Please wait...
HomeForumPosts by Alcion

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Alcion

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #106

Sun Aug 27, 2017 01:59 in Bulgarian

KR58 wrote: Педи можеше да се тегли от Pyaza с bank tansfer и таксата беше 6 лева,сега с тази такса 15 долара е доста неизгодно........Как стои въпроса с Скрил-към карта или в банкова сметка са по-малки таксите?

Прочети първа страница от тази тема. Всичко е описано подробно.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #102

Sat Aug 26, 2017 16:24 in Bulgarian

От Пейза към банковата си сметка можеш да изтеглиш само чрез опцията Bank Wire и таксата е 15 долара, а ето тук можеш да видиш как стоят нещата за теглене към България /избери по-долу от падащото меню България/

Payza | Send Money, Receive Payment, Money Transfer, Shop & Sell Online

Продължаваме напред с промяна » Post #68

Mon Jul 24, 2017 09:15 in Bulgarian

vipptc wrote: Да пайонер супер и аз така преди две години се подлъгах пратиха ми и карта хората
за един месец ми пристигна по пощата добре че не се подлъгах да е активирам
Някой видял ли е условието такса 30 долара на година за картата
повече от колкото аз мога да изкарам .
С две думи да имаш паионер е да си доплащаш че я имаш
Не ти е нужна карта. Като направиш 50 долара и ги дърпаш към банковата си сметка.

Продължаваме напред с промяна » Post #53

Sat Jul 22, 2017 10:21 in Bulgarian

По отношение на разплащателните процесори - след Пейпал избрах Payoneer, но преди да стане последната промяна в сайта, защото минимумът за теглене от Payoneer към банкова сметка е 50 долара. Тогава успях да ги събера набързо и нямаше проблем. Сега вече дърпам към Пейза, защото вече има опция да се тегли от Пейза към банкова сметка без значение на сумата. Таксата е 6 лева.

Продължаваме напред с промяна » Post #18

Thu Jul 13, 2017 11:09 in Bulgarian

ganiva wrote: Да изкажа и аз своето мнение относно предстоящите промени.
За съжаление, поради липса на достатъчно време, както и поради по-слабо познаване на английския, рядко решавам задачи и разчитам основно на рекламите (с ъпрейднат акаунт съм), както и на кликсгрид, където доста често печеля дребни суми. И това положение досега ме задоволява.
Като премахнат рекламите и кликсгрида не виждам причина повече да се занимавам с този сайт. Имам доста задачи и оферти, но откъде ще намеря час-два, за да ги решавам? А ми отнема повече време, защото не съм много добре с английския. Реферали нямам, защото за 5 години в сайта не успях да навия никого да се запише. Основна причина - незнаене на английски от моите приятели и познати. С рекламиране на линка си хванах за това време само трима души, които кликаха известно време и се отказаха.
Жалко, много жалко. Предполагам, че доста хора ще се откажат от сайта поради същите причини.
Успех на тези, които продължат!

Не съм учила английски и съответно не го знам. Решавам задачи с помощта на чичко гугъл. Нямам реферали. Можеш да видиш статистиката на решените от мен задачи на английски, така че не се отказвай.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #87

Wed Jul 12, 2017 23:23 in Bulgarian

И от зеления ли ще се откажете? Изчакайте да видите промените тук. Убедете се, че наистина не си заслужава да си губете времето и тогава решете. Още повече, че никой не иска никакви инвестиции от нас. Е, решението все пак е ваше.

Промени от 15.07! » Post #7

Sun Jul 02, 2017 06:47 in Bulgarian

Sobadjiev wrote: Просто ми е любопитно какво толкова лошо ще стане, ако отпаднат рекламите? Най-лесно е да се каже - "След 15-ти не ме бройте повече!", но аз въобще не виждам адекватна причина за това. Даже смятам, че това ще подобри положението: броят на офертите се увеличава, а, както установявам и задачите нарастват. Да, рефералите ще са само тези от първо ниво, но ако имате дар слово и ги мотивирате и им помагате, тогава пак ще има печалба от тях, даже може би и по-голяма. И друго е ясно - без работа няма да стане! Колкото повече работа вложи всеки, толкова пъти повече ще събира дивиденти. Пък и виждам възможност, тези промени да ускоерят връщането на PayPal :)

Напълно съм съгласна с теб. Знам, че е против правилата да цитирам други сайтове, но всички, които работят в елит знаят, че там няма решетка, няма реклами, няма реферали, ама никой не мрънка. И да - може би отново Пейпал ще бъде върнат.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #69

Sat Jun 24, 2017 01:30 in Bulgarian

Нямам идея защо е този нападателен тон /поне аз така го почуствах/ към мен sdushkova?! Ако прочетете последния ми пост там съм писала, че аз лично не съм чувала някой от процесорите да изисква копие на лична карта /освен, ако не трябва да се ъпгрейдне един обикновен акаунт до бизнес акаунт, а това дори и Пейпал го изисква/. Никъде не твърдя на 100%, че е така обаче! Не съм собственичка на нито един виртуален портфейл, за да пишете, че не е хубаво да се заблуждаваме, нали така? И аз като всички вас съм потърпевша от отпадането на Пейпал. И аз като всички вас бях принудена да се регистрирам в другите измислени процесори, но пак ще повторя - нито Скрил, нито Payoneer ми изискаха копие на лична карта. Към Скрил само трябваше да изпратя определена сума пари, които след това отразих, за да ми бъде верифициран профила. И да, Пейпал си остава номер 1. Това е причината да спра с всякакви ъпгрейди тук.
Успех и нека не се нападаме един друг. Това няма да ни помогне!

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #61

Tue Jun 13, 2017 23:20 in Bulgarian

Нито един от виртуалните портфейли /поне аз не съм чувала/ не изисква копие на кредитна/дебитна карта.


Сега и аз да попитам - може ли да се добавят имейли в Пейза, както е в Пейпал /там бяха до 5/. Ще съм благодарно, ако някой е ползвал опцията да сподели, защото ми е важно. Благодаря!

ClixSense Задачи » Post #3537

Tue Jun 13, 2017 22:15 in Bulgarian

Neni89 wrote: Здравейте...от както съм си ъпдейтнала профила преди около 10 дена и съм се регистрирала в crowdflower преди пак около 5-6..не съм получавала задачи.Проблем ли е, че се регистрирах на 04.04.2017,а си го ъпдейтнах чак юни месец.Затова ли не получавам задачи...

Ъпгрейдът не играе роля дали ще имаш задачи или не. Преди това трябва да получиш ниво, а това става като да дебнеш за задачи ниво 0. Стараеш се да ги правиш с висока точност и така ще вдигаш нивата. Успех!

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #59

Sun Jun 11, 2017 00:29 in Bulgarian

didkocska wrote:
katya53 wrote: Здравейте, опитвам се да си регистрирам картата в Payza, изпратих кредитната ми карта сканирана лице и гръб,
изпратих и удостоверение от банката, на което е видимо името и номера на банковата ми сметка и получих отговор, че това удостоверение не е правилното. Банката е ДСК, сега незнам какъв документ да изискам от тях, който да свърши работа. Моля за помощ ако някой може да ми обясни

Здрасти. За да верифицираш каквото и да е онлайн се изисква копие от ЛИЧНА карта(лице и гръб), а не от кредитна...

Не съм съгласна. С 3 верифицирани виртуални портфейла съм, но никой не иска копие на лична карта /изключвам Пейпал, в случай, че там искаш да преминеш на бизнес акаунт, тогава е задължително/. Това, което се прави е: отива се на опцията "верификация" /в картата обаче трябва да има наличност поне от 5 лева/, клика се и Пейза дърпа от картата ти една малка сума /ако не се лъжа 2-2.50 долара/. След това се чака до 5 работни дни и се проверява транзакцията /в случай, че имаш онлайн банкиране или се отива до банката/ . Във въпросната транзакция има 4-цифрен код. Влизаш в профила си в Пейпал/Пейза и там се нанася този код. С това се доказва, че ти си собственик на картата. Ми...това е.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3315

Wed May 10, 2017 22:33 in Bulgarian

Apito123 wrote: Абе не знам сляп ли съм , но не виждам къде да кликна , за да ми преведът парите в pay pal ... някой да ми каже

Вече няма Пейпал. Процесори за разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #51

Sun Apr 09, 2017 01:25 in Bulgarian

Да, точно за прехвърляне на пари към друг потребител става въпрос. Писах 3 пъти, но получавам единствено автоматичен отговор.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #49

Fri Apr 07, 2017 15:03 in Bulgarian

Здравейте! За добро или за лошо избрах Payonner. Моля, ако някой работи с този процесор да ми каже как да прехвърля пари от него към друг потребител с регистрация в същия процесор? Когато отида на опцията "Направи плащане" се отваря страница, в която пише, че трябва да получа ОЩЕ допълнителни плащания, за да мога да извърша такова. В сметката имам 30 долара. Благодаря предварително!

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #31

Mon Mar 13, 2017 23:13 in Bulgarian

Здравейте! Въпросът ми е базиран на по-горе написаното от rosidimi във връзка със Скрил и сметката в долари. Да разбирам ли, че след като не приемат тази валута ще е проблем тегленето на средства от кликсенс? Регистрирах карта и банков акаунт в български лева разбира се, но заработеното тук е в долари. Оттук и въпросът ми - това ще бъде ли проблем?
Също така, ако някой работи с Танго кеш /мисля, че така се казваше/ нека да сподели опит.
Благодаря!

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #9

Tue Feb 28, 2017 21:58 in Bulgarian

house83 wrote: За мен лично Skrill е доста добър вариант. Ог него дори можете да си ги препращате към PayPal. Благодарен съм, че го добавиха като опция. :clixsense:

Би ли описал как става препращането стъпка по стъпка? Благодаря предварително!

PayPal Account » Post #34

Tue Feb 21, 2017 22:32 in Bulgarian

Изключително ценна информация NOK-S! Поздравления за труда, който си направи да споделиш. Ако някой друг си е направил регистрация към Skrill нека да сподели и там какво се случва. Виждам, че този процес вече е добавен като тегленето към него е същото, както към Пейпал - за стандартни потребители 6 долара, а за премиум 8, но какво се случва оттам нататък?

ClixSense Задачи » Post #3456

Sat Jan 07, 2017 02:36 in Bulgarian

valkoo8 wrote: Здравейте решавате ли тази задача: Find Business' Google Profile And Capture Phone Number. Преди време я решавах без проблем, но сега като копирам линка на бизнес профила и автоматично системата го променя. Да не говорим че вече като дам на информация и не мога да видя телефонния номер и адреса. Да не би да има някаква тънкост или промяна за която незнам. Благодаря ви.

Привет. Когато отвориш линк на фирмата, която търсиш влез в гугъл профила и вляво, където ти е менюто на-долу ще видиш да пише - преминаване към класическата версия на гугъл или оставане в новата. Кликни върху класическата тоест старата версия.

ClixSense Задачи » Post #3423

Sun Nov 20, 2016 07:37 in Bulgarian

margita73 wrote: как се прави тази задача 970029
колко пъти опитвам и нищо не става

Така като номер нищо не ми говори. Би ли дала заглавието?

ClixSense Задачи » Post #3417

Sat Oct 22, 2016 13:30 in Bulgarian

redhooligan wrote: Някой запознат ли е дали все още се пускат задачите със вината ?

Отдавна ги спряха за съжаление.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 10, 2021 18:08:22 EST