edyta0555 wrote:Tomy26 wrote:edyta0555 wrote:Dziękuję. Wyłączyłam ciasteczka, zobaczę co będzie dalej
![]()
Ale ich nie wyłączaj tylko wyczyśc napisz jakiej przegladarki uzywasz to pomoge Ci jak masz to zrobic
Używam google. Dzisiaj rano włączyła mi się ankieta, ale jej nie dokończyłam. Ale teraz pojawiła się nowa ankieta i niestety problem ten sam, nie załadowała się.
czendon wrote:W jaki sposób dochodzicie do takich kwot?
100 dolarów, 40 dolarów? Ja mam konto od miesiąca, klikam codziennie wszystkie reklamy, udało mi sie zrobić 20 tasków i 10 ankiet (sprawdzam po kilka razy dziennie), i na te chwile uzbierałam 9 $
Archideus wrote:Zauważyłem, że mam 1000 Ad Credits. Rozumiem, że można za nie wykupić reklamę jakiejś strony, która będzie wyświetlana aż do momentu wyczerpania się creditsów. Nie bawię się w pozyskiwanie DD, więc creditsów nie wykorzystam w tym celu, ale czasem sprzedaję coś na Allegro i pomyślałem, że może wrzucę link do przedmiotu, który chciałbym sprzedać. Mam tylko zagadkę, bo od 3 lat jestem na Clixsense i szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie, żebym widział a) reklamę po polsku b) reklamę czegokolwiek nie dotyczącą systemów zarabiania przez net, a przecież to chyba dobre źródło do dotarcia do klientów, a tu nic. Ktoś może ma jakąś teorię, dlaczego tak jest ?