Please wait...
HomeForumPosts by cucumicin

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by cucumicin

ClixSense Задачи » Post #1494

Mon Jan 20, 2014 04:31 in Bulgarian

От няколко дни се боря с тази задача с клипчетата. Опитах всички съвети от по-горните постове, но така и не успях да я направя с мозилата. Каквото и да правех все не ми приемаше чекването и ми изписваше, че съм пропуснала някоя стъпка. Тази сутрин реших да опитам с хром-а и стана от първия път :o

Не мисля, че причината е в браузъра или в потребителите - има нещо сбъркано в тази задача и ни се налага някак да изхитруваме - което е много дразнещо и изнервящо. Би трябвало рекламодателя да се опита да оправи проблема, вместо ние да откриваме (всеки сам за себе си) какво е невидимото условие, което пропускаме.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #151

Sat Nov 02, 2013 04:08 in Bulgarian

house83 wrote: Имам 1 въпросче :) Помня , че имаше някакво условие в PayPal , че 60 дни след като сумата е постъпила при тях ще изчезне , ако не е похарчена. Това валидно ли е все още , че в PayPal не го намирам , а имам малко средства , които влизат в рисковия период. Акаунта ми е валидиран и имам свързана карта към него :)


house83, това със сигурност не е така - имам пари в PayPal повече от 1 година и си стоят там. Не мисля, че такова "изчезване" на пари е възможно - все едно в някоя банка в която имаш сметка да ти вземат парите само защото не си ги похарчил.

Надявам се да съм ти помогнала и успокоила :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 19, 2019 00:10:42 EST