Please wait...
HomeForumPosts by sms_mc

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by sms_mc

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #297

Tue Feb 21, 2012 14:35 in Bulgarian

dekata16 wrote: здравей,sms_mc.въпросът ти е хубав но решенията са много/отговорите/.ако си решил да се занимаваш сериозно/разбирай-реклами да пускаш/платени и неплатени/с цел повече реферали ще ти трябва ъпгрейд.нека някой който е премиум и не е доволен да се изкаже за да се разбере каква е причината -че не е доволен.Аз съм си доволен,поради това че вложих много от личното си време за да разбера как работи системата на :clixsense: .Моят съвет е прочети повече и като сондираш всичко сам си прецени :thumbup: успех ти желая :clixsense:
Здравейте отново,
реших на ъпгрейдна и първите ми впечатления са от 100-те бонус реклами - разказа ми се играта, докато ги разцъкам :) И даже веднага спечелих 0.25$ от решетката :)
Ще споделя по-пълни впечатления напред във времето.
Още веднъж благодаря и успех на всички!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #278

Fri Feb 17, 2012 06:33 in Bulgarian

voinotzapad wrote:
Rad0g2 wrote: Ако взема Premium upgrade, ще мога ли да избия парите без реферали?
Като Premium получаваш само 4 стандартни реклами повече на ден и 100 за ъпгрейда хубавото е че ще имаш 50 шанса за ClixGrid това е без реферали нямаш смисъл от ъпгрейд по добре решавай задачи от там се прави по някой долар! :thumbup:Успех!
Здравейте колеги,
събрах парите за ъпгрейд, но много се чудя дали да го направя.
Засега имам само един активен релефал (скоро още един, надявам се) и не мога да преценя дали си заслужава?
Аз почти постоянно съм онлайн.
Бихте ли ми дали съвет?
Предварително благодаря!

ClixSense Задачи » Post #12

Sun Jan 29, 2012 11:14 in Bulgarian

Nask0BS wrote: Е, аз вече се натъкнах на 2 такива задачи (+ една моя грешка) и рейтинга ми падна под минимума за 10c тасковете. Пуснал съм тикети, да видим.

Здравей,

дали ти върнаха някакъв отговор, за да знам дали има смисъл и аз да пусна тикет, тък като май ме сложиха в листата на не много умните :)

Лек ден и успех на всички!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Nov 13, 2019 11:56:43 EST