You have just won $0.10!
You have 7 chances left for today!
rozalia! Csak szorgalom kérdése az egész. Január elején regeltem, és reffek nélkül 8.80 dollár felett gyűjtöttem.
Az igaz, hogy minden nap itt voltam kattolni!
Mindenkinek jó munkát, sok szerencsét.
veprike
Angliából kattolva el is hiszem, de itt Magyarországon nincs annyi kattintani való hirdetés...
peterdiosi wrote:guriga56 wrote:peterdiosi wrote:josika wrote:Cashout akkor jelenik meg amikor standard tagkent elersz 8 dollart vagy premium tagkent 6 dollart. Te 2 hete regeltel. Valoszinutlen hogy 16 dollarod lenne standardkent. Ha csak nem nyertel parszor 5 dollart a clixgriden Az max 16 cent. Meg nincsen kesz taskod es offered sem ezekrol bovebben a KERDES TOPICBAN.Sziasztok nem rég találtam erre az oldalra az a kérdésem hogy hogyan tudom ki venni a 16 dollárt a fiokom teljesen jó de ott nekem nem jelenik meg a aut a segitségeteket.
Szia én se találom a kifizető chast, tudna valaki segíteni.[/qu]
Feljebb van a valasz kiralyzolitol.
zsizso61 wrote:peterdiosi wrote:Sziasztok!zsizso61 wrote:nem ertem a kerdest. Banner meg hirdetes jelzo ket kulonbozo dolog.Sziasztok!
A bannert honnan tölthetem fel, hogy lássam mikor érkeznek hirdetések?
Köszi!
Nos, ez volt az én tudatlanságom...Arra gondoltam, van olyan jele az oldalnak, amit ha kiteszek a böngészőre, az jelzi nekem, hogy épp hirdetés érkezett. Ha tényleg van ilyen, akkor azt hol találom, és hogyan tehetem ki?
Köszi!
s0fly wrote:Sziasztok! Azt is odaírnátok h ki mennyi idő alatt szerezte meg a kikért összeget? Köszi szépen!
Szép sikerek, Gratulálok nektek!![]()