lol: Но не си давам индийците и италианчето! Оф, защо ли си мисля, че знаменцето няма значение. Важно е хъса и целта, която всеки си е поставил!

Похвали се. » Post #745

Sun Aug 04, 2013 12:26 in Bulgarian

Е, не мога да не се похваля днесГоляма работа съм, нали!?!? :clap:

24/7-Общи приказки » Post #15

Sun Aug 04, 2013 12:18 in Bulgarian

Да си се похваля и аз! :oops: Много ме беше страх от мишката отначало/ по-точно от" опашката й", че е много дълга и постоянно ми се заплиташе!/ После реших да си вкарам кирилица, че много се излагах с писането на латиница и...два месеца буквите ми бяха написани на "пищов"- все си гледах и си "кълвах". Абе общо взето и сега съм пълна скръб в писането :roll: .Добре, че започнах да пиша във форума, та понаучих малко къде са буквичките! Още едно добро нещо, което ми даде :clixsense: :clap:

ClixSense Задачи » Post #1226

Sat Aug 03, 2013 14:44 in Bulgarian

Ха, след като ме нарязаха като ябълка на двата теста няколко пъти, днес издържах успешно" Pre-Screening Survey 3". На всички въпроси отговорих, че имам ipod / или нещо подобно беше :( / А пък си имам и златна значка, само дето не знам какво да правя с нея. :lol: :clap: Хайде, успех на всички!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2051

Fri Aug 02, 2013 15:40 in Bulgarian

lia1407 wrote:
mmchl9 wrote: Приятели!!!
Нали мога да направя кампания като рекламирам грида?
Пример : [url="http:/***clixsense*com/?r=*******&p=ClixGrid&campagin1

mmchl9 по добре я кръсти по друг начин, на пример:

neogrid020813-реклама в Неото на грида от втори август 2013

В зависимост от сайта в който ще рекламираш и коя страница от Кликсенс ще рекламираш сменяш заглавието на кампанията, така ще знаеш къде, какво и кога си рекламирал

п.п. Ама, че стана шарено :)

Направо се уля, но дано колегата разбере за какво става въпрос. В същност как ще кръстиш кампанията си няма значение- важно е да дойдат реферали...и то качествени! Успех с рефералите ! Всичко е "божа работа"!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2049

Fri Aug 02, 2013 13:54 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Приятели!!!
Нали мога да направя кампания като рекламирам грида?
Пример : [url="http:/***clixsense*com/?r=*******&p=ClixGrid&campagin1


Аха, дори опита на колегите доказва, че рекламирането на грида е най- удачния вариант! Успех и се надявам да споделиш "заработката" си!

24/7-Общи приказки » Post #7

Fri Aug 02, 2013 13:49 in Bulgarian

Интерсно ми е- при 7 млн. члена какъв е процента на изплатените суми на нас,българите! Защо ли си мисля, че сме в челната петица :clap: Защото "...българите не вярваха, че съдбата предопределя бъдещето им, а смятаха, че самите те определят съдбите си. Вярваха, че боговете възнаграждават онези, които се борят и печелят. Те воюваха за онова, което желаеха. Поражението не носеше достойнство!..."/ цитат от спомените на Велизарий..-апокрифна литература/ Най- важно е да повярваме в себе си! Можем! Силни сме! Ако сме заедно! И всички тук, в :clixsense: са го доказали вече! Хайде- всички заедно напред и нагоре! Без значение къде ни е запиляла съдбата, без значение какъв флаг стои пред името ни- в сърцето и душата ние сме българи и ще бъдем такива до края на своите дни! Нека покажем на света къде е България , кои сме ние и защо все още сме тук, на тая земя, избрана и завещана преди 1300 години от Аспарух! Успех, приятели!

ClixSense Задачи » Post #1221

Fri Aug 02, 2013 12:21 in Bulgarian

ха, не мога да се въздържа! Колегите поляци и французи са дали жокер за решаването на испанската задача към нашия форум! Това е повод за гордост за всички нас, БЪЛГАРИ! /Малии, до сега аз крадях от тях, доживяхме и обратното!/ :clap: на нас! Хайде да минем и индийците! :lol: :evil: :o в световната класация!

ClixSense Задачи » Post #1220

Fri Aug 02, 2013 11:10 in Bulgarian

lia1407 wrote: Ако давате всеки път такива жокери, мога и до Карибите да ида някой ден, пък може да се засечем с al1968, ама като гледам тя ще е там преди мене :D :D :D

Благодаря ви!!!Ох, ще ни напляскат, но..не мога да се въздържа/това си е точно за новата тема/ ! Но... важното е, че екипажа на яхтата :clixsense: БГ се увеличава всеки ден! Посоката е Кариби, а мохито се сервира гратис ! Успех, приятели! И само напред и нагоре!

ClixSense Задачи » Post #1217

Fri Aug 02, 2013 05:03 in Bulgarian

lia1407 wrote: al1968 едно голямо благодаря и от мен за Ayúdenos a Encontrar la Información de la Dirección en este Sitio Web :D :D :D, аз не успях да я мина, но се добрах до компютъра на мой реферал и направих цели 4-ри задачи,не са много ама много ме зарадваха, благодаря за помоща!!!


Браво! Крайно време беше да се престрашиш и ти! Давай все така и дано те видим скоро в ТОП 10! :) :clap:

ClixSense Задачи » Post #1215

Fri Aug 02, 2013 02:21 in Bulgarian

Да, и на мен ми се е случвало такава приятна изненада понякога . Не знам каква е причината, но го приемам като подарък! ;) . Радвам се, че съм била полезна и сте успели да повярвате в себе си. Разбира се, обяснявайки дадена задача ,човек пропуска някоя подробност, затова моля колегите да ме допълват и поправят винаги! Важно е да си помагаме и да вървим всички заедно напред! Успехи и късмет, приятели! :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1210

Thu Aug 01, 2013 15:28 in Bulgarian

house83 wrote:
emo02 wrote:
pomoriiski wrote: за 35мин 49 задачи....бахму маийката или мн лъжеш или си бахти лудия робот

На мен тези 49 задачи ми отнеха около 1 час и 30 минути, като си признавам, че не съм от най-бързите.

Мен пък със задачите ме няма никакъв - една за 5 мин я минах със 100% успеваемост , следващата за повече време и я минах с 10% успеваемост . Голяма трагедия съм със задачките :D


Хей, я се стегни! Няма невъзможни неща за нас, българите! Не се предавай и давай напрвд! След като си минал тренинга с 100%- значи нещо си се забързал после. Карай бавно и спокойно! И питай ако нещо не ти е ясно. Все някой ще ти помогне!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2045

Thu Aug 01, 2013 13:13 in Bulgarian

ivet0oo wrote: Здравейте,не знам дали трябва да пиша в тази тема извинявам се ако съм объркала,но искам да помоля някой за малко помощ за немския тест за умения.Благодаря предварително

Здравей и добре дошла в нашето семейство! Копни теста/ ако можеш/ в темата за задачите и ще се опитаме да дадем жокер! Отдавна правих нещо подобно и съм малко позабравила как се минава този тест.

ClixSense Задачи » Post #1206

Thu Aug 01, 2013 12:54 in Bulgarian

pomoriiski wrote: за 35мин 49 задачи....бахму маийката или мн лъжеш или си бахти лудия робот

Уф, колега, смени си речника, моля те! Това е обидно за повече от хората тук. Да не говорим, че имаме посещения от колеги от другите форуми и доста грозно изглеждат твоите коментари! Българският език е един от най-богатите и ако някога си посещавал часовете в училище би трябвало малко да си го понаучил. Хайде да пишем на български, а не на фейсбук или скайп диалект! И ти си единствения, който пише цинизми!

ClixSense Задачи » Post #1201

Thu Aug 01, 2013 04:53 in Bulgarian

Привет на всички! Ще се опитам да дам малко разяснения за испанската задача

"Ayúdenos a Encontrar la Información de la Dirección en este Sitio Web" защото принципа на решаване е подобен на английския вариант "...отговори на 5 въпрса за този сайт..."

1. Кликате на линка, който ви е даден под условието на задачата
Отваря ви се : а/ или официалния сайт или б/ "жълти страници" или адресен указател
При вариант а/ отваряте контакти и сравнявате адреса на фирмата с този от условието в задачата
При вариант б/ само сравнявате адреса / обикновено търсената фирма е на първо място/

2. Имате два вида отговори "ДА"- първия е , че това е официалния сайт, а втория- че това е подобно на офиц. сайт. И отговор "НЕ" ако страницата не се отваря, т. е. ако е блокирана или не се отваря стр. на фирмата,която се търси/ много рядко е това/

3. При вариант 2б- отговаряте с второто "ДА", след което ви се отваря втория въпрос- дали улицата и номера съвпадат.Сравнявате, отговаряте с "ДА" и копирате линка от лентата горе и я пишете в празния правоъгълник, който ви се появява.

4.Ако улицата и номера не съвпадат и сте отговорили с "НЕ" ви се отваря следващо питане- дали пощенския код е същия и после -дали града е същия.

Това са 5 въпроса, които са отделно един от друг!!!!! Възможно е напр. да не съвпадат улицата и кода, но града да е същия- тогава след като отговорите с "ДА" на този въпрос също копирате линка и го качвате в правоъгълника. В същност това е уловката в случая! Просто трябва да сравнявате абсолютно всичко, което ви е дадено в условието!

Надявам се да съм била полезна, а ако нещо съм пропуснала- нека колегите да ме поправят и допълнят!

Успех и късмет!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 19, 2019 05:47:13 EST