Please wait...
HomeForumPosts by fenomenyt84

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by fenomenyt84

Представете се. » Post #763

Fri Nov 13, 2015 12:05 in Bulgarian

extraordinaire wrote: Привет и от мен!
От 1 месец съм тук , но чак сега забелязвам,че има тема за представяне :)
Казвам се Максим и съм от София,но от 5 години живея във Франция.
На 22 години съм,студент,работещ.
Записах се в КликсСенс напълно случайно,изкефи ме това,че има статистика за топ10 на седмицата и това ме задържа,дано ние българите покажем,че сме номер 1,аз също ще се постарая да вземам първото място , когато имам време :)
Важното е да си доставяме кеф,да се забавляме,а печалбата,колкото и минимална да е тя - сладка е.
Успех и на всички,доходно и весело прекарване в сайта!

Приятелю,ако за един месец си взел всичко това досега и си решил над 3000 таска,ти препоръчвам да се ъпгрейднеш,колкото може по-скоро.За един месец ще си избиеш ъпгрейда,който е само $17.Комисионните които ще получаваш ще са двойни.От 7% стават 16% процента.Пожелавам ти успех занапред и още повече първи места сред топа.

Всичко за ClixGrid » Post #884

Fri Sep 25, 2015 06:04 in Bulgarian

gotinbatka86 wrote: Здравейте,
Извинявам се за глупавия въпрос, но ми е изключително любопитно, някой от споделящите постиженията си, някога печелил ли е нещо повече от 1$. Почти всеки ден виждам по един Българин в листата с по 5 и 10$ и се чудя дали някой ден и мен може да ме огрее подобно "постижение" :D Не че съм примрял за тези пари от грида, но от чисто любопитство се питам колко и реални ли са тези късметлии.
Мерси лек ден и успех на всички.

Не е глупав,защо да е.Всеки клика за това и се надява да спечели голямата награда от грида,не толкова заради парите,а колкото до тръпката от това да ги уцелиш.Аз също съм ги удрял и тръпката си я бива.Аз вече имам над 70 000 клика на грида и в момента го играм всеки ден,защото искам да видя кога ще ми даде по-голяма сума от $0.25. Защото от година и половина това е най-голямата сума която съм печелил.Дори някога има и 40 дни без да даде нито цент,но пак си го цъкам.Грида е направен така че новите потребители да печелят повече отколкото по-старите,за което си има и основателни причини.Наблягай по добре на привличането на реферали,аз имам реферал от който съм получил вече над $81 комисионни.Има много начини за печелене на пари от сайта и докато ги има ще си цъкаме.
Дано съм ти бил от полза.Успех и повече пари в сметката.
:clixsense: the best PTC site :D :D :D

Всичко за ClixGrid » Post #848

Wed Jul 22, 2015 11:52 in Bulgarian

Suffocation wrote: Гледам , че mima777... е ударила 10$ вчера :) честито
Аз от както играя , съм удрял 1 път 0.10$ и 1 път 0.25$

Аз също съм ги удрял ама на последък нещо грида страда.От три месеца имам 0.10$ от всекидневно кликане,ама се надявам скоро късметът да се обърне :D :D :D ,Така че не се отказвайте.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2897

Mon Jun 22, 2015 10:57 in Bulgarian

Alexbg1 wrote: Добре така или иначе проблемът с рефералите и приходите от тях е разрешим и може да се очкват добри резултати!Успехи на всички!

Не знам какво е разрешено.Защото е упоменато какво получаваш от реферал,а не при какви ситуации ти вземат комисионните от дадения реферал.Но да се спори с админите няма смисъл.За това ми беше такъв въпроса към "Булдан",който е мод в тоя сайт(което е добре за български форум,защото другия мод нещо изчена :roll: ),но явно той не го разбра.Просто никаде в сайта не е обяснено при какви ситуации може да загубиш комисионните от дадените реферали.Търсих инфо на всякъде из сайта,но не намерих.В другия "зеления",също изгубих доста комисионни,но поне знаех за какво.Успех на всички и повече пари в банковите сметки. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2891

Sat Jun 06, 2015 12:54 in Bulgarian

"buldan" бях афектиран,защото преди време платих ъпгрейт на мой реферал и след един месец се отписа от програма и тогава не ми върнаха парите за ъпгрейда.Та затова ми беше чудно това,ако има отказване на реферал и направен диспут към ПеиПал,трябваше да бъда уведомен,но такова нещо нямаше досега.Бил съм модератор от един от най-големите торен сайтове и знам какво е да си на такова място,и какво се изисква от теб,и какви правомощия имаш.Но и ние имаме правото да знаем за какво иде реч.Защото утре може и да си ти.Аз имам реферал с комисионни от над 75 долара и ако се откаже аз сигурно трябва да връщам и тях. :silent: :silent: :silent:


Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2890

Sat Jun 06, 2015 10:19 in Bulgarian

buldan75 wrote: #fenomenyt84 Не ми се отваря снимката, която си споделил и реално не мога да видя какъв точно е проблема. Вероятно и другите не могат да я видят след като никой не отговаря по въпроса ти. Би ли направил нова снимка и да я качиш?

Еми най добре да дам линк към нея,щом не може да се види

Но не виждам смисъл в това.Няма да изкарам полза от това да спора с модератор на сайта или пък администратор.Искам просто да знам дали друг е имал същия проблем преди.За мен сайта пак си остава един от най- добрите въпреки това.Но както казах преди никъде в сайта не намерих инфо за подобни неща и това действа де-мотивиращо.Търсиш хора,караш ги да инвестират и накрая при отказ от тяхна страна да продължат,ти взимат комисионните от тях.Бях малко ефектиран от това и при това че нямах никакво обяснение за това,какви са причините за отнемането на комисионните.Поне да има някакво инфо за това кога ти се отнемат комисионните от рефералите?Благодаря ти предварително.И още веднъж да кажа,радвам се че има модератор,който е Българин и оказва помощ на всички които имат нужда.Лека и спокойна вечер на всички и повече пари в банковата сметка.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2888

Tue Jun 02, 2015 17:21 in Bulgarian

buldan75 wrote: Най-вероятно реферала ти вече не е активен.
В страницата с рефералите имаш филтри, така че избери да виждаш и неактивните. Така ще можеш да го видиш.

"Buldan",приятелю,радвам се че отговаряш бързо и адекватно на всеки.Но въпроса ми беше друг. Никъде в сайта не е обявено че при отказване на даден реферал се отнемат комисионните от неговите постъпления към сайта.Това ми се случва за първи път.Имал съм и други реферали,които са си изтривали профила но не са ми взимани комисионни от тях. Единствения начин е да направил диспут към Пейпал.Но трябваше да имам поне съобщение което се изпраща автоматично при такива действия.Затова ми е малко чудно.И още веднъж казвам,никъде не можах да намеря обяснение от страна на админите как се процедира при подобни действия.За това попитах дали някой не е има подобни проблеми,защото всичко това действа малко демотивиращо.

ClixSense Оферти » Post #1083

Tue Jun 02, 2015 15:52 in Bulgarian

otskov wrote: Никой ли не я е правил тази оферта ?
Впрочем днес докато "слушах" радиото си гледах едно предаване и проверявам от време на време за капчата и гледам появила се е, втурвам се да попълня кода и аха да кликна и да почна да го пиша и изчезна, на някой случвало ли му се е това ?

Да това е нормално.Когато е стояла доста време и не си написал кода за проверка,в момента в който започнеш да го пишеш тя изчезва и се появява след около 5-10 минути отново.Така че гледай да не се застоява доста време капчата.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2886

Mon Jun 01, 2015 11:26 in Bulgarian

Добър вечер на всички.Имам един проблем с един реферал,който беше се регистрирал под мен от около 2 месеца и сега изведнъж изчена.Даже в момента са ми спрели комисионните от него.


Някой да има някакво обяснение или да пиша на съпорта

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2882

Mon Apr 27, 2015 02:39 in Bulgarian

gospodarq_ wrote: Здравейте колеги имам едно питане зеленият сайт понеже там не ми отговарят,ще бъда благодарен ако тук го направите.Когато пуснем 1000 клика нали получаваме 1000 adprize тях можем ли да ги дадем на пауза и да ги пуснем сами по -късно или не.Смисъл такъв там има едно бутонче срещу тях disable ако го натисна ще го изключа и ще ги загубя или не.Иначе рекламната кампания върви добре скоро клуб 400.Благодаря ви.

Здравей,най-добре ги пускай всички едновременно,без да ги спираш.Защото после може да изгубиш adprize.Аз направих същата грешка преди време и след това ми изчезнаха,недей да ги спираш.

Реферали » Post #989

Wed Apr 15, 2015 16:46 in Bulgarian

martchev wrote: Много слабо беше този път - 192 реферала със седмичната реклама.
Ще се замисля къде да правя следващия път.
Май пак в зеления ще е.

О това е много добре,защото други имаха много по малки успехи.Трябва да се радваш.Защото аз като пуснах седмична реклама в сайта за зеления.Първо не ми я пуснаха когато трябваше и им писах,и ми казаха,че ще я пуснат всеки момент,и след като я пуснаха от нея получих 5 реферала.Рекламата струваше 60 или 70 долара,не помна вече.
Те едновременно рекламират няколко линка и се изхитриха вече.В зеления също е много зле.Не ти препоръчвам и там да рекламираш,там в момента се пускат много реклами и е много трудно да се избие инвестицията.

24/7-Общи приказки » Post #426

Mon Apr 13, 2015 13:24 in Bulgarian

lucky72 wrote: Здравейте ! Нещо не можах да намеря отговора на моя въпрос ,за това го задавам тук ! Въпроса ми е : Някой има ли представа в колко часа Българско време се рестартира сървъра ?
С извинение към модераторите за въпроса ми тук !

Това става в 7 часа българско време.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2694

Wed Sep 10, 2014 12:59 in Bulgarian

Днес се чудех какви са тия 10 цента от реферал,който се беше регнал.Търсих тук в бг хорума,но не намерих инфо.Докато админа не пусна малко инфо по въпроса.Че до 9 октомври се получава по 0.10$ при всеки привлечен активен реферал.Сега е момента за привличане на реферали.Успех на всички.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #190

Mon Mar 24, 2014 11:38 in Bulgarian

Добър вечер,искам да попитам някой които са водили диспут в PayPal,трябва ли задължително да ескалират диспута,защото при мен минаха 20 дена и PayPal автоматично го затвори,но пари така не ми и възтановиха,Те са 100$,ама не искам да ги губя.Благодаря предварително.

Всичко за ClixGrid » Post #511

Mon Mar 10, 2014 08:45 in Bulgarian

Здравейте,вчера и мен да ме споходи късмета от грида.Половин година ми даваше само по $0.10 и вчера уцелих $10 от грида.Без специален модел на кликане(кликам където ми падне).А дори мислих да не кликам вчера,защото нямах време.Ама късмет,който го има,го има.Пожелавам и вас да ви споходи същия късмет,а защо не и няколко пъти по толкова.Важно е да не се отказвате.Успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2516

Mon Mar 10, 2014 08:29 in Bulgarian

buldan75 wrote: Здравей fenomenyt84. И аз нямам представа от perfectmoney, но ми звучи, като вид разплащателен процесор. Отдели малко време и потърси в Google за обмяна на средства между разплащателните процесори. Има програми, които го предлагат срещу съответна такса.

Колкото до въпроса ти и питането за PayPal си мисля, че темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях би ти била полезна.

Успех :thumbup:

buldan75 благодаря за отговора,гледам много добре си обяснил как се работи с процесора,но явно не се изразих правилно.Исках да кажа,че не може да се прехвърлят от PayPal към сметка в друг разплащателен процесор.Намерих и онлайн бюра които работят с всички останали процесори освен с PayPal.Ама с тях се работи трудно,така че засега е такова положението.Важно е че вчера оцелих десятката. :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2513

Mon Mar 03, 2014 12:30 in Bulgarian

didkocska wrote: По принцип е забранено обсъждането на други програми тук във форума на кликсенс!

За да не е пълен оффтопик:
Не знам с какво точно се занимава това perfectmoney, но обърни внимание на сайта, дали има опция за плащане чрез пейпал или друг сайт за онлайн разплащане.
Ако има опция за плащане чрез пейпал, то би трябвало когато кликнеш на бутона за плащане с пейпал и ако нямаш пари в акаунта там, то директно ще ти изтегли парите от картата. Разбирасе след като потвърдиш с парола.
Ако няма Пейпал, погледни за друг подобен сайт и разучи дали там можеш да използваш картата си. Подобен разпространен такъв сайт е Скрилл.

Благодаря за отговора,и не знам дали е с разрез с правилата,но ми е наложително.Затова писах и тук,защото има адекватни коментари и хората се отзовават бързо и са готови да помогнат.Не съм търсил начин да се облагодетелствам от някой друг ПТЦ сайт или някаква реклама.От сайта съм много доволен и съм изкарал над 300$.Така че няма как да бъда недоволен от този сайт и да се опитвам да нарушавам правилата.Отново ви благодаря за отговора и ако знае някой начин как да си прехвърля пари от PayPal към друга сметка също ще съм му адски благодарен.Чао и лека вечер на всички.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2510

Mon Mar 03, 2014 04:17 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
fenomenyt84 wrote: Здравейте,от доста време не съм писал тук,но искам да питам някой знае ли как мога да вкарам пари в perfectmoney,защото доколкото гледам не работят с наши карти.А ми е доста наложително.Благодаря предварително.

Щом не работят с картите пробвай да ги прехвърлиш през PeyPal примерно или където си регистриран ;)

Я дай малко инфо,ако може,как да ги прехвърля от PayPal в perfectmoney,защото през тях директно не може.
Ако знаеш някое онлайн обменно бюро или някой друг начин,ще съм ти благодарен ако го споделиш.
Благодаря предварително.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2508

Sun Mar 02, 2014 12:49 in Bulgarian

Здравейте,от доста време не съм писал тук,но искам да питам някой знае ли как мога да вкарам пари в perfectmoney,защото доколкото гледам не работят с наши карти.А ми е доста наложително.Благодаря предварително.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2271

Sun Nov 17, 2013 06:59 in Bulgarian

Quote:Ако сайта вече е наред , то защо не опиташ да го пуснеш отново за одобрение ?
Това и направих. :) :) :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 12, 2021 12:31:23 EST