Please wait...
HomeForumPosts by dsmilyanov

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dsmilyanov

ClixSense Задачи » Post #3395

Sat Aug 20, 2016 00:13 in Bulgarian

IvaG wrote: Я пояснете за непросветените какво означава "completing tasks in customer Transcribe Data jobs dishonestly"? Какво не трябва да правим, за да не го сметнат за нечестно изпълняване на задачи?

Ами аз малко се бях изтарикатил, да не отговарям съвсем вярно на всичко, а да отговарям с НЕЯСНО. И задачите минаваха, стигнах да премятам такава задача за 4 сек. и то тези дето са по 3 цента! Всичко беше наред няколко дни, докато някой не ме е проверил! :) А останалото вече го знаеш! Сега виждаш какво са ми написали, но все още не са ми отблокирали профила, въпреки че им се извиних, и като децата от детската градина, обещах, че повече няма да правя така! :)

ClixSense Задачи » Post #3393

Thu Aug 18, 2016 23:16 in Bulgarian

Ето го и отговорът на питането ми, ако все още някой го интересува, какво всъщност се е случило! :)

Hi dsmilyanov,
Your account was suspended because you were found to be completing tasks in customer Transcribe Data jobs dishonestly. We have removed your suspension and will give you another chance with CrowdFlower. Please note that this behavior won’t be acceptable moving forward. If your account is found engaging in any suspicious activity in the future you will risk permanent suspension.
Thank you for helping us to maintain a healthy, honest community!
Best,
CrowdFlower

ClixSense Задачи » Post #3391

Sun Aug 14, 2016 01:43 in Bulgarian

S_Stefanov wrote: Добър ден искам да попитам ако някой може да ми помогне ще съм наистина много ама много благодарен защото не мога да разбера нищо а наскоро разбрах,че по този начин мога да прибавя още доходи към семейството поне една почивка хубава да се уреди но когато вляза във задачи ми излиза това.
You don't meet the qualifications for this task.
Many of our tasks require that you have special qualifications before you can work on them. It seems you don't quite have all of the qualifications this task requires.

и просто не знам какво да правя на всяка една задача излиза това надявам се някой да помогне.
Благодаря предварително.

На това мога да ти отговоря, макар че ако се заровиш по-нагоре във форума, ще намериш отговор на всички неясни за теб въпроси! Отворил си потенциално възможните за решаване задачи, до които обаче ти все още нямаш достъп!
За да стигнеш до тях, трябва да отговаряш на три условия:

You need to have worked on at least 5 different jobs.
You need to answer at least 100 test questions.
Your accuracy must be at least 70%.

Т.Е. първо трябва да решиш поне 5 задачи от нулево ниво, да отговориш на 100 въпроса, и процентът на успеваемост да ти е не по-малък от 70.

Така ще придобиеш право да решаваш задачи от първо ниво! По-нататък трябва да покриеш други критерии за да стигнеш до второ, и после до трето ниво! Повярвай ми, заслужава си търпението, защото задачите от нулево ниво се появяват по-рядко! Желая ти успех, и проверявай по-често за налични задачи!

ClixSense Задачи » Post #3389

Fri Aug 12, 2016 11:14 in Bulgarian

Miro773 wrote:
dsmilyanov wrote: Май не бях прочел какво точно си написал, е-мейл адреса във FB и CF няма как да е различен, защото самата регистрация в CF е направена през FB, така че няма как да е в това причината!

При мен поне това беше причината като го направиха през FB, та уеднаквявах мейловете. Както виждам от скрийна не си лгонат във FB, трябва да си в акк си, преди да пуснеш CF. Ако от компа ти се влиза и в други FB aкк, излизаш от текущият и се логваш с твоя. А относно откачането като си цъкнеш на името в CF, избираш edit profile и оттам насочваш към който сайт искаш.

Е да де, ама нали в това е проблема, че не мога да вляза в акк в CF, a ако се загледаш по-добре в скрийна, ще видиш, че съм логнат в профила си във ФБ. точно това пише там.

ClixSense Задачи » Post #3387

Fri Aug 12, 2016 01:56 in Bulgarian

Май не бях прочел какво точно си написал, е-мейл адреса във FB и CF няма как да е различен, защото самата регистрация в CF е направена през FB, така че няма как да е в това причината!

ClixSense Задачи » Post #3386

Fri Aug 12, 2016 01:35 in Bulgarian

Miro773 wrote:
dsmilyanov wrote: За съжаление нямам никакъв отговор! А и тук никой не помага, не знам как да откача профила в кликсенс от тоя в кроудфлауер, май само така ще може да се използва тоя профил тук, за да се започне с някакви задачи от нов профил в CF. Тъкмо започнах да правя по 6-7 долара на ден и ме отрязаха, това е гадното, а и съм си платил премиума в кликсенс за две години напред! Сега излиза, че нямам никаква полза от това, ако не мога да решавам задачите!

да не би Е-мейл адресите ти във FB и CF да са различни

Е това какво значение има, виж от коя година съм регистриран, и винаги е било така, защо съм нямал проблеми допреди седмица?

ClixSense Задачи » Post #3381

Thu Aug 11, 2016 00:45 in Bulgarian

За съжаление нямам никакъв отговор! А и тук никой не помага, не знам как да откача профила в кликсенс от тоя в кроудфлауер, май само така ще може да се използва тоя профил тук, за да се започне с някакви задачи от нов профил в CF. Тъкмо започнах да правя по 6-7 долара на ден и ме отрязаха, това е гадното, а и съм си платил премиума в кликсенс за две години напред! Сега излиза, че нямам никаква полза от това, ако не мога да решавам задачите!

ClixSense Задачи » Post #3371

Thu Aug 04, 2016 03:55 in Bulgarian

Благодаря ти! Изпратих допитване, да видим какъв ще е резултата.

ClixSense Задачи » Post #3369

Thu Aug 04, 2016 01:34 in Bulgarian

С риск да досадя на някого, ще разсъждавам тук и ще задавам въпроси, и дано някой успее да ми помогне, ако има яснота по подобен случай! От това което разбрах за два дни, стана ясно, че проблемът не е в CLIXSENSE, а в CF.
Опитах се да пиша до CF, за да попитам какво се случва! Оказа се че имали два сайта, единия за тези които правят задачите и един за тези като нас, дето ги решаваме! Моето питане отишло до правещите задачите, и проблемът не бил при тях, препратиха ме към другите! Само че за да успееш да напишеш писмо до админа на другия сайт, трябва да се логнеш в него с фейсбук-профила си, а то точно това не ми се случва от два дни!!!

Ако допуснем, че по някаква, неизвестна за мен причина, от CF са ми блокирали профила при тях, с което са ми отрязали всякаква възможност да решавам задачи в CS, дали някой знае, има ли възможност, да бъде откачен по някакъв начин, акаунта ми в clixsence, от този в crowdflower, с идеята да си направя после нов акаунт в CF, който да закача към CS-акаунта си?

ClixSense Задачи » Post #3368

Thu Aug 04, 2016 01:20 in Bulgarian

Отново се появява това, което виждаш на екрана!

ClixSense Задачи » Post #3366

Thu Aug 04, 2016 01:09 in BulgarianЕто това ми излиза!

Пробвах и е-мейла да сложа, и пак същото съобщение!

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #80

Wed Aug 03, 2016 06:39 in Bulgarian

Явно в раздела задачи, никой не ми обърна внимание, дано тук някой се опита да ми помогне! От два дни не мога да изпълнявам нито една задача, защото не мога да вляза в профила си в crowdflower! Пише ми, че се изисква влизане с фейсбук, а той ми е активен, и уж съм свързан, а задачите не се отварят! Помагайте!

ClixSense Задачи » Post #3364

Tue Aug 02, 2016 01:35 in Bulgarian

Някой има ли представа какво се случва с crowdflower, не мога да вляза изобщо да решавам задачи? Пише ми че трябвало фейсбук-профил, а той ми е активен и съм вътре в него, и пак не ме пуска?

ClixSense Задачи » Post #3308

Thu Jun 16, 2016 00:14 in Bulgarian

Е снощи ми ги платиха накуп, но другия проблем не го решиха, за два дни дейли чек листата отиде на кино, и бонуса също замина! За него имах предвид по-горе, като казах, че ще пием една студена вода! Сега пак нови три дни трябва да се доказва активност! :)

ClixSense Задачи » Post #3303

Wed Jun 15, 2016 10:15 in Bulgarian

Ето го и отговора!!! :) Ама накрая май ще пием по една студена вода!

Crowdflower Issues
15 Jun 2016 10:10 am
Members, currently there is an issue with Crowdflower not crediting or updating stats. We are working to resolve it ASAP.

Please do not send a helpdesk ticket in about unpaid tasks as once this is corrected all payments should come through.

Thank you

ClixSense Задачи » Post #3299

Wed Jun 15, 2016 00:07 in Bulgarian

Е да, но денонощието мина, и въпреки че направих още задачи, не ми отчете нито една, останаха ми само 6, и не ми отчете естествено бонуса за деня! :(
И друго се сетих, нямам акаунт в NEOBUX, така че няма къде да ми ги прехвърля, само тук трябва да са!

ClixSense Задачи » Post #3295

Tue Jun 14, 2016 10:39 in Bulgarian

Някой да помага!!! Днес съм направил до тук 28 задачи и са ми отчетени в Crowd Flower, но в ClixSense са ми записани едва 6! Не знам какво се случва, каквато и допълнителна да направя, се отчита в Crowd Flower, но в ClixSense не!

ClixSense Задачи » Post #3281

Thu Jun 09, 2016 14:10 in Bulgarian

Много уважаеми buldan75! Дали някога си виждал подобно нещо и ако е така, какво ще ме посъветваш да направя?За първи път ми се случва, и допускам, че са ми коригирали акуратността след като съм апострофирал всички неверни отговори, но горе в ляво си седи EXPELLED, което пък не ме допуска до новите задачи от вида!

ClixSense Задачи » Post #3264

Sat May 21, 2016 00:36 in Bulgarian

cvete66 wrote: Здравейте,
имам нужда от помощ!
Не мога да започна за решавам задачи.
След като кликна върху задачата ми се отваря прозорец на Crowd flower изисква ми влизане през Fecebook.
Нямам такъв профил и не желая да имам.
Явно нещо пропускам в инструкциите.
Ако има значение регистрацията ми е само от преди шест дни.
Благодаря предварително, ако някой ми помогне!
Приятна вечер на всички!

Ако нямаш профил във фейсбук, няма как да решаваш задачи на Crowd flower! И аз нямах, и не исках да имам, но заради тази подробност си направих един фалшив и готово! Никой няма да те обеси, че си направил някакъв профил във фейсбук, важно е да го имаш и да вържеш профила си тук с тоя във фейсбук, и да влизаш с него в Crowd flower.
Има доста задачи, които изискват влизане във фейсбук, явно там някой им плаща за рекламите на въпросните таскмейкъри! :) Така че не се чуди, ами си направи какъвто и да е, и действай! :)

ClixSense Задачи » Post #3251

Mon May 16, 2016 00:34 in Bulgarian

uri3333 wrote:
valkoo8 wrote: Здравейте, при мен се появиха страшно много нови задачи но всички отчитат грешки, а знам че отговарям вярно. Това са задачи с номера 908412, 908390,908388,908401. Някой друг пробвал ли е тези задачи. Искам да разбера само при мен ли е така, да не би да имат някакъв проблем и само да ги изхабявам. Пишат ми че тел. номер е грешен който съм посочил, и ми пишат верния. Аз ги сравнявам и виждам че са едно към едно верни.
Всички нови задачи от типа - линк и телефон са с някакъв бъг,изчакваме да ги поправят.Пробвай с рефреш новите - 908368,908370,908373,908378,908380 и 908372.Те са за категории и са читави.Успех!!!!! :)

В тези задачи, всички тел. номера от Германия ги посочват като грешни, защото искат някъде по средата да има наклонена черта! Естествено тази наклонена черта в правния мир не съществува, писах докъде ли не, и резултат няма, продължават да си ги слагат все такива! Парадоксалното е, че когато се опитвам да сложа прословутата наклонена черта там където искат, програмата ми я изхвърля, и пише верния отговор, но после отново ми го отчита като грешка! Тотално сбъркани задачи! Вече като видя че има немска фирма и телефон, изобщо не ги решавам! Но освен тази грешка с наклонената черта, тези задачи започнаха да показват и други грешки, които явно са насочени директно срещу нас, за да ни сринат нивото! При правилно отговорени неща, получавам отговор, че не съм написал нищо, което е абсурдно!!! И колкото и възражения да писах, резултатът е един - expelled!!!
Позволявам си да добавя: Всички задачи от типа Find Business' ........ Profile And Capture Phone Number, започващи с 909... , и струващи 3 цента, са точно с тази грешка при немските фирми и телефони. Така че преценявайте предварително, дали да ги решавате или рискувате да ви намалят акуратността!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 22, 2019 06:48:23 EST