To tak wypłacałem już 10$ i ysense kazał mi wpisać kod to wpisałem i to wystarczy bo 10$ dalej mam na koncie i nie wiem o co chodź a jak już następny raz chce wypłacić to pisze że Proszę o sprawdzenie e-maila i imienia i nazwisko
Ktoś pomoże?
Witam czy udalo sie wyplacic juz pieniazki ?
Pozdrawiam
klotek11 wrote:Cześć, przychodze z pewnym problemem nie moge wypłacic 10$ bo pisze taki komunikat : An error occurred You must have a valid PayPal account to redeem a PayPal card. Please check your email, first and last name.
Jak patrzyłem wszystko miałem dobrze dane itd
DELIN123 wrote:DELIN123 wrote:welcome to all my post. Advanced Merry Christmas and prosperous New year to all
Duty is our beauty. I wish you prosperous NEW YEAR 2021 to all.
Sajmonekkk wrote:Witam, zaprosiłem znajomego do ySense i nie może się zarejestrować, pisze mu że ma już konto na ysense co jest niezgodne z prawdą, próbował też wpisac losowy e-mail i hasło i pisze mu to samo. Ma ktoś jakieś pomysły co może zrobić żeby mógł się zarejestrować? Pozdrawiam.
Karmelek09 wrote:Witam ,czy ktoś miał może blokadę na Adgem bez żadnego powodu? Nic złego nie zostało zrobione, a komunikt, że naruszono jakieś warunki ...".Wyłączyliśmy twój dostęp do ekranu z ofertami z powodu naruszenia naszych warunków korzystania z usługi"
ivannagrygas wrote:Proszę o pomoc, daily survey router OpinionWorld jest nie aktywny. Jest ikonka routera, lecz nie działa.W jaki sposób można aktywować ? Dodam tylko że 2 lata nic nie robiłam na ySense, a 2 lata temu normalnie wszystko działało. W jaki sposób napisać do OpinionWorld?
valerie wrote:Polish alphabet - Wikipedia
![]()
![]()