Hepimizin bayramı kutlu olsun.
"Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır."
29 Ekim 1923 (Nutuk II, S. 814-15).

sevketatasever2 wrote:referansım rise of kingdom oyununu tamamladı fakat yüzde 20 si bana gelmedi arkadaşlar bilgisi olan var mı gelir mi arkadaşlar
nokalamars wrote:benide az önce attı hani mor butonla ilerlenen anket sonuna kadar geldik 100 dedi aniden kapattı ekran fotosu alamadım çok sinir oldum,Katar'ı sordu bende hep olumsuz yazmıştım ondan olabilir İngiltere olsaydı tabiki normal olurdu hersey
derilbelfin wrote:Hattusas wrote:canselkaju wrote:Hattusas wrote:Pek taktik yok aslında ahah refresh eklentisi diyeceğim ama risk barındırıyor
Refresh eklentisini anketler kısmında 1 aydan fazladır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Herkes kullanıyor büyük ihtimal çünkü malum addon çalışmıyor ama belli başlı risk barındırmıyor değil. Doğru ve abartısız kullanılması lazım.
doğru dürüst abartısız derken?anket kısmınde refresh kullanmak derken anketin task gibi gelmesimi sağlanıyor onuda anlamadım
busears11 wrote:Merhaba ben de çekim talebinde bulundum ama bağlanma linki gelmedi ya neyden kaynaklı olabilir acaba payoner hesabımı öncedem açmıştım ne zaman bu link gelir bağlama linki
canselkaju wrote:Hattusas wrote:Pek taktik yok aslında ahah refresh eklentisi diyeceğim ama risk barındırıyor
Refresh eklentisini anketler kısmında 1 aydan fazladır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
ankettasksever wrote:Hattusas wrote:ankettasksever wrote:Hattusas wrote:ankettasksever wrote:1 haftadır clothing taskları bende yok. herkeste öyle mi. gelen var mı?
Ben çözüyorum sürekli. Listede 20-30 tane gözükse de hemen bitiyor. Working sayfasını yenilemek lazım sürekli anca öyle düşüyor. Task listesinden girmek imkansız gibi bir şey.
reviewden dolayı sürekli sayfayı yeniliyorum ama hiç denk gelmedim.
tşk hocam o işe girmeyelim. kurallara uymak lazım.![]()
working sayfası diye kastettiğin nedir?
ankettasksever wrote:Hattusas wrote:ankettasksever wrote:1 haftadır clothing taskları bende yok. herkeste öyle mi. gelen var mı?
Ben çözüyorum sürekli. Listede 20-30 tane gözükse de hemen bitiyor. Working sayfasını yenilemek lazım sürekli anca öyle düşüyor. Task listesinden girmek imkansız gibi bir şey.
reviewden dolayı sürekli sayfayı yeniliyorum ama hiç denk gelmedim.
valerie wrote:Hattusas wrote:valerie wrote:
Belki burada Türkçe öğrenirsin. Türkçe en zor dillerden biri. Sanırım üçüncü.
Kendi dilime ve internetteki slanglara ayak uydurmak yeterince zor. haha!
valerie wrote:Cuban post cards, so exciting.