peterdiosi wrote:Szeretnem ha valaki reszletesebb leirast adna alabbirol:
hogyan tudok kepet feltolteni pl napi bonusz listarol kifizetesrol stb.
OK. volt egy sejtesem hogy csak kulso tarolorol megyde mikent tudom kimasolni?
szerkesszem ki elobb a kepet pl.: printscreen paint stb.? mivel sima kijelolessel nem mehet. gondolom ezt azert mert ha pl a napi bonuszra kattintok szimplan nem tudom elmenteni csak azt a reszt sehova, ebbol adodoan ha nincsen kepem feltolteni sem tudom, tehat kerdesem inkabb az, hogy mikent mentek le egy egy kepet vagy kepreszletet a klixcrol?
tehat ha valaki reszletesen leirna mikent teszi annak koszonom!
christinho wrote:Hello. Névjegykártyát rendeltem a trial pay-en a vistaprinttől. Annyit írt, hogy 15 perc múlva fizetnek (valóban be is került az összeg a függőben lévő kifizetések közé) valamit azt írta még, ha visszamondod a rendelést, törlik a kifizetésed. Minden flottul ment, kaptam hétfőn emailt, hogy elindult a csomag, és várhatóan dec. 20 érkezik. Ehhez képest már másnap itt volt. Azóta semmiféle előrelépés nincs a dologban.
bozsokia90 wrote:Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, és jól jönne egy kis segítség. Külön öröm, hogy van magyar nyelvű fórum, topic is, így megkönnyíti a válaszok begyűjtését
1. Az első nap amikor reggeltem, még 27 v 30 hirdetés volt, másnaptól viszont csak 5-8 hirdetésem volt, ez normális, megszokott? Vagy én csináltam valamit rosszul?
2. Az offerseknél eddig mindig csak ezt az üzenetet kaptam: "Sorry, there are no offers available for you at this time. Please check back later..." - lesz egyáltalán a régiónkban offers? Illetve ha igen, milyen gyakorisággal szokott lenni, ill mennyire szokott nehéz lenni?
Előre is köszönöm a segítséget.