2. nie dostałem żadnego powiadomienia, że ClixSense nie będzie przesyłał na Paypal
3. Nie chcę zakładać żadnego innego do przesyłania pieniędzy
- i co k**a teraz - jestem bardzo zły !!!
Informacja o tym ze paypal zostal zabrany była wszedzie wystraczy czasami czytac forum .
Re30 wrote:Tomy26 wrote:Tylko jak wpisujesz to bez ZERA z przodu .
Właśnie nie daje zera. Mam +48 i tylko mój nr komórki i jak zatwierdzam to mnie nie chce puścić. Dlatego tego nie rozumiem. Chyba będę musiała do nich napisać. Tomy26 mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie. Jak nie będzie mnie w Polsce 5 tygodni i tam gdzie będę nie mogę korzystać z Internetu to muszę gdzieś zgłosić żeby mi nic z kontem nie stało się na Clixsense, bo przez ten czas nie będę się logować? Z góry dziękuję za pomoc.
horkos wrote:daras198333 wrote:Horkos a probowales przejsc do rejestracji w Payoneer z linka w clixsense? Jest on dostepny jak klikniesz cash out lub jak wejdziesz w ustawienia, gdzie wybierasz metode na jaki procesor wyplacic. Wybierasz Payoneer i masz tam taka inf.zeby zarejestrowac konto, klikasz i wchodzisz. Jak pamietam to juz pierwsza strona przy rejestracji daje wybor jakie to ma byc konto, z karta czy bez. Do tego jak zrobisz tak jak opisalem to konto w clixsense bedzie od razu powiazane z kontem Payoneer.
Pozdro
Rzeczywiście tam w (ustawieniach ClixSense) gdy wybiorę Payoneer pojawi się opcja "Create one" i gdy ją nacisnąłem pojawił się ekran wyboru: konto bankowe lub karta. To znaczy jak wybiorę konto bankowe dalsza rejestracja już nie spowoduje wysłania mi owej karty? A czy po utworzeniu konta na Payoneerze trzeba potem w ustawieniach ClixSense nacisnąć tą drugą opcję (ustawieniach ClixSense):
"Connect your Payoneer account now" ? Dzięki za pomoc..