Колеги имам въпрос за новите оферти който пуснаха, права тези с регидтрацията на едната попълних всички графи точно и ми изписа че не е завършена, а другата ми изписа завършена но неотчете сумата, още нещо несаги настройли както трябва или се бъгват?
При мен имам 10 тина 2-3 горе долу са редовни през ден кликат, най активният ми е канадец и филипинец единият ми е докарал 15 $ другия 14.30$ но нямат и 1 рвферал цакат рекламите таскове и оферти.имам и такива който само пускат реклами.В неото няма смисъл да се пускат реклами в момента защото почти всяка трета реклама е за кликсенса.
И аз да се похваля и да попитъм нещо вчера направих за деня приход от реферали над 7 долара, сега въпроса от реферал от продажби мога да спечеля наксимум 100 долара? Т.Е. стигам 100 $ комисионни от реферал и повече никога непечеля от него правилно ли съм разбрал? Честита Коледа на всички живи и здрави!
Един въпрос имам към Buldan75 може ли да попиташ ръководството на сайта дали предвижда да пусне алерт система за рекламите за смарт телефони, аз от доста време ползвам смарт тел. За сайта и всичко върви перфектнно само ми липсва алерта за нови реклами.Благодаря предварително.
Не според мен тези сайтове ползват трафика от необукса и от части на кликсенса малко повече пари но с подобър ефект от неото реклама само там мое мнение но от опита които придобих там си заслужава.
Aз там несам рекламирал при един друг рекламирах зле от 450 придубиту 10 тина останаха другите заминаха, препоръчвам само и единствено неото нищо друго там поне си заслужава парите.
Да споделя нещо колеги мое мнение но само да кажа 50 долара реклама в адхица 5 човека дойдоха 3 ма неактивни двама сакат от време на време за мен тази реклама там е безпредметна ефекта почти граничи с нулев. Оделно 15 долара пуснах в избрани сайтове нито един клик от там на близо 3 мил. Показвания. Успех на всички
Привет, да първо премиум зависи какви пари искаш даинвестораш в програмата...ако нямаш възможност действай с приятели от фейсбука,скайпа...близки роднини и така трагни полека,пиши по форуми. .......ако си решила да отделиш пари за реклама само необукса това ......Успех ти пожелавам.
Да като цяло около 90 нови от последната реклама от там имам един руманец стана премиум а под него набави 14 от които 4 ма станаха премиум, а пък те набавиха 2 ма премиум катоцяло съм доволен но почти непипат тасковете. ...тасковете един филипинец убива ри ата прави по 70/100 като се захване.
Мое мнение за подобен сорт реклама от собствен опит, недей количество много качество много зле ама много зле. ....но ако си решил пробай се. ...аз пуснах от 10 дни в адхидца реклама много зле само 1 регистриран; ) другото което предлагаше адхидца 5 долара реклама нанерих в един сайт при тях 24 часа ти тече рекламата за тези 7 дни близо 2 милоона показвания нито един клик; ) за мен най-добрата реклама си остава необукса.
От моя опит правя следното гледаш да няма реклами на кликсенса или ако има изчакваш да сваршат, също така гледаш като цяло да няма голям трафик на реклами зада обърнат внимание на твоята и засилваш. Аз мислех да таргвтирам реклама но булдан каза, че резултата е плачевен затова пускаш най-евтината реклама и минимум за 50 000 показвания, но ако си решил да и вестираш стреляй направо с 100 000 показвания ако спазиш по горе написаното между 80/100 реферала нови. Успех дано съм бил полезен.