10 dolar çektim nedir ne değildir diye banka hesabına çeksem yazık olacak.. şimdi 54.00 tl hesabıma gelmiş bu parayı nerede nasıl kullanıcaz. Sanal kart seçeneği yok. Skrill ödeme kabul eden site baktım ama kayda değer birşey yok ne olacak bu iş anlamadım.
5. 90 Tl vergi değil paket kontrol ücreti ve her paket için geçerli değil yani kiminin 10 paketi geliyor tek ücret çıkmıyor, şans işi eğer gümrükte şüpheli görükleri paketi açıp kontrol ederlerse o ücret çıkıyor. Yakın zamanda 5-6 paketim geldi çıkan eden yok
Aliexpreste defalarca kez alışveriş yapmama rağmen son kartta sorun çıktı. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede uygulamanın önbelleğini temizleyip (Aliexpress Mobile) tekrar programı açıp giriş yapmamı söyledi ve satın almak istediğim ürünü tekrar kart bilgilerini girerek aldım. Sonunda oldu belki fikir olur arkadaşlar
Bu gün aliexpress beni deli etti yüzlerce siparişim olmasına rağmen kabul etmedi pcden tabletten heryerden denedim en son kimlik falan istedi gönderdim ne aptallaştı bu aliexpress böyle gece gece sinirimi bozdular