Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

ClixSense Задачи » Post #850

Fri Jun 07, 2013 11:53 in Bulgarian

Привет на всички! Прочетох нящо безкрайно интересно в полския форум относно начин за правене на повече задачи / кокато ги има / ,но преди да го споделя тук ще се свържа с Buldan и ако той прецени,че това не е в нарушения на правилата на програмата, ще го споделя с вас

Плащания » Post #276

Fri Jun 07, 2013 07:40 in Bulgarian

TrakyaBG wrote: Здравейте, може ли някой да ми каже като събера определена сума как да я изпратя към PayPal и дали тук има лимит на парите? Пример 50-100$

Здравей! Когато събереш необходимия минимум кликаш на акаунта си и там имаш My Balance..... Cashout. Като кликнеш на cashout ти излиза прозорче,в което ти показва каква сума имаш за теглене и сам дори можеш да избереш сумата,ако не искаш да теглиш всичко. Сайта има и такса-2%/ на 10$- 0.20 $ такса/, но всичко това ще го видиш на място! А доколкото знам- няма лимит на парите, които можеш да изтеглиш.Плащанията са в понеделник и петък,така че заявката трябва да я дадеш предния ден,за да може да ти се обработи.

Плащания » Post #274

Fri Jun 07, 2013 03:50 in Bulgarian

Със сигурност тук няма блъф! След като lacho_u за 25 дни сам, без реферали е успял да заработи 10$ !!!! :clap: :clap: Просто тук всичко зависи от нас!А възможностите за печелене тук са много и точно това е уникалното на тая програма! Успех и БРАВО на всички участници!

Плащания » Post #271

Thu Jun 06, 2013 15:01 in Bulgarian

Уф, на фона на вашите плащания аз няма с какво да се похваля! :roll: Карам я скромно- като си направя 20 парички и си ги тегля- да има поне за мохито :P след като не мога да си изкарам за почивка на Карибите ;)

Реферали » Post #469

Wed Jun 05, 2013 17:17 in Bulgarian

lia1407 wrote: al1968 ,"ваканция на Карибите!" чак си го представих :) , много мотивиращо но ще съм доволна и на почивка в някое китно Черноморско градче. А между другото от реферали се изкарват най-сладките пари инвестираш като обясняваш или чрез реклама и чакаш да видиш какво ще се случи и когато се случи безплатните пари идват, а при задачките трябва да се трудиш всекидневно отнемат ти време или както е в моя случай просто не можеш да ги правиш :oops: и в същност това е уникално на програмата като не можеш да правиш едното правиш другото и в двата случая получаваш удовлетворение от свършената работа, а когато ги съчетаеш и двете и имаш няколко PTC може и на Карибите да почиваш някой ден.
Силно съм впечатлена от твоята работа, пожелавам ти много успехи и късмет.

Благодаря за пожеланията, дано се сбъднат! Но.. при мен- в "нормалната Европа" има повече възможности за правене на задачи и изкарване на пари от този сайт! Затва казах,че според мен не трябва да разчитаме единствено само на рефералите! Трябва да се помъчиме сами- колкото-толкова! Аз съм Българка- без значение какъв флаг е пред моето име- и затова се опитвам да споделя с вас своя опит- било то до реферали, до жокери за езикови тестове, или до метода на правене на задачите в този сайт!

Реферали » Post #468

Wed Jun 05, 2013 16:56 in Bulgarian

zakista wrote:
al1968 wrote:
miat123 wrote: Няма проблем. Между другото, не пускайте Unlimited clicks реклама в пробъкс за $40 (за 1 ден)...Хванах само 11 реферала.

За пробъкс- един мой приятел каза,че пуснал реклама на "решетката" за 8$ за месец и хванал качествени реферали, т.е. не спящи! За бройката не съм сигурна,но беше някъде над 10.Има един сайт- голд РТС, в който всеки ден се качват новите "еднодневни" РТС сайтове-знаете за какво говорим. Там понякога се появяват сайтове с пари в пучарса-аз се регистрирам и ги вкарвам за реклама на кликса.От такива сайтове можеш да хванеш по един-два реферала, но все пак нищо не губиш.

Едно уточнение - рефералите от кампанията в пробукс са 20, но тогава имаше проблеми с пайпал и имаше много малко реклами - кампанията беше за април и вече имам $10.6338 следващите кампании също са успешни 1796 may 26,906 27,471 1 17 $4.0950
73627 May1 26,511 26,994 - 19 $1.3074
рекламата там си заслужава, но в крайна сметка всичко си е до късмет
Успех на всички!

Точно за твоята рекламна кампания говорих,приятелю!Радвам се,че сподели с нас своя опит! Всички имаме нужда от съвет!

Реферали » Post #463

Wed Jun 05, 2013 15:05 in Bulgarian

Gold PTC-влез и ще видиш информация за всеки новопоявил се сайт в нета. Инфото там е добро-кликаш на линка на дадения сайт / ежедневно има поне два нови сайта "еднодневки", както аз ги наричам, защото са в нета за не повече от два месеца и после изчезват/ но някои, за да привлечат членове дават някаква сума при регистрация в пучарс баланса-това са пари за реклама/.Обикновено това е за около 500 клика,понякога 1000- зависи от политиката на сайта.С тия пари веднага можеш да пуснеш реклама за своя сайт. Другия вариант,за който писах по-горе беше опита на моя познат,който пуснал реклама на кликса в пробъкса на grid-да /аз му казвам "решетка"/ за 8$ за месец и имал малко повече от 10 реферала,които били активни,т.е. кликали . А общо взето това е важно- не бройката, а активносттта на рефералите. Както каза Buldan-два активни реферала могат да ти дадат повече от 100"спящи". В същност всичко зависи от теб- как и колко можеш да инвестираш за реферали! А мой съвет е- не разчитай само на реферали.Опитвай се да правиш задачи и оферти-колкото имаш,толкова! И, успех! Рефвралите помагат, но не могат да ни дадат ваканция на Карибите!

Реферали » Post #461

Wed Jun 05, 2013 12:36 in Bulgarian

miat123 wrote: Няма проблем. Между другото, не пускайте Unlimited clicks реклама в пробъкс за $40 (за 1 ден)...Хванах само 11 реферала.

За пробъкс- един мой приятел каза,че пуснал реклама на "решетката" за 8$ за месец и хванал качествени реферали, т.е. не спящи! За бройката не съм сигурна,но беше някъде над 10.Има един сайт- голд РТС, в който всеки ден се качват новите "еднодневни" РТС сайтове-знаете за какво говорим. Там понякога се появяват сайтове с пари в пучарса-аз се регистрирам и ги вкарвам за реклама на кликса.От такива сайтове можеш да хванеш по един-два реферала, но все пак нищо не губиш.

ClixSense Задачи » Post #817

Tue Jun 04, 2013 14:02 in Bulgarian

shuta999 wrote: Най-вероятно последната задача от този тип която сте отворили е имала зададено време за изпълнение, което сте изпуснали. :geek:

Преди малко и при мен беше така. В полския форум обясняваха,че това се получва когато качват нова задача.

Реферали » Post #454

Tue Jun 04, 2013 09:48 in Bulgarian

buldan75 wrote: @al1968 Всъщност, не знам за кой точно сайт говориш, но явно има разминаване в информацията ти, някой ти е казал нещо грешно или си прочела измислиците на някой, който е искал да се направи на остроумен.
Нито един от двата сайта не е пионер в PTC индустрията, но е вярно че те са най-големите иноватори в тази област! Точно затова бълват и най-големия трафик и вероятността от там да се регистрира някой нов потребител, независимо за коя програма, е най-голяма.
За протокола ще отбележа, че ClixSense е онлайн от Февруари-2007 г, а Neobux съответно от Април-2008г.
Малко по-голямата популярност на Neobux се дължи на факта, че имат форум от ден N1, а нашия е на бял свят едва от края на 2011г.
Колкото до печалбата от рефералите, то за толкова време съм установил, че рекламните кампании не си приличат изобщо една с друга, независимо дали рекламираме на едно и също място, с едни и същи средства.
Дори мога да дам пример с Неото със сума от $75. Същата съм я избивал за 3-4 месеца, както имам такава, която вече 8-ми месец не мога да си възвърна инвестицията и ще бъда щастлив ако успея някога да го направя.
Когато, обаче говорим за рефералната система на ClixSense, то винаги трябва да имаме на ум нейната уникалност от 8 нива. Това означава, че в далечен план реклама, която не ни е изгодна към момента, може да ни донесе един, единствен реферал, който в последствие да разработи силна група под себе си, а това определено ще ни носи и на нас добра печалба.
Аз, самия се ъпгрейдвах 6 месеца, след като се регистрирах в програмата и това е времето, което започнах да привличам и реферали, като си спомня как първия месец привлякох 3-ма, а на втория вече бяха 14 и бях много щастлив!
Когато говорим за реферали - никога не знаем какъв човек сме привлякли под себе си и най-вече кога той ще реши или въобще няма да реши, да работи с програмата!Говорим за едно и също нещо! Рекламата е относително понятие!И си е цяла наука! Някой вкарва малко пари и уцелва точния момент, друг се разочарова! Исках просто да кажа,че НЕ трябва да разчитаме САМО на рефералите! И в никакъв случай това не е пирамида!Всеки работи за себе си, защото дори самото правене на блокове и рекламиране си е в същност пак работа! И не количеството определя качеството! Исках просто да кажа,че тук целта не трябва да бъде " реферали"- програмата дава възможност за работа и допълнителни доходи!Рефералите помагат, но...за мен те не са единствения начин за печалба.

Реферали » Post #451

Tue Jun 04, 2013 08:19 in Bulgarian

Да,може би си прав! Но говорим за елементарна математика! А 30% от членовете на кликса са хора от нео! И всеки рекламира после пак там :( Аз не казвам че привличане на реферали е лоша идея! Но не трябва да разчиташ единствено на това! За информация- този сайт е един от първите РТС сайтове- близо 8 години е в интернет пространството / създаден е в помощ на американските войници-инвалиди от Виетнам и две години рекламите са изпращани като е-мейли в началото/. А по мои лични наблюдения- всеки търси реферали в нео. Лично за мен това е изчерпана площадка за реклама! Рефералите по принцип са един от начините да "правиш пари". Но този сайт прдлага още много възможности ! Споделям моето лично мнение!

Реферали » Post #449

Tue Jun 04, 2013 07:55 in Bulgarian

lacho_u wrote:
al1968 wrote: Според мен най-добрия вариант е труд и реферали. Както Buldan беше написал- трима качествени реферали могат да ти дадат повече от 100, които само кликат! Затова не можеш да разчиташ само на реферали. А задачи в България има- всяка вечер след 22 часа пускат нови и тук вече всичко зависи от самите нас.Вечер ли са повече реклами ? Аз по цял ден проверявам от време на време хвана някоя категоризиране на онлайн сделки или дата на вече закупени, но са много малко въпреки че 5-6 пъти хваштах дневния бонус. Но ще наблягам на вечерните проверки май :) Благодаря на всички отзовали се, относно колегите с начина с пари имате впредвид инвестиция за реклама или нещо друго ?

Поне такава информация имам от България. А защо не пробваш и други задачи-сега има за телефоните- не е трудна.Специално за задачите чети в другата тема- там се пускат жокери за езиковия тест и за самия принцип на правене на тия задачи. И повярвай- там са парите, не в кликове и реферали! Аз лично инвестирах в реклама в нео 48$, а за 2 месеца от рефералите ми имам само 7$ :lol: Така че сам прецени кое е по-добро за теб!

Реферали » Post #447

Tue Jun 04, 2013 05:09 in Bulgarian

Според мен най-добрия вариант е труд и реферали. Както Buldan беше написал- трима качествени реферали могат да ти дадат повече от 100, които само кликат! Затова не можеш да разчиташ само на реферали. А задачи в България има- всяка вечер след 22 часа пускат нови и тук вече всичко зависи от самите нас.

Представете се. » Post #536

Sun Jun 02, 2013 17:21 in Bulgarian

belchev2 wrote:
krusev wrote:
dekata16 wrote:
ssvetla76 wrote: Здравейте,от скоро съм в сайта.
Казвам се Светла от Добрич
Имам проблем с набирането на Referrals,но се надявам да вляза в час

Добре ,дошла при нас,ssvetla76 и успех с програмата.Аз си мислех ,че от Добрич сме само 4-ма :lol: /сега сме вече5.Прочети важните теми от форума и по- нататък ще ти помогнем с рефералите.Успех :thumbup: :clixsense: :thumbup:


dekata16 регистрационните номера на автомобила ми са Тх т.е. Толбухин.При последното преброяване,когато града се е казвал така бяхме 130 000 хиляди - седмия град по големина в България. Сега сме около 75 000.

П.П. За статистиката ти включи ме и мен, ако Тх е Добрич.

Здравейте!Баща ми е от Одринци,Толбухинско.Включете ме и мен в статистиката!Първия и втория паспорт си вадих в Толбухин.Там ме викаха и на преднаборните комисии.До края на Живково време бях постоянен жител на Одринци.

С риск да прозвучи грубо / за което се извинявам! /........момчета- объркали сте мястото! Това не е фейсбук,това е форум и всеки влиза и преглежда постовете с надеждата да се научи как да работи с тази програма и да "прави пари" от този сайт! Хайде да пишем смислено! И по темата! Ако искате да споделите своя опит и да помогнете , пишете! Ако не...

Представете се. » Post #533

Sun Jun 02, 2013 12:54 in Bulgarian

ssvetla76 wrote: Като за начало как да рекламирам.Доколкото разбрах от там идват рефералите.Или се заблуждавам?Онзи ден по някъква случайност направих една задача.

Здравей! Няма случайност- просто си я направила и си се справила добре! Продължавай- дори и да не се получи от първия път,дори и да сгрешиш! А когато има задача и искаш да я правиш, влез в темата за задчите- там вече се пишат жокери за езиковия тест и доста хора споделят принципа на решаване на тия задачи! Не се отказвай- правенето на задачи е голям "гъдел" повярвай! И аз лично от самото начало не им обръщах внимание,но...сега почти с нищо друго не се занимавам! Вярвам,че ще се справиш! Успех!

Представете се. » Post #531

Sun Jun 02, 2013 12:46 in Bulgarian

buldan75 wrote: @al1968 Няма как да те поздравя с "Добре дошла във Форума", защото си го направила отдавна, а и числото 1740 срещу задачките ти е доста респектиращо. Все пак искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за представянето ти. :thumbup:

Все пак ти благодаря за посрещането! Да,отдавна започнах да пиша във форума,но просто се опитвах да помагам и да споделям своя опит.А числото на задачките ми е такова,защото всички ,дето сме в " Другата" Европа или през океана по един непонятен за мен начин сме малко повече облагодетелствани относно разнообразието и количеството задачи.Имаше коментар за това положение в една друга тема. А иначе-където и да съм ,аз съм Българка и искрено се радвам,когато видя БГ знаменцето да грее някъде из сайта! Желая на всички успех! И не се отказвайте!

Представете се. » Post #523

Sun Jun 02, 2013 06:19 in Bulgarian

Май е време и аз да се представя! Албена, 45 годишна, по принцип от Шумен, а де факто- Ротердам/ Холандия/. С риск да се повторя- тази програма е перфектна с много възможности за "правене на пари". А нашия форум е един от най-добрите - многоброен и сплотен! На всички нови участници ще си позволя да дам един съвет- тук за всеки ваш въпрос можете да намерите достатъчно изчерпателен отговор,така че отделете малко време и се поразровете в темите! На всички желая успех !

ClixSense Задачи » Post #813

Sat Jun 01, 2013 13:05 in Bulgarian

boreto wrote: бихте ли ми помогнали,как да отговоря?Благодаря!:)
Pour pouvoir travailler sur cette tache, vous devez être capable de lire et d'écrire en français. S'il vous plait, veuillez répondre aux questions suivantes pour confirmer votre maîtrise de la langue Française.


Quelle est la couleur du ciel?(required)
Le ciel et bleu.
Le ciel est bleu.
Le ciel ai bleu.
Le ciel es bleu.
Quelle phrase est correcte?(required)
Il y a un parasol et un table sur le terrasse.
Il y a une parasol et une table sur la terrasse.
Il y a un parasol et une table sur la terrasse.
Il y a une parasol et un table sur le terrasse.
Quelle phrase est correcte?(required)
Quelles sont vos dates de vacances?
Quelles sont vos dates des vacances?
Quelles sont les dates de vacances?
Quelle énoncé est exact?(required)
Voici ce dont il s'agit.
Voici de quoi il s'agit.
Voici ce qu'il s'agit.

Boreto- погледни малко по-горе! отговора е двадесет и трети декември- като го напишеш с римски цифри!

ClixSense Задачи » Post #810

Sat Jun 01, 2013 11:06 in Bulgarian

buldan75 wrote: Ех, доста четене падна за последните 24 часа, докато наваксам и изчета всичко, което съм пропуснал за последните 2 седмици.
Радвам се, че все повече хора се включват и пишат в нашия форум и в същото време хората, които помагат също се увеличават пропорционално.
Това, с "жокерите" е добра идея, като е позволено да си помагаме в изпълнението на задачата. Припомням, че не е позволено да се дават конкретните отговори.
За чуждестранните задачи е добре да се казва какво се изисква за конкретната задача и как най-лесно да намерим отговора.Ей от това имахме нужда,приятелю! Значи можем спокойно /без да нарушаваме правилата / да обясняваме ПРИНЦИПА на решаване на дадена задача!!!!! Сега мисля,че повече хора ще започнат да споделят не само своите постижения,но и опита си! И всички ще имаме полза! Благодаря !

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1869

Sat Jun 01, 2013 02:39 in Bulgarian

boreto wrote:
al1968 wrote:
boreto wrote: Благодаря много!:) al1968

Нещо не се сещам за какво благодариш, но.... нали съм от " нежната част" - приемам благодарности! А сега сериозно- тука сме,за да си помагаме и да се подкрепяме! Така мисля аз!

На 93стр. ми отговори на един въпрос,питах как да реша задачите. :)Честит празник на всички!

ClixSense Задачи - тук ще намериш отговор на почти всичко, свързано с задачите- жокери за езиковия тест / ако се изисква такъв /, коментари , обяснения! Успех!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 17, 2019 02:19:39 EST