bojoviki wrote:lia1407 wrote:bojoviki и после да ни кажеш какво е станало
Така.......Както обещах:Взех пробно 1000 Ad credits,които май се равняват на 100 клика.Днес бяха накликани 112,от които 12 някакви Free.Полза никаква.Но като цъкна на Manage My PTC Advertising,My PTC Ads ми е дава активна(Active) от лявата страна на таблицата.А от дясно заедно със статистиката ми дава,че е изтекла(Expired) заради кликовете.A Free кликовете се покачват.Някой може ли да ме светне?Мерси
Здравей, 1000 се равняват на 100 само когато рекламата е стандартна.Ти имаш избор дали да са 1000 микро или 100 стандартни от по 30 секунди.Ако рекламираш някой линк към друг ptc сайт най-добре използвай микро кредитите.Когато кликнеш да заредиш кредите тя те пита какви искаш да бъдат дали стандарт,мини или микро,така че зависи от избора на вида реклама се генерират и кредитите или накратко казано след като си закупил 1000 кредита,може да си пуснал стандартна реклама където тия кредити се явяват 100 или има и друг вариянт да си пуснал само 100 кредита и другите да ти стоят в профила.А безплатните кредити са такива на който са кликнали малко преди да изтече рекламата и сайта ги е хванал.Защото в други сайтове дори да си започнал да гледаш реклама ако свършат кредите накрая не ти отчита нищо.