1. Zakładamy konto biznes na paypalu.
2 Na CS wypłacamy pieniądze za pomocą tango card visa.
3 Kod do karty przyjdzie nam na maila, na linku który do nas przyjdzie trzeba się zarejestrować i zaakceptować kod.
4 Gdy już wszystko zrobione z kartą, rejestrujemy ją na biznes koncie na paypalu. (nie musimy jej potwierdzać)
5 teraz z biznes konta przelejemy sobie pieniądze na nasze konto osobiste które już posiadamy. Przy przelewie 11$ z karty pobrało mi ok 11,50$.
I to tyle można się cieszyć pieniędzmi na paypalu
Ponieważ to już przerobiłeś, proszę o informację
1. czy konto biznes na paypal jest bezpłatne
2. jakie są opłaty za tango card visa
3. jak długo trwa przelewanie pieniedzy
Kolega nie dodał ze konto Biznesowe w kazdym momencie moze zostac poddane weryfikcaji a srodki na nim zamrozone lub nawet moga one przepasc za brak udowodnienia ze firma istnieje .
leszek15 wrote:leszek15 wrote:ponownie proszę o odpowiedź na moje pytanie , w sumie mam zrobione 167 tasków, gdzie znajdę info ile brakuje mi do 1 levela ?czarobest wrote:Helren wrote:DziękujęGratulacje, teraz tylko czekać aż statystyki zaktualizuje.
Ostatecznie dzisiaj 77 Tasków po 2 centy, może nie dużo, ale zawsze coś i w końcu ten Level 1.
gdzie mogę sprawdzić ile brakuje mi do 1 levelu , bo tasków zrobiłem już ze 150 , proszę o dokładną informację , z góry dziękuję
justyna1994 wrote:witajcie jestem tutaj nowa
jak zdobyć taski ani jednego jeszcze nie miałam;(
zagulec wrote:Pytanko to Tomy
Czy moglbys zapytac wladze serwisu czy bedzie jakas mozliwosc wyplat w btc? coraz wiecej serwisow wprowadza taka mozliwosc i nawet stacionarne banki rozwazaja juz takie mozliwosci
niekochanie wrote:Mam pytanie - może wydawać się głupie - w razie czego nie banujcie...
Czy zarówno ja, jak i moi znajomi, możemy wypłacać środki zarobione na ClixSense na jeden adres mail zarejestrowany na np. Payza? Później jedna osoba robiłaby przelew do swojego banku i dzieliła pieniądze (żeby obniżyć koszta)
I jeszcze jedno - jest opcja PM (pivate message) na tym forum?
@Tomy26, potrzebuję skontaktować się z Tobą
megi11 wrote:Tomy26 wrote:Moze masz jakies zapomniane konto z payzy i masz tam podany numer konta albo dawalas komus kto wyplacał na twoj rachunek .
Nie. Mam jedno konto i nikomu nie dawałam.
Berkoff2000 wrote:1. zacząłem tu zarabiać ze względu na Paypal
2. nie dostałem żadnego powiadomienia, że ClixSense nie będzie przesyłał na Paypal
3. Nie chcę zakładać żadnego innego do przesyłania pieniędzy
- i co k**a teraz - jestem bardzo zły !!!