Please wait...
HomeForumPosts by Xerof2

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Xerof2

Poslovi - figure eight » Post #3

Sun Apr 29, 2018 13:46 in Ex-Yugoslavia

Prvo nisam mogao raditi jer nemam Facebook i sada konačno mogu raditi, ali to su jako teški poslovi da plaćaju i tisuće dolara riješio bi isto kao i sada (stvarno sam pokušao točno riješiti, jer želim zaraditi).

Poslovi - figure eight » Post #1

Sun Apr 29, 2018 12:36 in Ex-Yugoslavia

Konačno mogu radi poslove bez Facebooka. Pokušao sam odraditi 4 posla koliko je u ponudi tri sam mogao otvoriti jedan ne radi nešto dobro. Nisam zadovoljio kod nijednoga, a stvarno sam se trudio i nisam bez veze klikao. Da li je moguće negdje vidjeti točna rješenja prije nego što krenem rješavati zadatke.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #454

Wed Mar 21, 2018 15:21 in Ex-Yugoslavia

Molim za pomoć

Da bi odradio tasks trebam se registrirati preko crowd flower što sam i učinio i verificirao račun preko maila, a sada kada hoću odraditi neke poslove traži me da e registriram preko Facebooka kojeg nemam?????????

I drugo pitanje na kartici offers ne mogu odrađivati poslove niti se ne otvaraju oni koji su ponuđeni npr. wannads samo se otvori početni ekran i više se ništa ne otvara (jedan član mi je rekao da bi trebao isključiti ad block, kako se to radi i da li je sigurno da si radi neke sitne zarade ne zaribam kompjuter.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #132

Tue Mar 20, 2018 13:11 in Ex-Yugoslavia

Odradio sam jednu anketu prije par dana i zaradio neke novce. A sada para dana kuda god krenem ništa. Nema više anketa, a sve ostalo ne mogu ništa raditi. Molim za pomoć i savjet.

PITANJA I SAVJETI » Post #353

Mon Mar 19, 2018 09:42 in Ex-Yugoslavia

Ja sam totalni početnik od prije 3 dana i molim savjet kuda i kako krenuti, jer pokušavam odraditi neke poslove, a ništa ne uspijevam niti imam nešto u ponudi.

Hvala unaprijed
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 27, 2021 00:37:56 EST