evatoma wrote:evatoma wrote:Nálam csütörtök óta semmi Task Please check back later és Reklám is naponta 5-6
Ma kaptam egy 36 centes Taskot kinai nyelvenaccuraccy 13%
azert az igazan gaz hogy nem tudsz kinaiul

pedig minden 5. ember beszel kinaiul

Tommio wrote:talan mert tobbrol szol az eletunk mint a ptc portal erre mar kaptal valaszt a napi 10 dollar sem er fel napi 120 euroval amit nemetorszagban elo baratunk keres/ nekem meg vegkepp nem eletcel. szorakozas. Na megyek partyba az unokakkal.Kíváncsian várom, mivel amit te látsz email címet, az a fiamé, mivel az enyém a paypal email-emmel egyenlő.
Nem gondolod, hogy ide meg is adom úgy, hogy mindenki lássa?
Egyébként meg teljesen mindegy, mivel minden levél ugyanarra az email-kliensre jön...
Furcsa dolog egyébként, hogy mindig olyanok szerint lehetséges több pénzt keresni itt, akik mindezt még nem tették meg, érdekes, nem?
Úgy látszik, elkél, hogy sok sikert kívánjak nektek, nem is értem, hogy vagytok még 100$ alatt...
benzaghi wrote:Ideje lenne felmérni a tényt, hogy mennyi felhasznälóra oszlik fel ez az egész cucc.
Itt napi 2-3 óräval 3-4 dollär napit simän össze lehet hozni. (Németorszäg)
Sajnos az utóbbi héten le kellett ällnom, mert sok munka volt a cégnél, és ez mégiscsak napi 120 euró, nem 3 dollär.
De a kötelezö napi dolgokra azért mindig jut idö, és igyekszem a taskokat is csinälni, most talän több idöm lesz majd.
Én biztatok mindenkit, nekem jo tapasztalatom van, a kifizetés is gyorsan megjött.
Vädaskodni meg azért sem érdemes, mert neked akkor sem lesz jobb.
Lättam valamelyik oldalon egy júzert, 28ezer!!!! refferrältal. Szerinted? Nekem is megdobogtatta a szívem, de ez van, nekem nincs idöm egész nap ezt csinälni a meló mellett, neki meg mär nem kell semmit csinälnia.
Tommio wrote:Fenyegetsz és vádaskodsz, mert le mertem írni a véleményem.
Ez nem engem minősít.
Én úgy gondolom, ilyen ember nem való - ezek szerint, ha jól értem - moderátornak, vagy valami hasonlónak.
De szerinted akkor autoklikker sincs ehhez az oldalhoz, nyilván....![]()
Én továbbra is úgy gondolom, hogy több száz task egy felhasználótól 24 órán belül irreális.
Ha annak utána tudsz nézni, hogy amíg aktív volt (be volt jelentkezve és csinálta a feladatokat), milyen időközönként csinált meg egy feladatot (pl. 10 másodperc egy 2-3 oldalas task-nál szintén irreális), akkor hinném el talán azt, amit....
De azt is gondolom, hogy mivel "csak" moderátor lennél, nem pedig admin, ennek nem biztos, hogy utána tudsz kérdezni...
Tommio wrote:Csinálgattam volna ma reggel egy pár 17 centes feladatot. Kb. >2000 volt fenn, mostanra meg 1 sem. Érdekes.
A probléma ott van/volt, hogy állandóan azt írta ki, hogy your aswer was "false" but the correct was "true", pedig nem is.
Hibátlanul töltöttem ki a hülye címeket, ahogyan a weblapon volt, mégis hibát dobott ki. Ez ment úgy egy órát, miután elküldtem a ...-ba a "this questionaire is false and incorrect"-nél az egész cuccot.
Valószínű szerintem a hiba más készülékébn volt, nem az enyémben. De megjegyzem, a befejezett feladatok után sem írta jóvá a 17 centet... Ilyenkor mi van? Eltoltam vele kb. egy órát korán reggel éhgyomorra, felment a vérnyomásom is, és még azt a nevetséges lóvét sem írta jóvá. Nem mellesleg nagyon kezd idegesíteni, hogy más kb. >200 taskot csinál meg naponta, én addig a legjobb szabadnapomon is csak max. 1-1,5$-nyit.
Szerintem csalnak a többiek, csak tudnám, hogy hogyan, mert amennyi sokszor a napi rekord, annyit lehetetlen úgy megcsinálni, hogy gép előtt ül az ember, és el is olvassa darabról darabra, át is nézi és ellenőrzi. !
Pl. qpwo357 nevű felhasználó - aki szerintem egy kamureg., talán automatizált - 1,730 feladatot csinált meg az elmúlt 7 napban. Nevetségesen sok és irreális....
Nekem meg azt a q 17 centet sem írta jóvá. Hogy is van ez?
rubric9 wrote:zsizso61 wrote:Sziasztok!
Olvastam fentebb, hogy más is szokott kapni olyan reklámot, ahol nem fut számláló, csak felpattan egy ablak, és az első mondat Így kezdődik "The advert you are about to view is a framebreaker
PLEASE READ THIS MESSAGE" Ezt miért kapjuk? Azt nézik nem robotok vagyunk e? Ha már meg kell tenni, legalább ne az 0,5, vagy 1centessel tegye már. Nem először fordul elő velem, hogy ezeket nyúlta le a rendszer.
Köszi.
Nem, nem azért. Csak figyelmeztet hogy az oldalon előfordulhatnak felugró ablakok, illetve átirányíthat másik webcímre. Amikor feladják a reklámot ez még nincs megcsinálva, de miután megerősítik a reklámot, módosítják a weboldalt hogy frissítse magát valamelyik másodpercben, így te nem kapod meg a pénzt, ő meg gyakorlatilag ingyen kapja a nézőket amíg nem törlik a hirdetését
rubric9 wrote:Tade00 wrote:peterdiosi wrote:
bocsi de szerintem nem egeszen. a 10 db 7 centes az csak 70 cent nem 7 dollar,
a referalt nem kap abbol penzt ha a manager veszi neki a premiumot. az a managernek kedvezmeny csak ha idegennek vesz tagsagot.
a megkeresett penze pedig szerintem osszbefektetes vagyis szerintem befizetett az illeto 10 dollart. ha nem igy van akkor meg csinalhatott nagyon draga surveyst vagyis kerdoivet. vagy rendelt valamit a reklmaozott dolgokbol es kapot jutalekot.
de semi keppen csak klikk.
az earned ne tevsszen meg senkit ugyanis ahhoz mndennap hozzadja az aznapi penzed amit kerestel. amikor pedig kiveszed vissza esik valamennyit. szoval ha van balancba is earnedbe is az jelenleg nem a tenylegesen megkeresett penzed mutatja.
vagy csalo! ez csak vicc volt
Kicsit félre értetted. Nem 10 db 7centes, hanem 7db 10centes taskot csinálhatott, és nem ő vette a reff-jének a prémiumot, hanem a reff saját magának, és így ő kapott belőle 2$-t (ha ő is prémium). A többiben egyet értek. Már csak a kedves felhasználót szeretném megkérni, hogy ha nem túl indiszkrét kérés, akkor legyen szíves írja le, hogy hogyan csinálta, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerült összetippelnünk a dolgot!
A 7 db 10 centes is ugyan úgy 0.7$(70 cent) mint a 10 db 7 centes
És nincs csillag a neve mellett, szóval nem prémiumos.
A taskokat csináljátok ezerrel, abból lehet pénzt szedni rendesen. Csak nézzetek rá hogy mióta regisztráltam, mennyi az egyenlegem, és hogy mennyi taskot csináltam. Ma több mint 110 task van eddig(fél 12 van)
Tade00 wrote:bocsi de szerintem nem egeszen. a 10 db 7 centes az csak 70 cent nem 7 dollar,Attlee wrote:Troger wrote:Üdv Mindenkinek...A héten jöttem!
Mi a titkod mondd?!
A reff-je megvette a prémiumot, azért kapott 2$-t, ez látszik a kapott, és keresett pénzen! A 7 task lehet pl a 10 centesből, az kapásból 7$, és még van 1 Offers is, ott pedig van amiért elég jó pénzt lehet kapni (természetesen akkor fizetni is kell valamennyit)!
Hirtelen ez jutott eszembe!
Tade00 wrote:peterdiosi wrote:
premiumot akkor erdemes venni refne ha napi 4 centnel tobbet termel maskent nem hozza be az arat mivel 365 nap/4 cent az csak 14,60
en pl tuti nem hozom a manageremnek igy jart.
Igen, rájöttem! Optimista voltam, hátha nekiáll a taskoknak is, de csak a linkeket kattintja le minden nap... Így tényleg nem fog megtérülni! Talán ha vesz ki pénzt, annak a jutalékával meg lesz egy év alatt a 15$...
Tade00 wrote:premiumot akkor erdemes venni refne ha napi 4 centnel tobbet termel maskent nem hozza be az arat mivel 365 nap/4 cent az csak 14,60peterdiosi wrote:
hamarosan meglesz a terved fele tade.
Igen-igen! Haladok!Az igazság az, hogy kb. egy hónapja vettem az egyik reffemnek prémiumot, úgyhogy akkor elköltöttem 15$-t. Ha nem költöttem volna a saját tagságomon kívül másra, meg nem vettem volna ki az elején 8$-t, akkor már csak 15$ hiányozna a célhoz!
Ahogy számolgatom, őszre szerintem meg lesz a 100-as!