Please wait...
HomeForumPosts by borodin4o

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by borodin4o

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3360

Sat Nov 04, 2017 17:11 in Bulgarian

Orgonit wrote: Разгледах постовете от преди няколко месеца и разбирам, че вече няма смисъл да се занимавам с програмата... По - скоро от лотарията ще спечелите нещо, отколкото от тук. По принцип не вярвам на такива сайтове, но се регистрирах, за да се убедя, че и най-хвалените като този стават като обичайните. Естествено, че България няма да печели центовете им.

:D :D :D :clap: :clap: :D :D Добре казано!!! :silent:

Patto Checklist (Record 48.45 dlls) » Post #111

Wed Nov 01, 2017 16:08 in Your Stats

This is me for today:

Nov 1, 2017 19:05:33 EST
Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
Complete Tasks Optional $0.00
Complete Offers 73 offers $23.68
Visit the Forum 3 views
Total earned: $23.680
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0%
Activity Bonus Completed +2.0%
16.0%
Congrats! The checklist is completed!
$3.7888
Your bonus is currently standing at:
Total Earned: $1,088.4883 View History

has anyone received a check from cs for october? » Post #27

Tue Oct 24, 2017 10:23 in General Talk

It came today.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3337

Sun Aug 06, 2017 17:37 in Bulgarian

georchev wrote: Здравейте! Някой знае ли,защо няма реклами?

[Post] #1 by buldan75 » Wed Jul 05, 2017 10:21
В превод от Moving forward with change - 01 Юли 2017г

Уважаеми потребители,
Преди повече от 10 години започнахме основно, като РТС програма. С времето бизнес моделът на ClixSense се промени и с добавянето на Crowdflower задачи, оферти и проучвания нашият бизнес модел вече е различен. Ние не сме само РТС програма, като ClixSense се превърна в една от най-ефективните, обслужващи мрежи в света.

И докато задачите, оферите и проучванията значително се развиха, то РТС частта от програмата е в застой и отбелязва изоставане, особено след като изгубихме PayPal през Февруари.

Да бъдем в РТС индустрията си има своите положителни и отрицателни черти. Положителната част е, че имаме възможността да ви предоставим да печелите малко парички, а на рекламодателите можем да предоставим голямо количество трафик за техните уебсайтове на достъпна цена. Отрицателната страна е малко по-екстремна. Това ни коства загубата на PayPal акаунта (или поне така ни казаха), поставя ни във високо-рискова категория всеки път когато кандидатстваме за търговска, банкова сметка или разплащателен процесор. Това дава на фирмите отрицателно мнение за нашият бизнес, тъй като РТС индустрията е пълна с лъжливи програми. С това имам предвид, че компаниите, с които искаме да си партнираме ни отказват поради обвързаността ни с РТС. На последно място, като гледна точка за приходи - това не е печелившо.

С всички тези отрицателни страни, които пречат да се видят положителните, и след 10 години в РТС индустрията, ние решихме да продължим нашето развитие без РТС частта. Считано от 15 Юли 2017г РТС рекламите ще бъдат премахнати от ClixSense. Заедно с РТС рекламите решихме да премахнем ClixGrid и Premium ъпгрейдите, включително комисионните от 8-те нива на реферална програма. Към днешна дата 01 Юли, спираме да предлагаме ъпгрейди, продажба на РТС реклама и ClixGrid. Тези от вас, които все още имат закупени, рекламни кредити ще могат да ги използват до 15 Юли включително. Всички потребители, които са закупили ъпгрейд през последните 24 часа ще бъдат рефунднати още днес. Спряхме продажбите, така че всики ClixGrid реклами да могат да изтекат.

С премахването на упгрейдите ние няма да имаме повече два вида потребители. Вместо това всички потребители ще имат еднакви условия и опции, включително и тегленето на парични средства. Решихме да увеличим минималната сума на теглене за всички потребители на $10.00. Това все още е много разумно и по-ниско изискване от много други компании в този бранш.

И така, какво означава всичко това?
Всъщност означава много. Всички потребители, които са закупили ъпгрейди през последната година ще получат пропорционален рефунд за всяка една оставаща част от този ъпгрейд. Този рефунд ще бъде направен към вашия ClixSense баланс на 15 Юли или непосредствено след тази дата. Сумата ще се определя на базата от 4.5 (четири и половина) цента на ден за оставащият ваш ъпгрейд от Premium акаунта ви. Този рефунд включва и спонсорите, които са закупили ъпгрейд на техен реферал.

Знаем, че премахването на ъпгрейдите и 8-те нива на реферална мрежа, ще има негативно отражение върху някои потребители с по-добре развити рефарални мрежи. За да компенсира тази загуба към момента ClixSense ще изплаща невероятните 20% комисионна за всички изпълнения на директните ви реферали. Ще предлагаме само едно ниво на реферална програма и комисионните ще са еднакви за всички потребители, защото няма да имаме повече двата различни вида акаунти. Тази промяна прави всички потребители равнопоставени и всички ще имат еднакъв потенциал за печалба. Това означава, че ако сте стандартен потребител към момента (без ъпгрейд) тази промяна ще ви даде 200% повишаване на рефералната комисионна (от 5% на 20%). За ъпгрейдваните потребители това е 100% увеличение на рефералните комисионни от момента (от 10% на 20%).

*Искаме да имате предвид, че комисионната от 20% най-вероятно ще бъде променена на по-късен етап. Ще запазим тези 20% за известно време и после ще направим равносметка, като след това съответно ще променим цифрата ако трябва. Ако решим да намалим комисионната, тя няма да бъде по-ниска от 15%, като и тогава ще е по-висока от тази, която Premium потребителите получават към момента.

Тази по-висока комисионна ще ви дава реално по-висока печалба от тази, която ви даваше 8-те нива на реферална система. Причината за това ще е, че повече потребители ще изпълняват проучвания, задачи и оферти от тези, които биха си поръчали ъпгрейди. В някои от случаите тази промяна ще повиши драстично печалбата на някой потребител.

Check List бонусът ще има потенциал да даде 10% бонус за всички потребители и изискването да се гледат PTC реклами и ClixGrid ще отпадне.

Дневен Checklist Bonus - 7.0%
Activity Extra Bonus - 2.0%
ClixAddon Extra Bonus - 1.0%
Maximum Possible Bonus 10.0%

Имаме предвид, че всичко това може да ви изненада тотално, но това е промяна, която трябва да бъде направена. ClixSense ще продължи да бъде най-доброто от това, което може да бъде и ще продължи да се развива с вашата подкрепа. Ние винаги мислим за нови начини по които да можете да печелите и няма да спрем да подобряваме нашите услуги.

Заедно с всички тези промени ще ви бъде предоставен и напълно нов облик на ClixSense. Нов изглед на уебсайта с хубав дизайн (удобен за мобилни устройства), който ще е удоволствие за очите и ще се работи лесно с него.

На кратко:
- РТС рекламите ще бъдат премахнати
- ClixGrid ще бъде премахнат
- Premium ъпгрейда и 8-те нива реферална структура ще бъде премахната
- Минимално плащане за всики потребители от $10.00
- Афилетни комисионни от 20% за всички потребители
- Checklist bonus ще изплаща максимум 10% за всички потребители изпълнили условията

Ние ценим вашия бизнес и всякакви коментари, въпроси и идеи са добре дошли.

Благодарим Ви
The ClixSense Team

Продължаваме напред с промяна » Post #46

Fri Jul 21, 2017 20:13 in Bulgarian

vipptc wrote: Не вярвах че кликсенсе може да умре
случвало се е с други птс сайтове
ама за кликсенсе и неубукс мислех че ще живеят вечно
ама е го на блокира ти пейпал сметката по свое усмотрение
с неясни и съмнителни доводи и бизнеса ти умира
За съжаление може да се каже че в нета съществуват
само пейпал и останали за пълнеж процесори за разплащане
поне аз съм регистриран в няколко колкото да имам виртуални пари в нета
обре че си изтеглих умрелите 8 долара изкарвани цяла година
Както се казва който се е преебал преебал който не следващия път !

Спрете с тези "врели-некипели"!!! Или е по-лесно "гроздето да е кисело"!?!?!?!?!?!?!?!?!????

Продължаваме напред с промяна » Post #25

Mon Jul 17, 2017 19:46 in Bulgarian

kodan wrote: Ха ха ха б итият си е бит е.. да не казвам какво. Който си е взел парите е бил късметлия, останалите духат Костадин

Защо всички сте толкова сигурни, че сайта "залязва"? Рекламите не са единствения начин за изкарване на пари тук! Трябва повече усърдие и търпение!!! Нищо не се получава даром, работиш - получаваш , не работиш - нищо не получаваш!!! И между другото сайта си работи с пълна сила без каквито и да било финасови затруднения. Последното го казвам от личен опит, защото аз лично всеки месец си получавам заработените пари. Успех на тези, които с упорство продължават да стоят и работят в сайта.

Реферали » Post #1034

Mon Mar 27, 2017 20:19 in Bulgarian

Не можеш да наемеш! Буквално трябва да ги ловиш като рекламираш - като при рибата е. ;)

Who knows? » Post #13

Fri Mar 17, 2017 15:09 in General Talk

:thumbup:

Равносметка! » Post #6

Sat Jan 07, 2017 12:41 in Bulgarian

Проблем след премиум пакет » Post #2

Thu Jan 05, 2017 11:26 in Bulgarian

Ясно е казано, че не се променя обема на работата след ъпгрейд. Единствената "далавера" е завишения процент на дейли чеклист бонус, нищо повече. Това означава : колко повече работиш толкова повече заработваш и в края на деня въпросният процент е по-голям, нищо повече. Успех с ъпгрейда, няма да съжалявяш.

Похвали се. » Post #1554

Tue Nov 29, 2016 19:44 in Bulgarian

Дълго време не се бях записвал тук. Това е за днес от мен:

Nov 29, 2016 22:43:10 EST
Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
View PTC Ads 30 clicks $0.105
ClixGrid Game 60 clicks $0.00
Complete Tasks 1 task $0.43
Complete Offers 7 offers $6.67
Visit the Forum 64 views
Total earned: $7.205
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0%
Activity Bonus Completed +2.0%
16.0%
Congrats! The checklist is completed!
$1.1528
Your bonus is currently standing at:
Total Earned: $796.5501 View History

Where You From ? » Post #30

Sat Sep 10, 2016 13:19 in General Talk

I am Bulgarian and now living in Montreal,Canada.

Has any member in clixsense hit $5,000 before? » Post #8

Mon Sep 05, 2016 18:30 in General Talk

Yes, I did.

ClixSense Оферти » Post #1284

Wed Jul 27, 2016 12:10 in Bulgarian

Пробвайте "Adscend", ако го има за БГ. Има клипове, които може цял ден да гледате . Като се зареди в началото един от клиповете след това цял ден се ръртят няколко от тях без прекъсване.

Daily Checklist Bonus » Post #804

Wed May 25, 2016 19:02 in Bulgarian

May 25, 2016 21:59:38 EST
Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
View PTC Ads 57 clicks $0.215
ClixGrid Game 60 clicks $0.10
Complete Tasks Optional $0.00
Complete Offers 13 offers $9.84
Visit the Forum 1 view
Total earned: $10.155

EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0%
Activity Bonus Completed +2.0%
Congrats! The checklist is completed! 16.0%
Your bonus is currently standing at: $1.6248
Total Earned: $674.0087 View History

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3167

Wed Apr 27, 2016 11:48 in Bulgarian

pesho-bs wrote: Днес ме изненадаха много неприятно-вместо нарастване на баланса изведнъж се получи намаляване и в главния акаунт стои: -0.22.Как е възможно това?
Някой си е взел парите дадени за изпълнена оферта, но вероятно дадената информация в тази оферта не отговаря на информацията с която си се регистрирал. Случва се. Скоро правил ли си оферта за 0,22? А за да ти е по-ясно можеш да провериш "Transaction History" за "Reversal" .

Daily Checklist Bonus » Post #792

Fri Apr 22, 2016 17:15 in Bulgarian

"Нещо скромно от мен :lol: "

Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
View PTC Ads 46 clicks $0.110
ClixGrid Game 60 clicks $0.00
Complete Tasks Optional $0.00
Complete Offers 11 offers $12.02
Visit the Forum 1 view
Total earned: $12.130
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0%
Activity Bonus Completed +2.0%
16.0%
Congrats! The checklist is completed!
$1.9408
Your bonus is currently standing at:
Total Earned: $652.2249

Daily Checklist Bonus » Post #790

Fri Apr 15, 2016 05:39 in Bulgarian

Да ти кажа , ама няма да ги има при теб. Причината за това е географското ми разположение. Повечето са покани , които идват от "Samplicio.us".

Daily Checklist Bonus » Post #787

Thu Apr 14, 2016 19:34 in Bulgarian

Това е от мен за днес:

Apr 14, 2016 22:31:26 EST
Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
View PTC Ads 45 clicks $0.125
ClixGrid Game 60 clicks $0.00
Complete Tasks Optional $0.00
Complete Offers 9 offers $9.03
Visit the Forum 2 views
Total earned: $9.155
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0%
Activity Bonus Completed +2.0%
16.0%
Congrats! The checklist is completed!
$1.4648
Your bonus is currently standing at:
Total Earned: $644.8051

Daily Checklist Bonus » Post #774

Tue Mar 01, 2016 18:54 in Bulgarian

Mar 1, 2016 21:52:32 EST
Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
View PTC Ads 37 clicks $0.118
ClixGrid Game 60 clicks $0.00
Complete Tasks Optional $0.00
Complete Offers 14 offers $15.12
Visit the Forum 7 views
Total earned: $15.238
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed +2.0%
Activity Bonus 1 days more +2.0%
14.0%
Congrats! The checklist is completed!
$2.1333
Your bonus is currently standing at:
Total Earned: $610.5044 View History
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 12, 2021 12:08:59 EST