Please wait...
HomeForumPosts by lubo666

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lubo666

Продължаваме напред с промяна » Post #63

Sun Jul 23, 2017 04:19 in Bulgarian

sesi123 wrote: Аз ще съм следващата която ще се откаже....ще изгоря с 9 $ абе скапана работа. Ще се регистрирам аз в сто сайта за да взема някакви кирливи пари.....нямам си друга работа. Задачи да решавам....хайде сиктер ClixSense утре кой знае каква друга глупост ще измислите. Писна ми да ме лъжат ...не ми е за пръв път да изям дървото.
Играят такива игрички...когато не ми платиха в ojooo.com блокираха ме да не мога да вляза във форума да пиша , че не плащат и лъжат и така продължават да лъжат хората.

Според мен не трябва да се отказваш преди да си вземеш парите от сайта. Щом имаш 9 долара ти трябва да направиш едно или максимум 2 проучвания (Surveys) и ще имаш над 10 долара. Защо да им подаряваш на тези 9 долара?!

И между другото прочетох в няколко поста, че били супер коректни. Въобще не е така. Ако са коректни ще обяват промените няколко месеца по-рано, за да могат хората да реагират. Или ако ги обявят от веднага, както направиха, трябва да позволят на всеки който се отказва от сайта, защото са закрили всичко, което ползва в него да закрие акаунта си и да изтегли парите си, независимо колко са. А те си прибраха тези пари.... а даже и вдигнаха минимума за по-сигурно. Супер коректност, няма що.

Продължаваме напред с промяна » Post #52

Sat Jul 22, 2017 08:08 in Bulgarian

Здравейте, имам 1.50 долара в акаунта си. Има ли начин да ги използвам за нещо?
Като цяло не съм много запознат със сайта, въпреки че съм регистриран отдавна. Кликах от време на време, тук-там по някое проучване и като се събере минимума ги дърпах. Но напоследък само се появяват промени във всичко и сайта не е това, което беше. Явно искат да се превърнат в друг тип сайт, насочен към потребители и най-вече партньори от големите, развити икономики. Тяхна работа, няма да страдам много :)). Та мога ли да използвам за нещо баланса си или ще си остане така? Благодаря

ClixGrid » Post #3

Mon Apr 08, 2013 12:19 in General Talk

Here is my statistics, I am standard too

My ClixGrid Clicks today 0 total 3,145 earned $0.60

Now I see I have been extremely lucky at the ClickGrid, 0.60 is slightly better than 0 :)) But I am not sure I want to continue with this :)

clixgird » Post #4

Tue Dec 25, 2012 05:06 in General Talk

I have made 1,122 clicks and won only 1 prize $0.50 :( Today bonus clicks but no bonus prizes....
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 18, 2021 23:21:31 EST