Please wait...
HomeForumPosts by paulaili

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by paulaili

ClixSense Задачи » Post #2819

Thu May 21, 2015 10:13 in Bulgarian

desta777 wrote: Здравейте. От няколко дни,не мога да правя таскове. Непрекъснато ми казва,4е нямам разрешението за тази задача. Ако е заради това вписване с Facebook,регистрацията ми е с различен мейл адрес. Какво да правя? Писах на някакъв си админ,но до там. Нямам отговор още. Благодаря ВИИИИИи :)

Нещо ново по този въпрос. Оказа се, че и на мен ми изписва същия надпис :)

Похвали се. » Post #855

Sun Oct 27, 2013 11:38 in Bulgarian


:clixsense:

ClixSense Задачи » Post #1415

Fri Oct 18, 2013 04:21 in Bulgarian

Uh oh! You've been flagged.

На много задачи се е случвало това. :) Не е болка за умиране :)

ClixSense Задачи » Post #1044

Fri Jul 05, 2013 03:57 in Bulgarian

tsetsebg wrote: Здравейте! До сега отварям само реклами и тази нощ попаднах на видеоклип, но като ви чета ми се иска и аз да се пробвам да реша някоя задача. Премиум съм благодарение на спонсора и ми се иска да не го разочаровам.
Моля за помощ, насочете ме къде да прочета как се решават задачи. Желая ви хубав ден.

Избираш си една. Хващаш я за ушите. Има условие и разяснение (след като я отвориш), как се решава задачата. Четеш, превеждаш, и решаваш. На повечето има снимки, които помагат най-много. Като минеш 2-те страници(повечето са с по 2) ти изкарва грешките, ако имаш. Ако не успееш. Не се притеснявай, има други. Проба - грешка - 1-2 пъти. На третия път, ще успееш повярвай ми. Виж аз колко съм решила. В началото и аз се лутах и едвам решавах и по една .. но послеее ... :D

ClixSense Задачи » Post #1042

Fri Jul 05, 2013 03:09 in Bulgarian

vvarna wrote:
paula2012 wrote: Така, лично според мен това 3 което е написал потребителя преди мен, не ми се струва реално. Ето защо мисля така:
Давам примери.
1. Аз си сменям IP през 10 мин.
2. Имам регистрация поне в 10 сайта в които има решаване на задачите на Кроуд
3. Във всеки сайт съм с различен username.
4. Всеки сайт има договорка за различни типове задачи.
5. Всеки път когато имам съмнение, че задачата е объркана и пусна запитване - От Кроуд ми искат "CONTRIBUTOR ID и JOB ID" - което ме навежда на мисълта, че изобщо нямат представа кой съм.
6. Аз и жена ми имаме една регистрация в Кроуд.
7. Една и съща задача в различните сайтове имам различно JOB ID(ако не се лъжа де)
Имам и други критерии но тези мисля, че са достатъчно за да мога да задам въпроса:
Айде като пишеш такива неща ми обясни, при тези критерии, как те ще ограничат(или добавят дадена задача) в кой сайт какво да виждам точно аз?

Това не го пиша с цел да се заяждам. Просто и по на пред във форума видях подобна теза, а жена ми (paulaili) е правила поне 3-4 теста в сайта на Кроуд.

Влез в Дашборда на Кроуд, отвори бутона Profil, кликни на Show My CrowdFlower Contributor IDs и ще си видиш всички Contributor`s ID и мисля, че ще е достатъчно удовлетворително като отговор дали не те виждат в кои сайтове рещаващ, и че все си ти - същия. :)
Второ, и да си сменяш през 2 минути АйПи-то решавайки от един комп от едни и същи браузъри без да чистиш данните няма никакво значение с какво Ай Пи си и това не е причина да те отстранят от Кроуд, затова и продължаваш нормално да си решаваш.
Различен ти е Contributor ID във всеки сайт където решаваш задачи на Кроуд. Contributor ID и Job ID ти искат, не защото не са видяли къде какво решаваш, а за да разберат конкретно за кой сайт и коя решавана задача питаш. Ако се наложи да ти се реваншират например за 2 задачи, които казваш, че не са ти платени, то Job ID-то на тая задача в едно и също реално време е един и същ във всички сайтове които е пусната и единствената разлика е Contributor ID, с което ще видят и по кой от каналите (сайтовете) да те обезщетят. Различен Job ID има от време на време за едни и същи на вид задачи, но от различни заявки. Примерно са пуснали два пакета от по 200 задачи - едни и същи на имена и вид, но различен ID. Всички сме виждали еднотипна задача, която се показва в листата на достъпните за решаване като 2 различни задачи.

Така че определено знаят кой си :) Статистиката им е вярна. Провери това което ти казвам и ще се убедиш в думите ми.

Успех в задачките.

vvarna Не си прав. Тя, че е вярна статистиката, вярна е. Но като се регистрираш в сайта им те питат за username, с който правиш задачите. Аз съм писала username-a ми тук в :clixsense: и за това бонуси ми се пращат тук. Иначе, едва ли могат да разберат кой си. Може би си забравил, че са те питали за username-а ти.

ClixSense Задачи » Post #1041

Fri Jul 05, 2013 03:00 in Bulgarian

И аз ги имах тези задачи, но не съм преминавала въпросния тест. :) Следователно, едва ли са отпуснати поради тази причина, че си преминал теста :)

ClixSense Задачи » Post #769

Tue May 14, 2013 13:39 in Bulgarian

Много добра идея. И за нас има задачи, които можеш да направиш 2-3 за минута - за 2 цента, а условието е - дали даденото име, според теб, е фирма или човек. Аз примерно, тези в които категоризираш дневната обява за 6 цента, правя една за минута.

За по горните коментари - благодаря ви.
Все пак съм печелила 2 пъти контеста, и мога да кажа.
Може да се спечели, стига да има задачи.

ClixSense Задачи » Post #758

Fri May 10, 2013 02:56 in Bulgarian

Задачата, наистина беше пусната така, с грешки. Но според мен тука грешката не е в задачата, а в това, че на това момче не е трябвало да му се позволява да пише във форума, преди да му бъдат прегледани "романите".

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1762

Mon Apr 01, 2013 11:48 in Bulgarian

Като за начало спри плащането докато установиш проблема.

ClixSense Задачи » Post #722

Mon Apr 01, 2013 03:53 in Bulgarian

Или Tranning mode-а не се заплаща на задачата, или ще ти се плати. Някой път така става но щом си я решил ще ти се плати дори и след време. Някой път сървъра не изпраща данни до Кликсенсе, но когато решиш още 1-2 задачи и се получават данните.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1740

Thu Mar 28, 2013 05:02 in Bulgarian

Така е, когато не попаднеш на спонсор.

ClixSense Задачи » Post #692

Wed Mar 27, 2013 07:35 in Bulgarian

respekt wrote:
paula2012 wrote: Да жена ми(демек paulaili) Първия път и отговориха, че бил изчерпан лимита на това ИП и за това. Втория път като предварително написа, че не е правила никъде другаде тази въпросна задача, изобщо не отговориха.

И аз писах сега първо на админа тук и той ми каза,че трябва да пиша направо на CrowdFlower и там писах и се надявам да отговорят и снимка сложих и така.

Да де, аз направо там пиша за всичко - Crowd. Тука support-а няма нищо общо май.

ClixSense Задачи » Post #686

Tue Mar 26, 2013 14:51 in Bulgarian

Е вие поне сте я правили :D

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #172

Sun Mar 24, 2013 06:50 in Bulgarian

Благодаря и на двамата. :) Винаги съм се чудела за какво е това.

ClixSense Задачи » Post #671

Sun Mar 24, 2013 00:29 in Bulgarian

buldan75 wrote:
respekt wrote: Мерси за отговора. Сега видях обаче, че не пише No more work, а Thanks for your hard work! и тая същата задача я изпълни преди 3 4 часа и сега обаче не ми дава. Не ми се вярва да е че и сестра ми си направи снощи регистрация обаче от нейния си комп, но позлваме един интернет с рутер но писах на админа и той каза, че няма проблем ако сме от различни компютри.
Този отговор получаваме, когато сме изпълнили задачата. Обикновено такъв вид отговор получаваме, когато задачата може да се изпълнява само веднъж.

poludqlsam wrote: Добре бе хора относно "Find Official Websites for Businesses", искат да ми кажат че в момента 460 хора я правят и за това няма свободни задачи за мен. Ш ОткачЪ :D

ПС: Просто констатирам, ясно ми е че по това време има много хора онлайн.
ПС2: Трупам коментари. :)
Споделям мнението на колегата yordan7777 , че най-вероятно си изпълнил задачата, т.е в случая си достигнал нейния лимит.

Аз не мисля така, освен ако лимита на едната е 0, а на другата 11. Според мен нещо не и беше наред на задачата. И на двете де.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #169

Mon Mar 18, 2013 12:20 in Bulgarian

Аз ли нещо не разбирам и не мога да открия, но как се прави рефералният ми линк да отвежда до страницата с задачите?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1715

Sun Mar 17, 2013 09:48 in Bulgarian

Абсолютно си прав. :) Всеки според възможностите . Предполагам, че лятото като почнем с по дългите разходки няма да имам толкова много време.
Извода е ОТНОВО този, до който съм стигала много пъти .... "'Ех да бяхме в USA" :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1710

Sun Mar 17, 2013 05:49 in Bulgarian

Ще взема да направя сайт с клипчета, как се правят тези прословути задачи. Всички видове :D
:roll:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1709

Sun Mar 17, 2013 05:47 in Bulgarian

Alcion wrote:
Благодаря за твоите и на paulaili съвети. Аз виждам нейните постижения и се радвам, че българин е начело в класацията. Знам за задачите, но освен руски и френски друг език не съм учила...значи следва, че моето място не е в този чудесен сайт. Пожелавам ви много успехи :)

Не съм имала това в предвид. Условията са елементарни (повечето). Има толкова много методи за превод. Имах в предвид, че само с реферали на мен поне не ми допада, защото парите са малко и се събират доста бавно и за тях в нужна инвестиция. Исках да кажа, че аз залагам на себе си, защото имам 80 реферала от които 10 аквитни(единия е мъжа ми), спечелила съм от тях $19($6 само от мъжа ми, $4 от един американец), а съм спечелила от дневния бонус над $30. Ти сама прецени кое е по доходно :)

Като гледам си направила 26 задачи, следователно можеш. Така, че да не съм чула повече, че сайта не бил за тебе :) (hug)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1705

Sat Mar 16, 2013 12:08 in Bulgarian

Alcion wrote: За твое успокоение тука има много хора като мене и тебе които са нови и не знаят английски, но това не трябва да те обезкуражава, а в крайна сметка силата на програмата не е в задачите а в РЕФЕРАЛИТЕ така, че те съветвам да не губиш време и да спретнеш едно домашно парти с твоите приятели и да им обясниш каква невероятна програма си намерила и как се печели от нея и как и те могат да спечелят, пък все някой от тях ще е добре с английския и ще ти помогне с задачките и така всички ще сте доволни.А на твоите познати можеш спокойно да им обясниш, че е много по-смислено да се занимаваш с това отколкото да цъкаш Мафия или Ферма в фейса или каквато и да било друга игра от която единственото задоволство ще му е това,че е минал поредното ниво след което играта свършва,тука никога нищо не свършва,а точно обратното от тука всичко ЗАПОЧВА ,а започне ли НЯМА СВЪРШВАНЕ.

Да изкажа и аз мнение.

Изобщо не си права в случая. Сайта изобщо не му е силата в РЕФЕРАЛИТЕ, а в офертите и задачите. Защото за тези задачи примерно не трябва да инвестираш нито цент. Аз за 3 месеца само от задачи съм изкарала около $500. Ти ми кажи: първо - след колко време ще изкараш тази сума от реферали; второ - колко реферала ще са ти нужни; трето - колко пари ще се наложи да инвестираш в други сайтове за да си намериш нужните реферали(а ако са активни, нека не говори че е почти невъзможно); четвърто - ти докато ги изкараш тези пари от реферали, аз примерно колко ли ще съм направила от задачи. :)
Та значи имам в предвид, че много грешиш за този сайт. Рефералите са само за помощ, а ако случйно намериш активен реферал, който да прави задачи .... ще печелиш и ти ... но не много - и пак стигнахме до задачите или офертите.

И ако намериш 100 такива, които да правят мого задачи всеки ден --- Ето тогава силата ще ти е в рефералите, но пак посредством задчите. От където и да тръгнем, края всеки път е задачите.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 19, 2019 02:37:08 EST