KR58 wrote:След 2 седмици борба с Скрил за верификация и 6 дена чакане най-после днес си получих парите
Кореспонденцията с тях е изключително бавна-искат снимка,а не скенирана лична карта,селфи с личната карта,3-те цифри на дебитната карта,платени сметки(какво значение има за тях адреса не мога да разбера).........Според мен не е редно да искат толкова лична информация,но им я дадох,за да си изтегля парите.............С Payza и Paypal не съм имала такива проблеми,но важното е ,че все пак успях
didkocska wrote:ketififi wrote:И аз не мога да се похваля... От 8300 клика имам 3.20 дол. Не знам дали е късмет
![]()
Ако това ще те успокои...
23,654 earned $7.70
CashBag wrote:Някой знае ли как се плаща за тези сините видео оферти . Гледам ги винаги докрай и повечето пъти ми плаща , но понякога решава че няма да плати. Доста е гадно като гледаш 2 клипа по 5 минути и да не ти даде нищо.
bibo35 wrote:Здравейте! Как да пусна заявка за плащане? Вярно,че още не съм достигнал първите минимални 8 долара,но ми остават 10-на цента,а никъде не виждам бутон "withdraw" или подобен,като в другите подобни сайтове! Благодаря!
marathon99 wrote:Аз от 3 седмици чакам пендинг плащане и от 4 седмици чакам 4 долара на пендинг от анкета. Прецакан ли е вече този сайт ?
VeGans wrote:ClixSense пак са ни порязали...
Имам си нов реферал, но не получих $0.50 за welcome бонус.
Тази некоректност и на мен ми идва малко в повече.
gospodarq_ wrote:Здравейте колеги. Вече няколко месеца рекламирам активно сайта и вече имам 900 директни реферала като от тях активни (всеки ден "забавляващи се в сайта") са около 90 т.е 10 %. Пусках им писма много пъти не прекалявайки разбира се с цел да ги мотивирам, да покажа резултатите си, да ги заинтригувам, но резултатът беше не според очакванията - даже от последните 800 имейла отговори само 1. Бих желал някой съвет от човек ,който си кореспондира с рефералите какво точно да им пиша или каква стратегия да подхвана защото се изчерпах . Главната идея е следната - имам 800 "блуждаещи реферала" искам да мотивирам още 100 и да вдигна процента на 20 като така да си гарантирам поне $ 4 - $5 дневно и да продължа с рекламирането. Благодаря.
pambo wrote:Zdraveite, kazvam se Ivan. Ot skoro cukam v clixsense i sreshtnah problem s reshavaneto na offers. Izliza mi radio loyalty. kakvo li ne pravih za da resha offertata, no ne stava. nqkoi moje li da pomogne?
IPI715 wrote:Аз съм в Германия и анкети на немски и на английски има почти винаги. Ако имам повече време,може да се правят сносни допълнителни доходи. За първи месец съм тук и вече си купих премиум, изтеглих 6 долара за да видя как работи сайта и сега имам 15 долара. Общо за един месец 38 долара. Не мисля,че е зле,като се има предвид,че не знаех изобщо как се решават задачите и изпуснах доста от там. Единственото негативно за мен е че не можеш да си наемаш реферали. Пробвах с реклама,което ме подсети,че и там дадох някакви пари, но нито един реферал нямам. За това няма да си хвърлям парите в реклама ,а просто ще наблегна на анкети и задачи. Но това е голям минус,не всеки има познати които да офертира-повечето хора са негативно настроени и след 2 седмици се отказват.
milen3stanev wrote:Здравейте, нямах възможност да влизам няколко месеца и ми липсват около 6 долара и единственият ми реферал, ще ми бъдат ли върнати след като си поднових дейността в сайта?