Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

ClixSense Оферти » Post #401

Fri Aug 09, 2013 13:38 in Bulgarian

Опитах- точно с това бутонче става в тази секция, но...първо трябва да се регистрираш, направих го! После се логваш и кликаш на супорт! Излизат ти целия списък с направените оферти! Кликаш на хелп срещу всяка разгледана, но неплатена оферта и пишеш на супорта. Да, но...получаваш писмо, че рекламодателя все още не е платил тази оферта! За 5 различни оферти получих ЕДНАКВИ писма :clap: !!!!! Копнах имейла. който съм получила след завършване на офертата, но си мисля, че няма да има никакъв смисъл от усилията ми! Явно с офертите някъде нещо куца в този сайт- не съм първата, която досажда на супорта и си търси парите за положения труд!Чакам на около 3$, но...И това е само в тази секция!Не ми се иска да влизам в другите и да проверя колко не ми е платено!

Затова може би наблягам на задачките- там всичко е абсолютно точно! :clap: :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #399

Fri Aug 09, 2013 12:55 in Bulgarian

Здравейте, имам разгледани и неплатени оферти в superrewards. Нуждая се от помощ- къде да намеря супорта и как да им напиша писъмце, за да ми ги платят. Нещо не мога да се оправя в тази част на сайта.Ще съм благодарна за помощта! И ще черпя по мохито! :lol:

Имам проблем със смяна на държавата » Post #4

Thu Aug 08, 2013 09:05 in Bulgarian

Здравей, ivanbochukov,аз бях в същото положение, пратих зов за помощ на колегите и на супорта на :clixsense: . Приех съвета на колегите и само си кликах докато бях в България.Не знам в кои сайтове нямаш проблем с логването, но аз лично получих предупреждение да не се пробвам да влизам в три други сайта, докато съм в друга държава, различна от регистрацията ми, защото акаунта ми ще бъде блокиран! А за :clixsense: мога само да потвърдя- той е един от малкото коректни и добри РТС сайтове! Успех на всички и късмет!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2085

Thu Aug 08, 2013 08:41 in Bulgarian

shuta999 wrote: Момичета, всички сме го получавали това съобщение но, при вас явно е било отдавна и сте забравили. :lol:

Niko_1982, нямаш никакъв проблем, всеки получава това съобщение при 1вото влизане от друг компютър. Аз лично предимно влизам от настолният. Но често ми се случва да ползвам лаптопа ...... или чужд компютър ..... чужд интернет ..... единственото важно нещо с което трябва да се съобразиш е на компютърът който ползваш да НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПОВЕЧЕ ОТ 1 АКАУНТ. Ако мислиш понякога да ползваш служебен компютър, увери се че никой който има достъп до него не го ползва за същото ;)
Поздрави и Успех. :thumbup:

Ха, браво! Така беше! Но в същност само да допълня- ако има друг акаунт на този IP със сигурност няма да пусне колегата до сайта и ще му изпише предупреждение и линк за връзка със супорта. Аз получих такова нещичко си когато влязох в :clixsense: от компютъра на дъщеря ми докато бях в България! Но после се логнах нормално и нямаше проблем/ само ме отрязаха от задачите/.Така че, Нико- напред и нагоре! И успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2082

Thu Aug 08, 2013 06:03 in Bulgarian

Здравей, Niko_1982, и добре дошъл при нас! Не ми е ясно защо имаш такъв проблем. Аз поне успявам да си влизам в профила от други компютри и от други IP дори. Ако искаш- пиши на супорта и обясни проблема си. Дори да не знаеш английски, пиши чрез транслате- аз така постъпвам, ивярвам, че ще ти отговорят бързо и ще разрешат проблема ти! Успех и късмет!

ClixSense Задачи » Post #1275

Thu Aug 08, 2013 05:55 in Bulgarian

Gerganafen wrote: Categorizzare servizzi e prodotti offerti da un’azienda! (CrowdFlower Official Job)

Помощ за тази?

Това е задача за категоризиране на услуги, предлагани от фирми. Погледни на стр.63- Шута е дал обяснения. На мен лично ми е досадна и трудничка. Много превод се налага- на почти всяко подменю от категориите. Все пак пробвай! И ти желая успех!

ClixSense Задачи » Post #1272

Wed Aug 07, 2013 14:29 in Bulgarian

Аз обещавам да кача обяснения за някоя от следващите задачи. Само така мога да помогна на теб и на всички приятели в :clixsense: !

ClixSense Задачи » Post #1268

Wed Aug 07, 2013 13:32 in Bulgarian

lia1407 wrote: Хора, може ли задачата да ми е отворена и да помързелувам около 10мин и после да си я продължа, аз най-накрая отлепих от нулата :D :D :D

Малии, как ти се радвам! Давай, мила- и да качиш утре дейлито! Всички ще ти :clap: ! Защо ли се досещам коя задачка правиш?! Хайде- следващата седмица в топ 10! На всички желая УСПЕХ!

ClixSense Задачи » Post #1262

Tue Aug 06, 2013 15:06 in Bulgarian

При мен отново се появи

Find and Fix Business Addresses in the United Kingdom

надявам се при вас също да я има! Успех и късмет!
За тия, които за първи път правят такъв тип задачи - погледнете обясненията на 51 стр. в тази тема!

24/7-Общи приказки » Post #65

Tue Aug 06, 2013 15:02 in Bulgarian

Глей сега... с ракията ще се размина днес, че бях в компанията на 4-ма "Джони". А аз всяка вечер ходя при жабите, щото се надявам да намеря оная с коронката./Иначе не им разбирам езика и песните.../ И смятам ако я намеря да се прежаля и да ...да де, целувка май беше...Ама като си гледам късмета, по-вероятно е да попадна на батковците с белите блузки и сините гащи, дето ще ме питат къде спя и какво ям. Общо взето весело се живее тук, в полицейската държава!

24/7-Общи приказки » Post #63

Tue Aug 06, 2013 14:47 in Bulgarian

lia1407 wrote: Така като ви слушам, имам странното усещане, че колегите поляци в този момента изпитват силен сърбеж по седалищните си мускули, или както вика Миро им горят ушите :)


Споко- не се почесват. Поне около мен всички седят спокойно и си гледкат поредната полска боза по телевизията. А аз заради вас така и не успях да послушам днес жабите в парка :twisted:

24/7-Общи приказки » Post #60

Tue Aug 06, 2013 14:22 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Е ти пък, поляк ако не научош да играе дунавското .... :lol: :lol: :lol: :lol:

До сега за 7 години успях да ги науча да ядат мусака, сърми, таратор и айран. В процес съм да ги науча как се пие ракия по български с шопска салата. За дунавското...ще ми трябват поне още 3-4 години, но вярвам, че ще се справя!

24/7-Общи приказки » Post #57

Tue Aug 06, 2013 14:01 in Bulgarian

Както винаги- точен, конкретен и в резюме- бързичко и точно! Ама виж сега- аз лично много се стряскам, като погледна новата ти визия. По ми харесваше предишната, но това е твой избор, приятелю! Няма как, ще свикнеме с мустаците ти!

А за поляците...пият бира вместо вода, "калашников " е всяка вечер, но... само пият...завалийките! Няма песни, хорца и валсове! Малко тъпичко е соарето с тях! Но пък иначе правят страхотни обороти на нощните магазини и се замислям дали от бонусите да не отворя един- хем далаверка, хем ще си правя задачки в кликса като съм на работа :lol:

ClixSense Задачи » Post #1255

Tue Aug 06, 2013 13:14 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Ехоуу решихте ли португалския тест??? Аз го минах на някаква магия, плаща се 7 цента.,..

Аз пък го нямам! И още дашборда ми е в "сервиз"- правя таксове, появиха ми се вече всички сайтове на списък, но не ми се показват нито бройките, нито заглавието на задачата в скалите най- отдолу.Само акурацото в %. И при вас ли е така? Това вече е два месеца при мен.

24/7-Общи приказки » Post #55

Tue Aug 06, 2013 13:08 in Bulgarian

lia1407 wrote: Аз взех трезво решение, ще пийна една бирка, след това наздраве няма как да ми се размине, а аз се сетих защо вчера Ал я нямаше, елементарно Уотсън, нямаше Мохито :D , а поляците може да ги подканим и те да заповядат на нашата трапеза, време им е да ни почерпят :D


А така, сети се защо се сърдих вчера и не се включих в соарето ви! Обаче Булдан ме спаси- даде идея за...нещо си и като го пробвах много ми хареса и днес не мога да се спра! Обаче- поляците, като си ги знам, май ще кривнат при Шута- да си теглят по 2-3 куршума няколко пъти. А пък от опит знам- не си вкарвай таралеж в гащите с тях. Много им е слаб коловоза.

24/7-Общи приказки » Post #52

Tue Aug 06, 2013 12:53 in Bulgarian

Аз се отказвам...хлъц...вече съм на четвъртия дринк- Джони с кола. Отивам малко на дискотека или да послушам жабите в парка. Дръжте фронта! До утре!

24/7-Общи приказки » Post #50

Tue Aug 06, 2013 12:18 in Bulgarian

Неемаа такова нещо...хлъц...но добре, че пийнах едно малко, че успях да си изсмуча от палците правилните отговори на една анкета. Само че си мисля дали няма да е по-добре Булдан да заключи по някакъв начин тая тема, че да не могат да влизат колегите от другите фотуми в нея. Днес поляците пак са си откраднали от нас решаването на задачите за Английските адреси! А заглавието на темата "24/7....." изглежда като тема за супорт! И ако решат да погледнат тук съм сигурна, че транслатето ще им се запали! Нека им! :lol:

Всичко за ClixGrid » Post #277

Tue Aug 06, 2013 03:56 in Bulgarian

...от близо два месеца....малко, но от сърце! Благодаря, :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #1240

Sun Aug 04, 2013 16:54 in Bulgarian

sssasho wrote: Моля за помощ с испанските задачи
Пробвах и изкарах 10 % сега сигурно няма да видя задача 2 месеца
тази съм я решавал на английски и доста занимавка падна в друг сайт но изкарах 4 долара


ако си схванал принципа на задачата в другия сайт, тук е трябвало просто да си преведеш от испански на Бг категориите и услугите. Голяма врътка е, но .... в другия сайт също я има и аз определено там винаги правя тренинга докато я разуча. Но на мен тая задача ми е трудна! Признавам си! :cry: Ще има и други задачи- просто преглеждай постовете в тази тема! Успех!

24/7-Общи приказки » Post #23

Sun Aug 04, 2013 16:48 in Bulgarian

lia1407 wrote: Аз съм попадала на хубаво флагче, обаче си затвори акаунта с скоростта на светлината още същия ден в който се регистрира, като го видях потърках доволно ръчички и като видях след няколко часа червеното No останах с увиснало чене и втренчен поглед в монитора, и типично в мой стил, когато не ми се получат нещата, теглих една скоропоговорка на бързо.С две думи - нещо хубаво за близък роднина, ама да не е баща! Точно същия подарък получих скоро- 30 пъти повторих това "заклинание" за една седмица, но уви..... добре,че не чакам на тая бройка! Видяхте ли всички какъв огромен бонус имам днес?!!!!

И за нас ще има слънце в края на тунела! След около 4 месеца прогнозирам, че България ще бъде интересна дестинация за проучване !
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 21, 2019 17:15:11 EST