Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

Daily Checklist Bonus » Post #176

Mon Apr 29, 2013 10:00 in Bulgarian

Здравейте,БЪЛГАРИ! Нека да не ви прозвучи като самохвалство,но искам да се споделя с вас своята радост -
БЪЛГАРКА получи 2$ награда от седмичния конкурс за таксове. Макар и от далечна Холандия аз се гордея с това,че БЪЛГАРКА спечели! Успех на всички вас,приятели! И дано по-често виждаме български флагове в тези класации!

ClixSense Задачи » Post #749

Mon Apr 22, 2013 07:20 in Bulgarian

Здравейте! И аз се провалих с корейските ззадачи! Стигнах дори до там,че молих приятелка,заършила японска филология ,за помощ, но...уви!Така че се ограничавам само с английски и немски задачки. А наистина е много и странно, и лошо, че в България имате по-малко задачи,отколкото ние тук,в Европа и Америка. Надявам се това да се промени,защото всички все пак сме в този сайт с еднакви права,нали?! Без значение къде живеем! И какъв език говорим! Успех на всички!

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #22

Sun Apr 21, 2013 04:52 in Bulgarian

здравей! Бонуса ти влиза в баланса сутрин в 7 българско време- автоматично! Имаш история отдолу и можеш да си провериш колко и кога си получил бонус.Успех!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 16, 2019 08:47:09 EST