Please wait...
HomeForumPosts by fenomenyt84

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by fenomenyt84

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1018

Thu Aug 23, 2012 13:49 in Bulgarian

buldan75 wrote:
fenomenyt84 wrote: Имам един въпрос.Абе само при мен ли има проблем с рефералите,или изведнъж са спряли да кликат.Досега никога не е било толкова зле.Тази снимка е направена в 12 часа днес.
Имаш ли още този проблем? Аз поне не наблюдавам подобен процес. Все пак ако имаш някакви съмнения дали всичко е наред с твоя акаунт и реферали, то можеш да се свържеш с Администрацията на :clixsense:


Засега се оправи и няма проблеми :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1016

Wed Aug 22, 2012 03:04 in Bulgarian

saintbg wrote: Споко лято е хората са по почивки и при мен има спат

Това стана само за един ден.Затова ми беше чудно

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1014

Wed Aug 22, 2012 02:03 in Bulgarian

Имам един въпрос.Абе само при мен ли има проблем с рефералите,или изведнъж са спряли да кликат.Досега никога не е било толкова зле.Тази снимка е направена в 12 часа днес.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1003

Mon Aug 20, 2012 06:05 in Bulgarian

И при мен всичко е наред.Засега се оправиха нещата :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #992

Mon Aug 20, 2012 03:54 in Bulgarian

dekata16 wrote:
Fugitive88 wrote: Странно, преди половин час влязох в :clixsense: , обаче нямам никакви реклами за кликане, дори и тези 4, които трябва да имам гарантиране :?: Някой друг има ли такъв проблем?
имаше някакъв срив в системата за кратко беше ми нулиран акаунта ,но всичко се оправи :clixsense: :thumbup:При вас явно се е оправило ала при мен не е.От 2 часа съм в сайта и още няма реклами. :o

Реферали » Post #53

Fri Aug 17, 2012 09:39 in Bulgarian

bokoto83 wrote: E да , но това е Unlimited за цял ден. Мисля че със сигурност ще е супер цял ден да има кликове рекламата. Не ми се смята колко клика са това като помисля че за по малко от 2 мин ми свършват 2500 клика... Фиксираната и микрото мисля , че са еднакви - по 5 секунди.

Приятелю незнам дали си пускал повече реклами,но мога да ти кажа от личен опит че 50 000 клика свършват за някаде от 8-10 часа.В началото вървят бързо след това нечак толкова.Аз имах друго в предвид.Така че повече от 100 000 клика едва ли ще имаш за един ден. ;)

Реферали » Post #51

Fri Aug 17, 2012 08:00 in Bulgarian

dekata16 wrote: някой пускал ли е за 100$ в неото/фиксирана реклама/ и какви са отзивите :thumbup:

Тия фиксираните реклами в неото не са за предпочитане.Защото излизат заедно с другите и така хората много бързо ги подминават,с цел да изгледат рекламите.С кредити според мен е по до-добре.Ти си знаеш.
Аз не съм пробвал.Може и да има ефект.Аз казвам по мое виждане,защото аз изглеждам рекламите в неото и чак след това гледам за нови сайтове.

Реферали » Post #34

Wed Aug 15, 2012 08:02 in Bulgarian

saintbg wrote: При мен от вчера 51 нови бр. Никакъв убгрейд никой и никакви покупки цакат рекламите и по някой таск прават много зле рекламата за сега май накрая ще видим как ще е ужасно за сега

Аз не знам какво точно очакваш.Ще ти задам един въпрос,на който няма смисъл да ми отговаряш.Когато регистрира в тоя сайт веднага ли се ъпгрейдна и взе да правиш покупки?На всеки му трябва време да се запознае със сайта.Някой дори няма да разберат какви възможности предлага тоя сайт и ще кликат един два дена и ще се откажат.Тази инвестиция ще ти даде ползи може би след извесно време.Така че по-спокойно и не се ядосвай.Дори и 100 реферала да останат активни от тези 500 трябва да си доволен.Всеки тръгва с една идея,но понякога всичко се променя и трябва да се нагласяме според ситуацията.Така че успех с привличането на реферали.А за тези филипинци и аз се чудя от къде ги ловиш.

Похвали се. » Post #333

Wed Aug 15, 2012 04:33 in Bulgarian

Антония честито.Продължавай в същия дух. :clap:

ClixSense Задачи » Post #159

Tue Aug 14, 2012 16:03 in Bulgarian

GospodinKolev wrote: офф тея задачи не мога да ги правя :( ... тоя англ .. мога да се разбирам с хората ама тва ми идва прекалено :Х някакви идеи за по лесно разбиране на тва което трябва да правя ?

Повече рефрали,които да ги правят вместо теб.Аз така правя.Ако не разбираш англиския просто няма смисъл да се затормозяваш.Няма смисъл да използваш дори гуглето,защото,ако не сванеш от самото начало задачата и изполваш гугле преводача няма смисъл да се захващаш с нея.Едно е да разбираш какво говорят другите друго е да го правиш.Един съвет от мен наблягай на привличанео на реферали.А това го използвай,като допълнителен доход.Защото рано или късно ще ти писне да се занимаваш със задачи и таскове.Няма човек, който може да се занимава постоянно с това.Аз съм модератор от един от най-големите торент сайтове.Мога да кажа от опит,че хората винаги тръгват с едно на ум,а то се оказва друго.Няма хора,които да се заниват постоянно с това,просто всеки рано или късно се отказва.Тогава на помощ идват рефералите.Аз си изградих стратегия за привличане на реферали с доста по-малко разходи.Така че наблягай предимно на рефералите.Дадох доста доларчета,докато сванах цаката и мисля че си заслужава всичко.Сега използвам всичко максимално.Мисля да я запаза за себе си засега да видя дали ще проработи.Всеки цент е важен.Така че успех на всички с привличането на реферали.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #939

Sun Aug 12, 2012 13:53 in Bulgarian

bobibati wrote: Antoniq и Stibvo аз мисля че и двамата сте прави-в смисъл такъв че със сигурност от една държава потребителите получават различен по брой реклами но това не е свързано с късмет а с други фактори като
1.брой реферали
2.правене на задачи
3.дори и трафик може би-за по голяма реклама на реф.линк.
това важи и за вероятността за печалба от решетката...
Аз например без един реферал и без активност при задачите освен четирите фиксирани реклами максимум още 4-5 да имам за деня а съм почти по цял ден на компютъра.средно по 6-7 цента на ден.
В същото време в друг сайт с 30-40 реферала и със същия по стойност ъпгрейд получавам и повече реклами и доста по често печеля на решетката...

Здравей приятелю.Доколкото подозирам за кой сайт става въпрос и аз имам доста добър актив в него от играта,дори повече от твоя.Тук не става въпрос за това колко реферала има,а за това колко активни са те.Аз имам 150 реферала тука и съм доволен от тях.Като някой от тях ми правят над 5 цента на ден,а някой дори си купуват реклами и имам доста добри дивиденти от тях.Та като цяло исках да кажа,че рекламите за региона са едни и същи за всички потребители.рекламите за премиум потребителите са малко повече поради простата причина че тези реклами може да се пренасочват.Но нищо повече.Не разбирам колегата който гледа над 30 реклами на ден.И го предизвиквам в последните три дни да покаже един ськрийн шот от свойте реками за да докаже че на ден гледа над трийсед реклами.Нищо повече или спри да пишеш глупости да дразниш другите потребители.За всяко нещо е важно доказателството.Ако не може да покажеш скрий шот на това,за което говориш всеки твой пост ще е безмислен.Защото тая тема се проточи твъде много с твойте приумици и съчинения.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #892

Thu Aug 09, 2012 13:35 in Bulgarian

milenav wrote: Здравейте и от мен радвам се че има българи не съм сам значе :)

Здравей и добре дошъл в БГ форума.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #890

Thu Aug 09, 2012 12:29 in Bulgarian

Fugitive88 wrote:
buldan75 wrote: @Fugitive88 По принцип ли не получаваш писмата или само на тези с недовършената регистрация? Да не би да ти отиват в СПАМ папката?
Ами по принцип получавам писма за рефералите си, даже съм включил опцията от профила си за известие, но за този недовършилия регистрацията си не получих имейл, нито в кутията, нито в спам, нито в кошчето, а по принцип проверявам навсякъде, понеже знам че понякога писмата отиват там.

Известие за регистрацията на даден реферал ще получиш едва,когато самият реферал стане активен.Иначе няма как да получиш съобшение.Аз имам такива над 20 за които незнам абсолютно нищо-нито от коя страна са или пък каквото и да е било друго за тях.Ще ги виждащ само в "total".Чак след като си завършат регистрацията ще ги видиш активни и ще получиш писмо на имей адреса.В случая bezimenniq е прав.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #860

Mon Aug 06, 2012 13:23 in Bulgarian

velizarw wrote: Такааа, здравейте всички нов съм във форумчето но не и в сайта днес навършвам точно 8 месеца в сайта :). За това време изчетох доста голям обем от информация във форума, което естествено беше много полезно за мен и научих наистина доста за което благодаря на всички като също искам да посъветвам всички новорегистрирали се потребители да четат и да питат ако имат неясни неща (както са казали хората: С питане и дао Цариград се стига :)). Та, преди няколко дни реших да си закупя едно пакетче с 2000 кредита и си пуснах две реклами едната на Необъкса и другата на Кликсиа пъвоначално и двете ги пуснах с по 100 клика от 15сек.(MINI Ads) ,но за съжаление без зерултат. Та, да си дойда на въпроса аз ли съм карък или всичко си нормално :). Съжо бих искал така по-"старши" членовете във форума и в сайта за това как процедират те при рекламиране тук ползват ли геофилтарцията и най-често какви реклами пускат MINI/MICRO и от кои така да се каже има повече кяр т.е. с кои възможността за привличане пък и реалният брой на привлечените реферали е по-голям. Това е за сега от мен надявам се със останалите 1000 кредита да добая някой и друг реферал и едно голямо БЛАГОДАРЯ в аванс на всички отзовали се!

Искрено желая успех на всички! :)

Гледам си от бая време в тоя вид работа,та трябва да си разбрал вече,че от малко няма значение.Когато рекламираш сайт като Неото ти трябва по-обемна реклама.Не може да разчиташ на 2000 хиляди реклами и то заедно с реклама на друг сайт.Ако искаш да привлечеш колкото се може повече реферали рекламирай само един сайт.Аз по принцип залагам на "Clixsense" и досега съм дал около250$ за реклама на сайта.Така че ако искаш да рекламираш по-добре заложи на един сайт и то с повече рекламни кликове и ги пускай наведнъж,а не по 100 клика.Так ще имаш повече шансове за успех.Трябва да гледаш дали има реклами в момента за този сайт и по кое време е най удобно за реклама.Всичко е относително.Днеска може да нямаш нито един реферал,а утре за същите кликове да имаш 10 реферала.Просто трябва да усетиш момента за реклама.А това става само чрез опит грешка или да се довериш на някой,който е използвай определен сайт за реклама.Но най-важното е да не се отказваш.Ако някой има повече опит с привличането на реферали за съответния сайт да сподели мнение.Това е от мен ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #848

Sat Aug 04, 2012 01:05 in Bulgarian

sisa74 wrote: благодаря ви за отзива момчета
но немога да се дорегистрирам в paypal нещо неправя както трябва
и те неспират да ми пишат на имейла нещо още трябва да направя но незнам какво моля ви за помощ

След като си се регистрирала в пейпал има въпрос като например "каква е първата ти кола" и след това отговор.Поне при мен беше така и чаках да ми пратят кода но бях на изчакване.Влезни в профила и го разгледай дали не си забравила нещо.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #842

Fri Aug 03, 2012 14:08 in Bulgarian

Не знам какво е станало,но щом са му изтрили поста на "Stivbo",явно е прекалил вече.Няма нищо против него.Но искам да у кажа да го кара малко по-спокойно,защото ако продължава така може и акаунта да си изгуби.Нека да си помагаме взаимно,а не да си пречим и да се обвиняваме един друг.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #824

Thu Aug 02, 2012 07:33 in Bulgarian

Ха ха днес от 10 000 клика в неото хванах 4 реферала и то четиримата са неактивни :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #762

Fri Jul 27, 2012 12:44 in Bulgarian

Stivbo не виждам какъв е проблема за да го поставяш на въпрос от толкова голямо значение.Аз имам приятел,който ми е реферал и се е регистрирал през моя линк,но системата ми го отчита като неактивен.Писах до админа каза,че не се е регистрирал правилно,но той си клика и толкова.Това няма значение.Продължавам напред да се стремя да привличам реферали.на ден имам по 1-2 реферала.При теб все пак ти е подреферал и вместо да се радваш че човека привлича реферали,от които и ти ще печелиш след време,ти оплю целия сайт че има някакви бъгове.Тоя форум е да си помагаме,а не да се обвиняваме един друг.Еми ако почне всеки да се оплаква и да плюе сайта че имал бъгове после иди,че привличай реферали.Не го приемай като заяждане и успех занапред за привличането на реферали.

Представете се. » Post #187

Mon Jul 23, 2012 10:39 in Bulgarian

neron84 wrote: А добър ден и от мен-казвам се Даниела и съм от плд.С нетърпение изчаках да мине карантинният срок от 7 дни,та да се присъединя към вас :D

neron84 здравей и добре дошла в клубът наборке :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #689

Wed Jul 18, 2012 01:38 in Bulgarian

Fugitive88 wrote: Благодаря ви за отговорите, аз тези неща ги знаех, по скоро въпросът ми беше дали ти получаваш някаква комисионна от кликовете на рефералите на твоите директни реферали, но явно не съм разбрал правилно :)

Fugitive88 от кликове на рефералите под твойте реферали не получаваш комисионна от техните кликове,а получаваш по 1$ от всяко премиум членство на твойте индирекни реферали
и така до 8 ниво.Това е дългосрочна програма.Затова този сайт е един от най-добрите,а може би и най добрия.А получаваш и двойна комисиоонна от твойте реферали. Виж снимката по доле.Само че второто поле на снимката са рекламни кликове а не реклами.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 12, 2021 11:58:46 EST