Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

hi » Post #2

Tue Sep 10, 2019 08:28 in Romanian

Modelul de business a fost schimbat. acum poti sa faci bani doar din taskuri, survey-uri si oferte.

Noul Clixsense ...asa zis Ysense » Post #11

Sun Sep 08, 2019 16:05 in Romanian

Daca ai contul de paypal verificat se permite retragerea sumelor de 10, 25, 50, 100 si 250 dolari. Asadar, in mod normal, daca nu sunt alte probleme ar trebui sa iti permita retragerea sumei de 10 dolari.

Noul Clixsense ...asa zis Ysense » Post #9

Wed Aug 07, 2019 09:21 in Romanian

Problemele se rezolva una cate una. Daca nu pierdeti prea mult timp, aruncati un ochi si pe News and Updates.

Noul Clixsense ...asa zis Ysense » Post #4

Mon Aug 05, 2019 18:02 in Romanian

Adminul spune ca se va rezolva totul in curand. ramane sa vedem cand o sa fie totul ok.

Probleme cu Skril in Roomania? » Post #17

Tue May 14, 2019 18:43 in Romanian

eu fac retragerile doar prin tango - visa virtual prepaid card deoarece folosesc fondurile doar in online. exista totusi si optiunea de a obtine un card visa normal de la tango pe care sa primesti fonduri.

Oferte » Post #258

Sat Apr 13, 2019 05:52 in Romanian

daca nu specifica faptul ca e nevoie de x zile pana la creditare atunci creditarea ar trebui facuta imediat. si eu am patit acelasi lucru cu ofertele de la adgate. de survey-uri deja sunt satul sa completez mare parte din date, sa dau detalii legate de anumite servicii si providerii folositi de mine pentru acestea si imediat dupa sa imi spuna ca nu ma calific.

Vina e in totalitate a panel-ului de oferte sau in cazul survey-urilor pentru Romania a specimenului roman invatat sa colecteze date romaneste, fara sa ofere ceva la schimb.

Le dau pace si ma axez doar pe taskuri, nu e normal sa imi pierd timpul pentru o sansa la a fi platit pt o oferta sau un sondaj.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #2178

Mon Feb 18, 2019 11:07 in Romanian

Ai acces si in acest moment la taskuri doar ca nu poti rezolva decat taskuri care sunt disponibile indiferent de nivel - in dreptul fiecarui task iti apare nivelul necesar pt a putea accesa acel task. Daca nu apare nivelul necesar atunci poti accesa si tu taskul.

Pe viitor, pe masura ce rezolvi taskuri o sa cresti automat si in nivel, presupunand ca o sa ai o acuratete buna, iar in cele din urma vei putea accesa toate taskurile.

probleme conectare » Post #2

Fri Feb 01, 2019 08:22 in Romanian

In principiu acel mesaj iti apare fie daca accesezi contul dintr-o alta tara decat cea in care a fost inregistrat, ori daca ora si data dispozitivului de pe care ai accesat contul nu corespund cu data si ora tarii si cateodata se intampla si in cazul utilizatorilor cu ip dinamic. Daca ai un router in locuinta ai putea incerca sa ii dai un restart si sa vezi daca problema persista.

In cazul in care niciunul dintre cazurile de mai sus nu se aplica, iti recomand sa scrii un tichet aici.

Dovezi de plata. » Post #656

Fri Jan 11, 2019 13:29 in Romanian

Suma minima ce poate fi retrasa este $10, respectiv $20, in functie de metoda de plata aleasa. Pentru mai multe detalii acceseaza linkul asta.

In momentul in care ai atins suma minima, o sa iti apara optiunea de Cashout in dreptul sumei pe aceasta pagina.

Intrebari/Probleme » Post #2394

Fri Aug 24, 2018 16:47 in Romanian

Exista posibilitatea sa vi se suspende ambele conturi - detalii in legatura cu intrebarea ta gasesti aici. Recomandarea mea este sa folositi de acum incolo locatii diferite pentru accesarea conturilor.

Dovezi de plata. » Post #646

Fri Aug 24, 2018 16:43 in Romanian

Nu se pot retrage banii de pe acest site pe paypal. Modalitatile de plata le poti gasi aici.

modalitati plata » Post #13

Wed May 30, 2018 08:13 in Romanian

Payza nu mai poate fi folosit pentru a retrage banii de pe clixsense. Daca vei parcurge discutiile cu privire la procesoarele de plata vei putea sa compari comisioanele finale, pana cand banutii ajung la tine pe card.

In legatura cu tango, eu il folosesc doar cand strang sume mai mari, avand ca optiune de cashout prin el visa prepaid virtual card - convenabil, costuri zero si se poate folosi oriunde se accepta plata prin card de credit virtual.

modalitati plata » Post #2

Thu Feb 22, 2018 07:40 in Romanian

In mod normal te-as fi rugat sa repostezi in sectiunea potrivita - Intrebari / Probleme, dar o sa pastram acest topic separat, poate sunt si alte persoane in situatia ta si doresc sa afle rapid care ar fi cea mai buna varianta de a retrage banii de pe acest site.

In principiu, poti retrage fondurile pe Payoneer, Skrill, Tango Card sau Payza atunci cand ajungi la un minim de 10 dolari iar plata va dura intre 2 si 5 zile lucratoare. Folosirea unui procesator de plati poate implica si comisioane de retragere - poti verifica aceste comisioanele pentru retragerile catre procesator aici.

Eu unul prefer in acest moment Tango Card - Virtual visa prepaid card. Comision zero, card virtual ce poate fi folosit aproape pe orice site de cumparaturi ce accepta plata cu cardul. Problema este ca in acest caz o sa ai un card virtual emis pentru suma ta si il poti folosi pentru plati numai online.


PS: daca doriti sa postati, nu vreau ca acest topic sa se transforme intr-o lista nesfarsita de pareri si supozitii, asadar pastrati topicul curat si postati doar cazuri concrete, procedura de retragere si comisioanele percepute pana v-ati putut folosi propiu zis de banuti, astfel incat persoanele care nu au retras pana acum banii de pe acest site sa isi faca o idee care ar fi cea mai buna varianta pentru ei.

Intrebari/Probleme » Post #2378

Tue Feb 13, 2018 06:15 in Romanian

Daca citesti mai sus pe aceeasi pagina pe care ai postat o sa gasesti si raspunsul general valabil in acest caz.

Intrebari/Probleme » Post #2373

Thu Feb 08, 2018 09:33 in Romanian

Pentru payza termenul de plata este 2-5 zile lucratoare.

Intrebari/Probleme » Post #2367

Mon Jan 29, 2018 07:25 in Romanian

popam wrote: Buna,

As dori sa stiu daca aveti vreo idee cum pot scoate "alerta" de Proxy/VPN/VPS de pe contul meu, accesez clixsense si de la munca, acolo imi apar survey si task-uri etc, doar ca de acasa imi zice ca e Proxy si nu e, mai imi merge de pe telefon dar as vrea sa fac task-urile acasa unde am si audio.

Trimite un ticket in engleza in care explici problema si ar trebui sa se rezolve in scurt timp.

o noua plata » Post #2

Wed Nov 01, 2017 19:33 in Romanian

Felicitari! Pe viitor posteaza in topicul Dovezi de plata.

o noua plata » Post #2

Mon Oct 16, 2017 17:45 in Romanian

Pe viitor postati in topicul Dovezi de plata.

Intrebari/Probleme » Post #2335

Tue Sep 19, 2017 05:41 in Romanian

Nu mai exista sectiunea PTC, asadar nici nu vor mai aparea reclamele.

Intrebari/Probleme » Post #2332

Sun Sep 03, 2017 06:35 in Romanian

Pentru Romania oricum ai sanse minime sa fii acceptat la un sondaj dupa ce ai raspuns la primele intrebari - in majoritatea cazurilor nu suntem pe placul solicitantului. Pentru noi singura solutie de a face bani la un nivel decent pe siteurile de genul GPT a fost, este si va fi rezolvarea de taskuri.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 15, 2019 16:17:37 EST