Please wait...
HomeForumPosts by fenomenyt84

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by fenomenyt84

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #687

Tue Jul 17, 2012 17:08 in Bulgarian

buldan75 wrote: @bezimenniq Мисля че от близо месец датира нововъведението, което ClixSense направиха, че можеш да гледаш реклами от телефона си ако той има Flash. Това най-вече се отрази на хората с iPhone и iPad, тъй като нещо @Apple и @Adobe не си допадат, макар че някои iPhone/iPad поддържат Flash. Същото се отнася и за Smart Phones - ако нямат Flash Player то няма как да се гледат рекламите.Повечето телефони го поддържат,независимо че го нямат инсталиран.Просто не знам за какво го правят някой производители да крият,че поддържат тази функция,след като я поддържат.В момента флаша е на мода и не мисля че в следващото поколение телефони някой няма да поддържа тази функция,освен ако не измисли някоя друга по-добра програма за гледане на видео.Засега флаша е най-добрата програма.Но технологиите се менят,знае ли човек.Вече всичко е възможно.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #677

Tue Jul 17, 2012 04:32 in Bulgarian

barathrum wrote:
salembaheidra wrote: Good

Тоз са от наш'те ли е? :D


Тоз не е от наште :D
50 000 клика - 55 активни реферала
това е актива на тази кампания :clixsense: :D
Единия пристигна малко по късно.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #674

Mon Jul 16, 2012 14:28 in Bulgarian

cnyyha,какво да ти кажа.Засега са 52 реферала активни от които 50 имат кликове,имам 10 не активни,но до утре има още време.В неото кликовете се разпределят така че може и утре да имам някой и друг реферал.
Като цяло статистиката е следната:
50 000 рекламни клика
52 активни реферала от който 50 са кликали
10 неактивни реферала
1 изпълнена оферта от реферал

Това е засега.Инвестицията си заслужава,но ми отне цял ден докато ги пускам и спирам тия реклами за да мога да извлека по-голяма ефективност от тях.
Така че някоя и друга платена реклама никога не е излишна.Успех на всички

Quote:dekata16 : стискаме палци за повече активни реферали ,приятелю :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :thumbup:

dekata16 благодаря за пожеланията.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #664

Mon Jul 16, 2012 03:04 in Bulgarian

Здравейте и от мен.Не виждам какъв е смисъла да се слагат снимки,за всяко плащане.Доказателство може да се намери на съответната тема във форума за плащане.Иначе ще се обърне на спам темата.А дали сайта плаща всеки може да си прави изводи,има достатъчно доказателства за това.Ако само стоиш и гледаш другите вместо да направиш нещо по въпроса,просто няма смисъл от коментари.Успех на всички които са решили да инвестират тук.Аз лично за сега си взех 50 000 рекламни клика в неото и ги пуснах да видим докъде ще го докараме.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #619

Sat Jul 07, 2012 07:20 in Bulgarian

Имам еди въпрос.След като гледам има коментари за активните реферали.Та въпроса ми е следния.Аз имам в момента един реферал,който има 41 реферала,ако той си изтрие акаунта,значи тези 41 реферала ги губя под моя профил и ако се ъпгрейдват няма да получа нищо от тях.Така го разбирам поне аз.И другия въпрос е - ако един реферал спре да клика и след време системата го отчете като неактивен запазват ли се рефералите под него и при техен ъпгрейд ще се получи ли съответния долар.Надявам съм задал правилно въпроса. Защото се обърках.Благодаря предварително.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #542

Thu Jun 21, 2012 07:22 in Bulgarian

bezimenniq инвестирах малко и то в неото.Там е най добрата инвестиция за привличане на реферали,като имаш на предвит че си прецаках около 5000 AdPrize,защото ги спрях без да искам и заради тъпия нет,който ми беше вчера ги пуснах със закъснение.Но човек се учи от грешките.А имам и двама реферала от моя сайт.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #533

Wed Jun 20, 2012 10:06 in Bulgarian

Добър вечер.Имам един въпрос,никаде не видях има ли лимит при дирекните рефралите при PTCBOX,защото си купих пакет за един месец на ClixGrid.Ако няко ми има идея да каже.Благодаря ви предварително

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #525

Sun Jun 17, 2012 10:43 in Bulgarian

bezimenniq благодаря за помоща,но човека е направил всичко както трябва,попълнил е всичко редовно,кредитират му се кликове,а на мен не ми го отчита като реферал,а той няма спонсор.Ако някой друг им някаква представа как да се оправи това да пише.От админ получих само отговор че не ативен,трябва да се активира.Друг отговор нямаше.Благодаря ви предварително.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #523

Sun Jun 17, 2012 05:59 in Bulgarian

Получих съобщение от админ.Където гласеше че реферала не си е активирал профила.А същевременно той си клика и си влиза без проблем.Как може да си го активира,че и аз се обърках вече.Ако има някой,който е имал такъв проблем да си каже мнението.Благодаря ви предварително.
http://www.prikachi.com/images/67/4902067W.jpg

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #522

Sun Jun 17, 2012 05:30 in Bulgarian

Благодаря успех и на тебе.
А в случая тои си клика,но на мен не ми отчита нищо,както и той няма спонсор

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #520

Sun Jun 17, 2012 04:56 in Bulgarian

''bezimenniq''благодаря за бързата реакция.Писал съм на support и се надявам да се оправи всичко.А в случая,аз го имам като неактивен,само регистрирал се,а пък той няма спонсор :D ,явно нещо по системата се е объркало.Пък и всеки реферал е ценен.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #518

Sun Jun 17, 2012 03:59 in Bulgarian

Имам един малък проблем.Имам реферал които се е регнал през моя линк,но не ми го отчита,а на него пише че няма спонсор.Не можах да намеря support или връзка с админ.Може ли някой да ми каже някакъв начин ако мога да се свържа с някой от админите.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #484

Sun Jun 03, 2012 10:53 in Bulgarian

Това е така и на мен ми се искаше да има начин да се свържеш със свойте реферали,за да им обясниш това,което трябва да знаят,а не да се лутат безцелно.И накрая да се отказват.Имах двама реферала,които бяха много активни,но поради простата причина,че не разбраха какво е предимството на тоя сайт се отказаха.Хубаво ще е да може по някакъв друг начин да може да се свържеш със своя реферал,защото това съобщение много хора не го забелязват.Имаме български модове във сайта,та въпроса ми към тях е не може ли да се направи така,че да може поне спонсора да вижда имейла на своя реферал за да може да се свърже с него?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #477

Sat Jun 02, 2012 18:18 in Bulgarian

Речника на гугле ще ти помогне за това.Когато не знаеш някой език това не е проблем.Просто си много афектиран от твоя спонсор,но няма смисъл.Той е направил достатъчно,че те привлякъл към тоя сайт,затова че няма смисъл да се сърдиш на някой друг за допуснатите грешки.Гледай на това като на една възможност за развитие и когато привличаш реферали недей да бъдеш като него.Помагай на хората,защото така помагаш на себе си.Когато твойте реферали ти имат доверие биха направили всичко,което им кажеш,стига да им спечелиш доверието.Ето ти един речник,който можеш да използваш
[url="http://www.kakvo.org/"]

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #471

Wed May 30, 2012 16:05 in Bulgarian

Искам да кажа и аз нещо по въпроса със смяната на спонсора.Това е пълна глупост.Защо тогава някой ще се труди да привлича реферали,след като може даденият реферал да си смени спонсора по всяко време.Когато има някакъв проблем като този на колегата,тогава може да се напряви изключение.А на въпроса за рекламните кредити и рефералната система до 8-ниво,това си е решение на човека или хората,които държат сайта.Трябва да кажа и още нещо на човека,които искаше да се печелят от кликовете на хората до осмо ниво.Ако си намериш трима активни реферала не ти трябват други реферали стига да знаеш какво да ги правиш.И още нещо - това е сайта който е на първо място при системата Кинемерк.Сайта е уникален. Пожелавам успех на всички които искат да се занимават с този бизнес,защото това си е точно това.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #411

Fri Apr 20, 2012 16:31 in Bulgarian

Имам сайт,но ще се възползвам от рекламата която се дава да рекламирам някой линк към друг сайт.Преди беше по-добре,но това е мое мнение,не ангажирам никой с това. :silent: :silent: :silent:
Благодаря за отговора

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #409

Fri Apr 20, 2012 15:17 in Bulgarian

Добър вечер на всички.Имам малък проблем.Днес се ъпгрейдвах и сега не мога да намеря рекламите,които се дават при ъпгрейд,някой да помогне моля.Благодаря ви предварително!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #383

Mon Apr 02, 2012 08:43 in Bulgarian

Имам един въпрос.Може ли в рамките на 24 да се използва второ IP за разглеждане на рекламите,или по-точно да се разглеждат рекламите от 2 IP адреса в рамките на едно денонощие

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #346

Thu Mar 15, 2012 04:17 in Bulgarian

Добре,благодаря за инфото.Еми значи значи няма проблем тогава щом е така очаквайте ме скоро в
Premium :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #344

Wed Mar 14, 2012 16:09 in Bulgarian

Здравейте отново!
Значи преди малко не се изразих правилно.Аз в момента имам рег в Пей Пал,но не мога да намеря къде се намира имеил адреса там.Трябва ли да си правя адрес в Пей Пал или го има при самата регистрация и ако го има да ми каже къде точно се намира.Благодаря ви предварително!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 12, 2021 12:49:10 EST