Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2124

Tue Sep 03, 2013 14:33 in Bulgarian

LinkinPark_ wrote: Здравейте , имам проблем с получаването на рефералните заработки. Единият от рефералите ми изпълнява видео офертите на SuperRewards , но аз заработки не получавам. Някой имал ли е този проблем ? Или аз нещо се бъркам и не трябва да получавам ?

по принцип- в статистиката на баланса ти трябва да имаш % от рефералните заработки- там са разделени на % от кликове, от оферти и т.н. От оферти и задачи получаваш 10%- т.е. от клип за 2 цента ти ще получиш 0,002, което малко трудно е да го видиш в баланса си. Имах такъв проблем преди месец- свързах се с реферала си/ при мен отчиташе само от офертите му/, той ми прати снимка на дневната си заработка и аз я пратих до супорта с запитване защо е така. После не съм имала такъв проблем! Но...първо провери в рефералната статистика, за да не си сигурен! УСПЕХ!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2121

Tue Sep 03, 2013 13:32 in Bulgarian

Braveheartt wrote:
al1968 wrote:
Braveheartt wrote: buldan75 съгласен ли си да ти стана реферал..ако може пиши на supporta да ми пратят абв пощата ти


Приятел, престани да спамиш форума, ами си отвори пощата в абв и в кликса.Поне 6 човека са ти писали, ти не отговаряш на никого, а продължаваш да търсиш спонсор! Като ти гледам профила- не си вчерашен.Знаеш какво и как се прави в този сайт!!!! Тази твоя упоритост взе да понамирисва! Не можем да разберем вече какъв ти е проблема! Сто пъти питаш едно и също в 3 различни теми, 100 пъти получаваш правилните отговори.... Нещо не се връзва....

nikoi ne mi e pisal barkash se...ako iskate kvo da vi pravq :)

аз лично ти писах днес през супорта! Отгоре до акаунта ти в главната страница на сайта трябва да имаш мигащо в червено писъмце- това е от супорта. Кликни на него-, прочети писмото- там трябва да е моя имейл- супорта ти го е пратил. Освен това indigo ти е писала на твоя имейл- отвори си пощата. И дай да видим за какво иде реч

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #35

Tue Sep 03, 2013 08:29 in Bulgarian

arietza wrote: Да, едно разбрах,даваш 17 долара и седем месеца кликаш,да си ги върнеш! Аз пък нищо не давам, само кликам и за седем месеца правя 7 долара. Държа 10 сайта и сметката ми долу излиза най малко 70 долара без да инвестирам. Извинявайте,ама излиза,че ти трябва да си плащаш да гледаш реклами и те зарибяват с разни несигурни бонусчета.нищо не се споменава колко е платила за реферали до "живот", които след няколко дена изчезват. Аз се оттървах само с 60 цента,но едно разбрах,по добре е пиле на масата, отколкото сърна ,но в гората!!!


Интересно- от една година си тук и до сега не си разбрал, че в тоя сайт освен реклами за гледане има и таскове, оферти, видео. И че ако си премиум, т.е дал си 17$ , само от допълнителните реклами, които отпускат , си избиваш парите за 6 месеца. А да не споменавам и обяснявам разликата в % на дневния бонус, защото виждам, че ти не се стремиш да го спечелиш. Лично аз преди 2 години "държах" 30 сайта, в които кликах като луда до сред нощите и тръпнех, дали ще ми платят със зор изкараното доларче. Сега вече имам само 4 сайта, в които работя, а не ги посещавам само, и съм доволна.Има и за пиле, и за мохито, пък кой знае- може и сафари да си спретна- за сърната в гората. Но всеки решава и преценява сам! Желая ти късмет и успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2118

Tue Sep 03, 2013 01:15 in Bulgarian

Braveheartt wrote: buldan75 съгласен ли си да ти стана реферал..ако може пиши на supporta да ми пратят абв пощата ти


Приятел, престани да спамиш форума, ами си отвори пощата в абв и в кликса.Поне 6 човека са ти писали, ти не отговаряш на никого, а продължаваш да търсиш спонсор! Като ти гледам профила- не си вчерашен.Знаеш какво и как се прави в този сайт!!!! Тази твоя упоритост взе да понамирисва! Не можем да разберем вече какъв ти е проблема! Сто пъти питаш едно и също в 3 различни теми, 100 пъти получаваш правилните отговори.... Нещо не се връзва....

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #236

Mon Sep 02, 2013 08:28 in Bulgarian

Braveheartt wrote: има ли начин да си пишем съобщения ?

не! Тук размяната на линкове- скайп, имейли и т.н е забранена.Ако искаш контакт с някого- пишеш до супорта, те изпращат твоя имейл до избрания човек и ако той има желание- се свързва с теб! Общо взето винаги се получава! Опитай!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #232

Mon Sep 02, 2013 07:36 in Bulgarian

Braveheartt wrote: ами не знам от google но защо нямам спонсор не знам. мога ли да си намеря спонсор ? или е невъзможно

Ако наистина искаш да имаш спонсор,трябва да пишеш на супорта , като обясниш, че нямаш спонсор и искаш да имаш такъв.Написваш НИК-а на човека, който ти си избираш и ако супорта на :clixsense: прецени, ще те впише под избрания от теб спонсор. Това е обаче единствено по преценка на супорта. А това, че искаш някой да те ъпгрейдне- вече е друг въпрос и зависи единствено и само от твоя спонсор. Смятам, че отговорих на въпроса ти и по-нататъшна дискусия е излишна и не й е мястото тук!Ти прецени плюсовете и минусите на твоята ситуация.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #220

Sun Sep 01, 2013 16:22 in Bulgarian

gentu wrote: @indiigo
Не ми е ясно какво те навежда на тази мисъл , но нейсе.Просто не ми се иска да съм реферал на непознат човек и отгоре на всичко не от BG!Та за това е цялата работа.А и мога да си намеря спонсор , който би ми ъпнал акаунта до премиум , при което и аз мога да ъпна на мои реферали акаунта също и т.н.!Та такива ми ти работи значи.
А до колкото за шмекериите , правили сме ги ама доста отдавна , когато още нямаше Интернет , сега други ги правят - внуците!!!


Ok,без нерви ! Разбирам болката ти! Да обясня това, което мисля, че можеш да направиш, а ако съм в грешка- модератора и колегите ще ме поправят!

По принцип- можеш да си закриеш акаунта, но тогава губиш парите, изкарани до сега и рефералите. Най- добрия вариянт е да пишеш на супорта / не е задължително на перфектен английски- аз пиша чрез транслате и получавам отговори от тях!/ Пиши им, например:" Бих искал да си сменя спонсора, защото съм сигурен, че този човек.....ще ми помогне да се възползувам от предимствата на вашата програма и да остана ваш член,,,," или нещо от този сорт! И после всичко зависи от тях- ако те преценят, ще те прехвърлят автоматично при друг спонсор! Желаая ти успех и повярвай- няма значение кой е твоя спонсор- дали ще имаш успех в тази програма зависи единствено и само от теб!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #217

Sat Aug 31, 2013 16:55 in Bulgarian

gentu wrote: С други думи казано не мога да имам повече от един спонсор!!!
Друг въпрос - има ли вариант да си закрия акаунта и да се регна наново!(с нов акаунт и нов спонсор)

;) :clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #214

Sat Aug 31, 2013 13:43 in Bulgarian

gentu wrote: Едно малко тъпо въпрос че , мога ли да стана реферал на някого , след като вече съм се регнал?(и под въпрос , този "някого" може ли случайно да е мой реферал (това сигурно вече ще е нагло , а?)!

По принцип си имаш свой спонсор, на когото ти си реферал. Можеш да си смениш спонсора, но това става задължително след като пишеш на супорта и ако те преценят, ще те преместят при избрания от теб спонсор. В този случай ти си запазваш всички реферали, които имаш и не е възможно твой реферал да ти е хем реферал, хем спонсор!

Похвали се. » Post #776

Fri Aug 30, 2013 17:52 in Bulgarian

Аз пък да се похваля за друго- от днес рефералите ми "пораснаха" с един. Помисли си, че някой от някъде е дошъл / бисквитки, вафли някакви си../ обаче нямам никакъв нов регистриран. Явно е бил от " спящите" и си е подновил акаунта. :clap: :clixsense:

Реферали » Post #629

Fri Aug 30, 2013 17:42 in Bulgarian

al1968 wrote:
gentu wrote: Да попитам и тук , може ли мой реферал да се регне тук като ползува моя акаунт за машините за плащане?(PayPal , Payza)

Питаш дали твой реферал може да получи плащане чрез твоята paypal /например! / Мисля, че това не е проблем- единствено при регистрацията си трябва да напише твоя пейпал- имейл. Но това са мои предположения само .

Daily Checklist Bonus » Post #332

Thu Aug 29, 2013 23:24 in Bulgarian

guapa_ wrote: Aug 29, 2013 18:15:15 ESTDaily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
View PTC Ads 19 clicks $0.059
ClixGrid Game 60 clicks $0.00
Complete Tasks 13 tasks $2.00
Complete Offers 8 offers $0.16
Visit the Forum 35 views
Congrats! You have met the minimum
requirements for today's checklist.
$0.2663Your current bonus for today will be:


става все по-добре! :)


Браво! Някой си има звездичка и не се е похвалил! Браво и за звездичката! Само напред и нагоре!!!

ClixSense Задачи » Post #1322

Wed Aug 28, 2013 17:58 in Bulgarian

Здравейте, пуснали са лесна задача с доста слота

Find Official Websites for Businesses (CrowdFlower Official Job)

тук целта е да се намери официалния сайт на фирмата, като имате три линка, на които търсите. След като намерите официалния сайт, копвате и поставяте линка в прозореца, който ви се отваря след като отговорите с "да". Ако не сте намерили оф. сайт на първия линк, кликате на втория и т.н.

ВНИМАНИЕ: Ако евентуално, поставяйки линка в прозореца, той е завършен, т. е. се е копирал с наклонена черта накрая, то я изтрийте. Системата е такава, че след като преминете на следващата задача, автоматично ви се появява наклонена черта, за да се завърши предишния линк. И после това ви се отчита като грешка- излиза, че сте поставили линк с две наклонени черти!


Не ми е ясно защо е така, но това го забелязах почти при всички задачи, свързани с копиране и поставяне на линкове и искрено съжалявам и се извинявам, че по- рано не съм споделила това с вас!

ClixSense Задачи » Post #1321

Wed Aug 28, 2013 13:44 in Bulgarian

jpopov wrote:
boreto wrote:
al1968 wrote: двадесет и трети декември- като напишеш датата с цифри ще имаш 4 въпроса с четири отговора! Не мога да дам конкретен отговор, защото това все пак е тест! Надявам се да си ме разбрала! И успех!

този тест ми е късал нервите докато се светна за какво говориш АЛ:)

Аз колко се мъчих с това двадесет и трети декември написано с "римски цифри". Че имаше и колеги които след като някой друг попита за теста, те отговаряха със същия отговор за римските цифри. И си казвах как може да съм толкова тъп и да не схвана идеята. След като няколко хора го повтарят, значи е вярно, как аз не мога да се светна???? :lol: :lol:

Може би месец след това се светнах че всъщност си е арабски, а не римски, а и малко след това някой поправи колежката.... Но какви нерви изхабих през това време не е истина... :D

Все пак благодаря за отговорите, поста ми е за да се посмеем на акъла ми, не е насочен към критика. Преди 13 години завърших френска езикова гимназия, но знаех само първите два отговора, за другите два не бях сигурен :lol:

ClixSense Оферти » Post #451

Tue Aug 27, 2013 17:49 in Bulgarian

DrJustice wrote: Здравейте приятели,в момента има видео клип за 2 цента в Super Rewards.Успех всекиму! :clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #204

Tue Aug 27, 2013 05:37 in Bulgarian

Искам да купя премиум на мой реферал. Да питам дали е така, че да не объркам нещо! Отварям червения прозорец над листата с рефералите, избирам реферала от листата и плащам с баланса си например, като кликам на плащане най- отдолу, нали?!?! Но има едно прозорче, в което трябва да пиша писъмце до реферала. Това задължително ли е или мога да мина и без него?

ClixSense Задачи » Post #1316

Mon Aug 26, 2013 10:30 in Bulgarian

buldan75 wrote: Business Data Researcher - Тестът се състои от четири части, като времето за изпълнение е 90 мин. На мен ми отне 45 мин, но ми беше интересно! ;)


Добре дошъл в "бизнес групата" :clap:

Похвали се. » Post #770

Sun Aug 18, 2013 12:21 in Bulgarian

shuta999 wrote: Ихааааа ..... аде поздравете ме че вече си имам рефералче бре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Браво! Давай...искаме ощееее....!

24/7-Общи приказки » Post #153

Sun Aug 18, 2013 08:06 in Bulgarian

xayc wrote: хора и на вас ли ви е жега,няма ви никакви....;) [img]https://lh5.googleusercontent.com/-G28LLtKDTgM/UCIm4T4iSxI/AAAAAAAABwE/zrTd2AYYgsk/w759-h564-no/559329_375890615811523_1440808104_n.jpg[img]


Aз съм тук- държа фронта :lol: Разхождам се из профилите на колегите в фейсбук. Като няма задачки поне някоя клюка да нацелим :P

Daily Checklist Bonus » Post #319

Sat Aug 17, 2013 14:16 in Bulgarian

И малко от мен! Май това ше е за сега! Ще чакаме новите задчки!

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 20, 2019 22:08:05 EST