Maarcia wrote:Powiedzcie mi jak to jest. Decydując się na Payoneera muszę się trzymać ich, czy mogę w każdej chwili zmienić opcję np. na Skrill?
Kazda wypłata zalezy od ciebie kiedy i na co chcesz wypłacac nie ma zadnego oboziazku .
Pozdrawiam
Grubaszycha wrote:Siema mam pytanie. Założyłem konto na payoneer i jutro będę wypłacał pierwszy raz 53$. Czy jak wypłace to czy nie zabiorą mi za karte i sami ją przyślą bo nie którzy tak piszą a ja nie chce karty dzięki za info
IzaGu wrote:Ale loguje się Pan co miesiąc?
Na innej stronie wyczytałam,że jeżeli za długo nie ma aktywności to w momencie pojawienia się i np. proby wypłacenia pojawia się koszt np. 30 dolarów.
Poza tym ja naprawdę chciałabym zlikwidować to konto. Bo może już nigdy nie wrócę do ankiet, a nie chcę myśleć o jakimś Payonerze
IzaGu wrote:Witam,
A czy ktoś wie jak zamknąć konto w Payoneer? Nie mam karty, raz wypłaciłam w czerwcu, teraz planuje drugi raz. Co miesiąc się logowałam. Ale bardzo zmienia się moja sytuacja rodzinna i nie będę miała czasu na ankiety, tym sposobem boje się,że zapomnę o Payoneer i jakaś kara/opłata mi się naliczy, więc chciałabym tego uniknąć.