SERHATGEZAY wrote:Ve sonunda Skrill Türkiye deki kullanıcıların hesaplarını kapattı..Gözümüz aydın..Bu konuda çıkış yolu arayanlar veya yol gösterecek olanlar lütfen yardım etsin..Şimdiden herkese teşekkürler
edkmn wrote:Siteye üye oldum fakat skrillden nasıl aktaracağım onu bulamadımBir site forumunda bunu buldum...
Demisler ki..
::::::: Buna ek olarak ve benim de kullandığım daha basit yöntemi anlatayım;
https://spectrocoin.com/en/ bu websitesini 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hesabınızı onaylamanız gerekiyor Skrill açılması için. Direkt buradan btc satın alıyorum Skrill ile direkt BTCTurk'e geçiriyorum tüm olaylar 30 dk sürmüyor ve 1000 usd de 3 usd falan kesiliyor o da spread, fee dahil. :::::::
Site sayfasinda skrill ile cekim.video ile anlatiyor. Türkce ye cevirip bakin alternagif bir yer ama onayli.hesap istiyor..
spectrocoin diye bakinca cikiyor. Litvanya sanirim sitenin bulunduğu yer.
EAras wrote:Evet arkadaşlar aşağıda anlatacağım şekilde yaparak skrildeki bakiyemi 15 dakikada kurtardım şimdi anlatıyorum
1- Öncelikle verdiğim linkten üye olun bu şekilde hem hesap hızlı onaylanır hem skrilden para aktardıktan sonra 10 euro hoşgeldin bonusu alıcaz almak için kesinlikle linke tıklayıp üye olun lütfen 10 euro ile komisyonu düşürmüş olursunuz.
2-Üye olduktan sonra yeni kimlik kartınızla hesabınızı onaylayın 15 dk(beklenen kısım burası ) sürüyor ortalama.
3-Hesap onaylandıktan sonra para yatır<euro cüzdan <skrill e tıklayın (skril bakiyeniz en az 25 euro veya karşılığı tl olması gerek çekebilmek için.)
4-Skrill hesabınıza aktarıcak sizi ve ordan işlemi onaylatıcak işlem onayladığınız anda para hesabınıza geçeçek.
5-Şimdi paramız bitpandaya geçti gelen parayı hemen çektirmiyor bir kere bitcoin vb. alıp satmamız gerek sonra paranızı papara hesabına aktararak istediğinizi yapabilirsiniz.
İşlemler bu şekilde dikkat etmeniz gerekenler
1-Payoneer vb. sitelere aktarım talimatınız varsa bunu iptal ettimeniz gerek.
2-Bitcoin veya ne satın aldıysanız satarken muhakkak TL olarak satın.
sedatdlkrn46 wrote:Teşekkürler. Ben de etkinlikleri yapıyorum fakat ödemeyi ne yoluyla vericeklerine dair bi bilgi yok mailinize göndereceğiz diyorlar sadece bir bilginiz var mı ödeme ile ilgili
ankettasksever wrote:feyzakaragoz wrote:Diğer sitede dün yazı paylaşıldı, Appen taskları 3. taraf ortaklı sitelerden çekilecekmiş 4 Ocak itibariyle. Sadece kendi siteleri üzerinden devam edecekmiş ve malesef sadece Paypal üzerinden ödeme yapıyor. Eğer bu kesinleşirse Appene baskı yapıp payoneeri dahil ettirmeliyiz yoksa durum fena. Yakında ysense den mesaj paylaşılır bunun üzerine.
Kaynak neo
aynen dün paylaşmışlar bende gördüm. ysenseden de bildirim gelir yakında. Paypala hiçbir şekilde türkiyeden kayıt yapılamıyor. Appen türkiyeyi komple silmez sanırım. 4 ocaktan sonra appenin kendi sitesindeyiz anlaşılan oradan payoneer için mutlaka ticket atmalıyız. yoksa yine task yapmaya devam edip paranın birikmesini sağlamak ve ileride yeni ödeme sistemlerinin gelmesini beklemek gerekir bence.
paypal hesabının appen hesabıyla aynı olmak zorunda mı onu da öğrenmemiz lazım. farklı kabul ederse en azından biriken parayı yurt dışındaki eş dostlarımız sayesinde çekebiliriz diye bir düşünüyorum.
Hasan00 wrote:Euro veya dolar hesabı farketmez ikisinden birini açtırın ben euro hesabı açtım şimdilik sorun yok bu şekilde çekiyorum. Daha önce bu siteden kazanıyordum fakat neo anketleri bu siteyi geçti daha çok anket geliyor ve düzenli. Ayrıca kolay tasklarıda yapmaya çalışıyorum. Kuveyttürk banka işlemlerinizde hesap işletim ücreti almayan tek banka onu tavsiye ederim. Payoneerden paranızı Kuveyttürke çekebiliyorsunuz.galiba wrote:
skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur
nisagul wrote:gisil wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.
bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var
kusura bakmayın onu görmemişim
Skrilden en az zararla para çekme yöntemi;
1 - skrill euro hesabı açın en az 50 euro biriktirin her transfer de 5.5 euro kesiyor
2 - payoneer euro hesabı açıp Skrilden > Payoneere paranızı transfer edin, en az 40 euro olunca da banka hesabına çekin
3 - Kuveyttürk banka hesabı açtırın ve paranızı çekin (işletim ücreti yok). Ben diğer site Neoda bu şekilde kullanıyorum
yukarıdaki arkdaşda sakın euro açmayın dedi ama dolar açın demişti acaba hangisi daha karlı olur bir de kafama takılan soru siz de neo daymışsınız orda yaptıgınız anketler burayı olumsuz etkiliyor mu? orada task filan yapıyor musunuz?
ayrıca bu site içinde kuveyttürkden yapsam ücret almazlar değil mi? yani orasını tam bilmiyorum ama alıyor diğer bankalar galiba akbank hesabı açtırcakdım kuveyttürk açtıyrayım
onun dışında skrill hesabını dolar mı euro mu açayım kafam karıştı
gisil wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.
bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var
kusura bakmayın onu görmemişim
bay_pd wrote:Arkadaşlar merhaba,
Sebebini bilemediğim bir şekilde bugün hesabım deactive edildi. En son öğlen figure8 ile ilgili anket şeklinde olan taskı yapmıştım. Ondan sonra az önce girdiğimde hesabımın deactive edildiğini gördüm. Bir yıldan süredir çalışıyorum, binlerce task yaptım. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. İlgili yere mail attım, beklemedeyim.
Sizin başınıza böyle bir olay geldi mi? Sorununuz çözüldüyse nasıl çözüldü?