Please wait...
HomeForumPosts by neron84

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by neron84

Представете се. » Post #222

Fri Aug 03, 2012 09:55 in Bulgarian

Добре дошли и от мен :D Като гледам майните се увеличаваме :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #838

Fri Aug 03, 2012 09:49 in Bulgarian

batkisa wrote:
neron84 wrote:
Quote:И относно тасковете никой да не ме заблуждава, че като си без премиум имаш същите таскове колкото и с премиум...............................

Абсолютно съм съгласен с казаното по горе.
И аз съм новичък тук (по малко от месец) и си правя таскове от по 3 до 7 цента. Единственото лошо е, че в момента не мога да отделям повече от час-два на ден.

С кой си съгласен с мен или със Стивбо,че както си копнал,излиза,че си съгласен с него,пък пишеш каквото горе долу съм писала и аз :D :mrgreen:
Мисля,че трябва да постнеш в темата за набиране на реферали

ClixSense Оферти » Post #68

Fri Aug 03, 2012 09:44 in Bulgarian

ооо,да и аз,пише,че не са позволени за нашата страна :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #835

Fri Aug 03, 2012 03:20 in Bulgarian

DELETED

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #830

Thu Aug 02, 2012 14:41 in Bulgarian

georgieff21 wrote: Ох вече дори не ми се влиза във форума. :(
ставаме двама :? Нищо лично към никой,ама явно няма място,където да няма конфликти.Не искам да се намесвам,скорошна съм тук и може да греша,но булдан,деката,безименния/дано не пропусна някой/винаги са помагали с каквото могат,ако не могат,питат който трябва и пак помагат.То къде ли няма бъгове,хората обясняват,ама на-има си бъгове и точка,нямам реферали-еми обясниха и това-5 пъти.Стивбо-ти не говориш и не питаш-ти направо се караш и заповядваш,така не ставаКато си комп. спец/което ме навежда на друга мисъл относно набирането ти на реферали/,ами пробвай се,кандидатствай и може да те приемат в екипа по поддръжката и няма да има вече бъгове и всички ще предоволни.
както и да е-хубаво е да се изясни това недоразумение и да няма повече такива сценки тук-отново казвам-нищо лично,но всяко нещо си има предел :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #822

Thu Aug 02, 2012 08:09 in Bulgarian

indiigo wrote:
barathrum wrote:

Главното е инструкциите да спазваш дословно и всичко ще е наред. Ако можеш цитирай дадена задача и ще ти помогна с каквото мога.

:cs:

Имам ли право да оставя тук скайп за да не досаждам на останалите
FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE!! (International) ето с тази задача се блъсках много пъти и все греша
Ще се опитам да ти помогна,дано да обясня правилно и разбираемо,че хич ме няма в обясненията :D :oops:
така,както е казал bezimenniq това е най-лесната задача.Виж в clixsense задачи,там вчера горе долу обясних.Накратко-дават ти името на дадена фирма-примерно ibm com/разбирай company/,адрес,град,държава-това в сивото поленце.Най-отдолу имаш линк,където пише click here!.Кликаш там и ти отваря нова страница,където трябва да провериш дали отговаря на търсената фирма.Ако пише примерно IBM company/home или нещо от този сорт/ в смисъл,че има леко разминаване с търсената фирма-големина на буквите съкратено или пълно име/ цъкаш на yes -дали първото или второто yes -няма значение,важното е да е yes.След това ти дава 2 или 3 линка за търсене на адреса на фирмата.Отваряш гиподред и гледаш какво ще ти даде-ако ти даде черен надпис not found-маркираш no-i couldnt found the address.Ако ти се търси само една улица/адрес/ цъкай предимно първите два линка,тъй като третия винаги започва с or ........-което не е търсено в адреса.Аз в такъв случай не отварям третия линк.Ако ти се търсят 2 адреса-clivland rd/road/34 or humberstrabe/humberstb/86-цъкай и третия линк.Ако намериш търсения адрес/обикновенно ти дава няколко линка към някоя фирма или подобно и адресът е подчертан с черен шрифт/-маркираш yes=/.
Ако обаче ти пише www.golden pages.com/.../.../ibm/company-разгледай много добре,защото най-вероятно това ще е директория-демек страница,която препраща към различни фирми,сфери и тн-примерно към фирми от бранша на архитектурата,интернет компании,сайтове за коли,и тн.Тогава цъкаш на най-долното-this is a directory website и в този случай пропускаш търсенето на адрес,защото не ти дава да търсиш.Мисля,че това е в общи линии,дано си ме разбрала,ако не-питай пак :thumbup: :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #816

Thu Aug 02, 2012 07:03 in Bulgarian

Charmy7910-мисля,че когато свърши лимита на рекламата и пуснат нова :)
Оносно рекламите-аз днес имах 13 по 0.001,1 по 0.005 и 1 по 0.01.За тасковете- имам доста повече в сравнение от началото,за което съм благодарна,иначе нямаше да съм направила толкова пари.Дори веднъж успях да направя една,която имаше 3 възможности :shock: пълен късмет ,и със 7 възможни съм правила

Представете се. » Post #212

Thu Aug 02, 2012 06:44 in Bulgarian

kocetyy wrote: Здравейте и от мен, Константин на 42 г. от Търговище. Успехи и добри доходи на всички! Бъдете и търпеливи!

Здравей и добре дошъл,успех и на теб :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #799

Wed Aug 01, 2012 07:15 in Bulgarian

Stivbo-благодаря и на теб за съвета,определено вече реших,че първо ще е ъпгрейда,после рефералите :thumbup:
Това със спонсора няма как да стане,защото вече казах,че нямам връзка с него,а и за в момента се оправям сама.И то горе-долу добре,по моя преценка-регнала съм се на 13 юли,имам към 6 долара,мисля,че като за начало е биващо положението-без пояснения от спонсор,без премиум,без реферали.Много съм радостна и благодарна,че има бг форум ,много неща научих от вас,има и още 2 пъти повече неща да уча,но всичко с времето си.Чаткам английския,мога да разбирам и без да е преведено на бг,но друго си е на родния език.
И айде кажи го този начин за без парите ,може и за тасковете да ни светнеш и нас ;) :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #796

Tue Jul 31, 2012 15:36 in Bulgarian

горещо благодаря на всички ви за отговорите.И аз си мислех,че първо ще е по-добре да почна с ъпгрейда,именно заради това,че може рефералите да не са активни и после пак трябва събирам за ъпгрейд.Ако пък са активни,ще имам по-малки печалби.Аз иначе съм се регнала в payza,но за в момента отлагам момента с картата-имам една,но не съм сигурна дали ще е валидна там,ако не-трябва да вадя нова.Наскоро питах в клон на банката,от където ми е картата,но попаднах на незнаеща служителка и не можа да ми помогне,но и с това ще се справя,аз съм упорита.
Иначе съм нацвъкала известен брой рекламки в безплатни сайтове,но нищо не става,като гледам.Все пак - bezimenniq-успокои ме доста с тия суми,дето си писал,аз като чета колко влагате,но явно залагате на повече реклами или и аз не знам точно как седят нещата в неото и другите подобни,но ще разбера :mrgreen:
Още веднъж мерси за съвета,ще се вслушам в него :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #134

Tue Jul 31, 2012 15:22 in Bulgarian

ее,верно бързо са те резнали,аз снощи направих към долар,днес още толкова горе долу,сега ще видя дали мога да продължа.А провери ли колко възможни има още?

Представете се. » Post #208

Tue Jul 31, 2012 15:19 in Bulgarian

добре дошли и от мен и много печалби :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #132

Tue Jul 31, 2012 08:55 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Да права си аз от този вид задачи направих 150 за много кратко време,но от тогава не ми дава повече да ги правя изглежда,че си имат лимит.Сега чакам за други подобни,защото не ми се занимава с някои които съм бавен а тези наистина стават много бързо:)

не ти ли дава при нова задача-имам предвид когато на дадената й свършат лимитите и пуснат нова,не ти ли дава да решаваш..Сега има една от 5цента,дето трябва да търсиш св-то на лидерите,мисля,че също не изисква много ровене.захванах се с нея,ама ми се рестартира компа :twisted:

Плащания » Post #79

Tue Jul 31, 2012 08:52 in Bulgarian

честито на печелившите :clap: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #788

Tue Jul 31, 2012 08:50 in Bulgarian

може ли да направя едно запитване към вас-както вече казах,за в момента нямам възможност да вкарвам лични пари,затова действам със задачките и от вчера съм дръпнала с близо 2$,та ще си събирам от тук и се питам кое е по-добре-първо да се ъпгрейдна или да вложа в реклама за набиране на реферали?И колко горе долу трябва да се даде да реклама-20-30,100 $??

ClixSense Задачи » Post #130

Tue Jul 31, 2012 08:47 in Bulgarian

прави от този вид-FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE!! (International)-най-лесни са и бързо стават,аз вече дори и не чакам да ми се отвори добре страницата,просто поглеждам където е url-то и виждам дали е същото име,ако има леко разминаване,изчаквам и преглеждам добре.Същото става и с дадения адрес-просто отваряш и виждаш дали го има в гугъл.Това за мен са най-простите задачи,защото не изискват много ровене из страницата.Правила съм и други,където трябва да ровиш за адреси,телефони,св на директори и тн,което отнема време.

ClixSense Задачи » Post #128

Mon Jul 30, 2012 08:37 in Bulgarian

аз съм с бисквитката на глобул,подарък ми е,та както се казва-на харизан кон зъбите не се гледат :mrgreen: Просто се шашнах,защото до преди странното ми деяние си изпълнявах задачите-бавно,но все пак успявах,а сега изведнъж това съобщение,та за това.
малък едит да направя-днес имам личен рекорд-42 задачки :D

ClixSense Задачи » Post #126

Mon Jul 30, 2012 08:26 in Bulgarian

е те това ми е явно проблемът-на работа нета ми е по-бавен и от охлювче.Много благодаря за успокоението,помислих,че е от скриването на това прозорче,защото стана веднага след скриването му,пфиууу.Още веднъж мерси :D

ClixSense Задачи » Post #124

Mon Jul 30, 2012 08:09 in Bulgarian

така,значи проблемът е следния-преди малко скрих жълтото поленце ,което обяснява какво да правим с тасковете-като цъкнем на tasks и като излизат всичките задачи-най-отгоре се показваше това поленце.Та скрих го аз/кой ли дявол ме накара :evil: /.Цъкнах на задача ,направих първата страница и най-отдолу не виждам submit бутона.Излезнах,влезнах в акаунта,изтрих бисквитките-нищо.Вместо жълтото поленце ми излиза надпис,който горе долу гласи следното-ако виждате товасъобение повече от 30 сек няма да можете да изпълнявате таскове,моля рефрешнете или махнете javaskript или нещо подобно.Какво да правя сега,помагайте :oops:
ей това е точното съобщение-
Please wait while the page loads…

If this message stays here for more than 30 seconds, you should not attempt to complete this assignment. Try refreshing or enabling JavaScript.

Похвали се. » Post #282

Mon Jul 30, 2012 08:02 in Bulgarian

bobibati wrote:
neron84 wrote: nuray1982-честито за премиума,много печалби да имаш :thumbup:
bobibati -много добре си се представил тия дни,браво.Аз имам 300 кликания до сега и ни една печалба,ама въпрос на късмет :D
neron 84,и аз първоначално бях в дълга серия без печалба като кликах на решетката след 07.00 часа-когато се зарежда за новия ден но в последните 2 дни смених часовете и не знам случайно или не спечелих 1.40 $.
така че пробвай с различни часове-при мен имаше успех...
аз цъкам когато имам време-може да е сутрин,може да е следобед или вечер-нио до момента,така,че надали е от часовете :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 16, 2019 16:54:19 EST