Please wait...
HomeForumPosts by miaana

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by miaana

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3318

Thu Oct 26, 2017 10:55 in Indonesian

alhmdulillah masih gajian





langsung tarik mang

Pajang checklist harian yuk » Post #2071

Thu Oct 12, 2017 00:05 in Indonesian

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3274

Tue Sep 05, 2017 11:50 in Indonesian

gaji bulan kemarin baru masuk


Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3247

Thu Aug 17, 2017 16:17 in Indonesian

me7 wrote:
miaana wrote: withdraw dari payoneer ke rek bank ga sampe 24 jam udah masuk rek bank





buat beli mbek buat kurban :lol: :lol:

Wah mantab mbak .. Semoga barokah ..
Aamiin ..
Tu fee ny brp ? Brp lm prosesny ?
N buat akun payoneer ribet g ?

ga ad fee nya
ga sampe 1 hari uah masuk rek bank
buatnya mudah, apalagi daftarnya lewat referal dapt bonus $25 dari payo

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3244

Tue Aug 15, 2017 17:33 in Indonesian

withdraw dari payoneer ke rek bank ga sampe 24 jam udah masuk rek bank





buat beli mbek buat kurban :lol: :lol: :lol:

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3205

Tue Aug 01, 2017 08:27 in Indonesian

DATS24 wrote:
Ncup wrote:

Alhamdulillah,,, hasil merem melek dua minggu mendarat juga nih... :clap:
Thank's :clixsense: :thumbup:

btw katany kalo referal payoneer dapet $25 kalo ad yg ngirim $100 atau lebih, bner gk tuh?

yup bener

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3195

Sun Jul 23, 2017 12:05 in Indonesian

skaila wrote:
hanuger wrote:
Bantu jawab

Alhamdulillah selama ini lancar aja pake Payunir, terakhir narik dr Payunir selasa siang kemaren, nyampe rek bank hari kamis siang.. :thumbup:

NB: ini transaksi ketiga dengan Payunir

Hidup Istri Saya.. :clap: :clap: :mrgreen:

ooh.. loh ko istrinya sih? hehe.. kalau boleh tau ka hanuger pakenya bank apa buat wd dari payooner nya?

miaana wrote:
kalau transfer bank belum pernah nyoba, buat tabungan hehehe. tapi pernah iseng iseng narik di atm 50 rbu lancar.
lagi pula dapat 25 $ kalo daftarnya lewat referal

ooh.. mba miaana ambil kartu debit payooner nya ya,

iya

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3193

Sat Jul 22, 2017 14:24 in Indonesian

skaila wrote:
miaana wrote: masih setia pake payoneer


maaf mba miaana, mau tanya itu mba udah di transfer ke rekening banknya belum? klo udah, prosesnya lancar ngga mba? mohon infonya dan makasih sebelumnya, hehe

kalau transfer bank belum pernah nyoba, buat tabungan hehehe. tapi pernah iseng iseng narik di atm 50 rbu lancar.
lagi pula dapat 25 $ kalo daftarnya lewat referal

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3163

Mon Jul 17, 2017 19:40 in Indonesian

masih setia pake payoneer

Info/Berita Terbaru » Post #833

Sat Jul 01, 2017 15:34 in Indonesian

skaila wrote:
miaana wrote: info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
......
So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team

ok, fix, ga jadi upgrade :lol:

sama ak juga ga jd upgrade

Info/Berita Terbaru » Post #831

Sat Jul 01, 2017 14:37 in Indonesian

miaana wrote: info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
Members, more than 10 years ago we came online strictly as a PTC. As all things go, the ClixSense business model has changed over the years and with the addition of Crowdflower tasks, offers and surveys our core business has shifted. No longer are we just a PTC, but instead ClixSense has grown to be one of the top performing survey networks in the world.

While our survey, task and offer business has grown significantly, the PTC side of our business has been on a downward slide for some time now and more so since the loss of Paypal back in February.

Being in the PTC industry has it's positives and negatives. The positive side of things is that we can provide you with an easy way to earn a little money and for advertisers we can send a large amount of traffic to their websites for a very reasonable price. The negative side of things is a bit more extreme. This caused us to lose our Paypal account (or so they claim), it places us into a high risk category any time we apply for a merchant account or new payment processor. It gives companies a negative feeling about us because this industry is loaded with fraud. What I mean by that is companies who we've approached to partner with us refuse to do so because of our affiliation with PTC. And lastly, from a revenue standpoint, it's not profitable at all.

With the negatives out weighing the positives, and after 10 years in the PTC business, we have decided to move forward without PTC. Beginning July 15th, 2017 PTC ads will be removed from ClixSense. Along with the removal of PTC we have also decided to remove ClixGrid and the premium upgrades, including the corresponding 8-level commission structure. As of today, July 1st we will stop selling upgrades, PTC advertising and ClixGrid. Those of you who have ad credits on your account may still use them until July 15th. Any member who has purchased an upgrade in the last 24 hours will be immediately refunded today. We are stopping the sales so any remaining ad credits or ClixGrid campaigns can expire.

With the removal of upgrades we will no longer have 2 membership types. Instead, all members will have the same policies and options available to them and this includes cashouts. We have decided that we will raise the minimum cashout for all members to $10.00. This is still very reasonable and lower than many other companies in this vertical.

So what does all this mean?
Well, a lot actually. Any member who had purchased an upgrade in the last year will receive a prorated refund for any unused portion of their upgrade. This refund will be credited back to your account balance on or shortly after July 15th. The amount of prorated refund will be credited at 4.5 cents per day remaining on your premium account.

We know with the removal of upgrades and the 8 tier affiliate program that this may have an impact on some members with a large downline. To compensate for this ClixSense will now pay an incredible 20% commission on all direct referral activities. We will offer a single level affiliate program only and this commission is the same for all members as we will no longer have 2 different membership types. This change makes all members equal so everyone will have the same earning potential. This means if you are a standard member now (not upgraded) this change has given you a 200% increase in affiliate commissions (from 5% to 20%). For those members who are premium this is a 100% increase from your current affiliate commissions (from 10% to 20%).

* Please note, the 20% affiliate commission may be adjusted at a later date. We will keep this at 20% for a short time and then we will review our numbers and adjust from there, if necessary. If we end up lowering the commission, it should not be reduced to lower than 15%, which is still more than a premium member was making.

This new higher commission will generate more money for you than what the 8 tier affiliate program did. The reason is more members will do surveys, tasks and offers than those that would purchase an upgrade. In some cases this change can boost a members earnings significantly.

The checklist bonus will now give a possible 10% bonus to all members and the requirement for clicking PTC ads & ClixGrid will be removed.

Daily Checklist Bonus 7.0%
Activity Extra Bonus 2.0%
ClixAddon Extra Bonus 1.0%
Maximum Possible Bonus 10.0%

We realize this may come as a surprise to you but this is a change that had to be done. ClixSense will continue to be the best it can be and move forward because of your support. We are always looking for new ways for you to earn money and will not stop trying to improve our service.

Along with all these changes you will also notice a brand new look for ClixSense. A new website layout with a responsive design (mobile friendly) that is very pleasing to look at and easy to use.

So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team


google translate

Bergerak maju dengan perubahan

1 Jul 2017 02:14 pm
Anggota, lebih dari 10 tahun yang lalu kami datang secara online sebagai PTC. Seiring berjalannya waktu, model bisnis ClixSense telah berubah selama bertahun-tahun dan dengan penambahan tugas Crowdflower, penawaran dan survei bisnis inti kami telah bergeser. Tidak lagi kami hanya PTC, namun ClixSense telah berkembang menjadi salah satu jaringan survei dengan kinerja terbaik di dunia.

Sementara bisnis survei, tugas dan penawaran kami berkembang pesat, sisi bisnis PTC kami telah mengalami penurunan untuk beberapa waktu sekarang dan lebih lagi karena hilangnya Paypal di bulan Februari.

Berada di industri PTC memiliki hal positif dan negatif. Sisi positif dari hal-hal adalah bahwa kami dapat memberi Anda cara mudah untuk menghasilkan sedikit uang dan bagi pengiklan kami dapat mengirimkan sejumlah besar lalu lintas ke situs web mereka dengan harga yang sangat terjangkau. Sisi negatifnya sedikit lebih ekstrem. Hal ini menyebabkan kami kehilangan akun Paypal kami (atau begitulah klaimnya), hal itu menempatkan kami pada kategori risiko tinggi kapanpun kami mengajukan permohonan akun merchant atau prosesor pembayaran baru. Ini memberi perusahaan perasaan negatif tentang kita karena industri ini sarat dengan kecurangan. Yang saya maksud dengan itu adalah perusahaan yang telah kami dekati untuk bermitra dengan kami menolak melakukannya karena afiliasi kami dengan PTC. Dan yang terakhir, dari sudut pandang pendapatan, itu sama sekali tidak menguntungkan.

Dengan negatif yang menimbang positif, dan setelah 10 tahun berada di bisnis PTC, kami telah memutuskan untuk bergerak maju tanpa PTC. Mulai 15 Juli 2017 iklan PTC akan dihapus dari ClixSense. Seiring dengan penghapusan PTC kami juga memutuskan untuk menghapus ClixGrid dan upgrade premium, termasuk struktur komisi 8 level yang sesuai. Sampai hari ini, 1 Juli kami akan berhenti menjual upgrade, iklan PTC dan ClixGrid. Bagi Anda yang memiliki kredit iklan di akun Anda mungkin masih menggunakannya sampai tanggal 15 Juli. Setiap anggota yang telah membeli upgrade dalam 24 jam terakhir akan segera dikembalikan hari ini. Kami menghentikan penjualan sehingga sisa kredit iklan atau kampanye ClixGrid dapat kedaluwarsa.

Dengan penghapusan upgrade kita tidak lagi memiliki 2 tipe keanggotaan. Sebagai gantinya, semua anggota akan memiliki kebijakan dan opsi yang sama untuk mereka dan ini termasuk cashout. Kami telah memutuskan bahwa kami akan menaikkan cashout minimum untuk semua anggota menjadi $ 10.00. Ini masih sangat masuk akal dan lebih rendah dari banyak perusahaan lain di vertikal ini.

Jadi apa artinya semua ini?
Yah, sebenarnya banyak. Setiap anggota yang telah membeli upgrade pada tahun lalu akan menerima pengembalian dana prorata untuk bagian upgrade yang tidak terpakai. Pengembalian dana ini akan dikembalikan ke saldo akun Anda atau tidak lama setelah tanggal 15 Juli. Jumlah pengembalian dana prorata akan dikredit sebesar 4,5 sen per hari yang tersisa di akun premium Anda.

Kami tahu dengan penghapusan upgrade dan program afiliasi 8 tier yang mungkin berdampak pada beberapa anggota dengan downline besar. Untuk mengimbangi ClixSense ini sekarang akan membayar komisi 20% yang luar biasa untuk semua aktivitas rujukan langsung. Kami hanya akan menawarkan program afiliasi tingkat satu dan komisi ini sama untuk semua anggota karena kami tidak lagi memiliki 2 jenis keanggotaan yang berbeda. Perubahan ini membuat semua anggota setara sehingga setiap orang memiliki potensi penghasilan yang sama. Ini berarti jika Anda adalah anggota standar sekarang (tidak ditingkatkan) perubahan ini telah memberi Anda peningkatan komisi afiliasi sebesar 200% (dari 5% sampai 20%). Bagi anggota yang premium ini adalah kenaikan 100% dari komisi afiliasi Anda saat ini (dari 10% sampai 20%).

* Harap diperhatikan, komisi afiliasi 20% dapat disesuaikan di kemudian hari. Kami akan menyimpannya 20% untuk waktu yang singkat dan kemudian kami akan meninjau jumlah kami dan menyesuaikan diri dari sana, jika perlu. Jika kita akhirnya menurunkan komisi, seharusnya tidak dikurangi menjadi lebih rendah dari 15%, yang masih lebih dari jumlah anggota premium.

Komisi baru yang lebih tinggi ini akan menghasilkan lebih banyak uang untuk Anda daripada program afiliasi 8 tier itu. Alasannya adalah lebih banyak anggota akan melakukan survei, tugas dan tawaran daripada yang akan membeli upgrade. Dalam beberapa kasus, perubahan ini dapat meningkatkan pendapatan anggota secara signifikan.

Bonus checklist sekarang akan memberikan bonus 10% untuk semua anggota dan persyaratan untuk mengklik iklan PTC & ClixGrid akan dihapus.

Daftar Periksa Harian Bonus 7.0%
Aktivitas Bonus Tambahan 2.0%
Bonus Tambahan ClixAddon 1.0%
Bonus Kemungkinan Maksimum 10,0%

Kami menyadari ini mungkin mengejutkan Anda tapi ini adalah perubahan yang harus dilakukan. ClixSense akan terus menjadi yang terbaik yang bisa dan terus maju karena dukungan Anda. Kami selalu mencari cara baru bagi Anda untuk mendapatkan uang dan tidak akan berhenti berusaha memperbaiki layanan kami.

Seiring dengan semua perubahan ini, Anda juga akan melihat tampilan baru untuk ClixSense. Tata letak website baru dengan desain responsif (mobile friendly) yang sangat menyenangkan untuk dilihat dan mudah digunakan.

Jadi untuk rekap:
• Iklan PTC akan dihapus.
• ClixGrid akan dihapus
• Upgrade premium dan 8 level yang sesuai

Info/Berita Terbaru » Post #830

Sat Jul 01, 2017 14:33 in Indonesian

info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
Members, more than 10 years ago we came online strictly as a PTC. As all things go, the ClixSense business model has changed over the years and with the addition of Crowdflower tasks, offers and surveys our core business has shifted. No longer are we just a PTC, but instead ClixSense has grown to be one of the top performing survey networks in the world.

While our survey, task and offer business has grown significantly, the PTC side of our business has been on a downward slide for some time now and more so since the loss of Paypal back in February.

Being in the PTC industry has it's positives and negatives. The positive side of things is that we can provide you with an easy way to earn a little money and for advertisers we can send a large amount of traffic to their websites for a very reasonable price. The negative side of things is a bit more extreme. This caused us to lose our Paypal account (or so they claim), it places us into a high risk category any time we apply for a merchant account or new payment processor. It gives companies a negative feeling about us because this industry is loaded with fraud. What I mean by that is companies who we've approached to partner with us refuse to do so because of our affiliation with PTC. And lastly, from a revenue standpoint, it's not profitable at all.

With the negatives out weighing the positives, and after 10 years in the PTC business, we have decided to move forward without PTC. Beginning July 15th, 2017 PTC ads will be removed from ClixSense. Along with the removal of PTC we have also decided to remove ClixGrid and the premium upgrades, including the corresponding 8-level commission structure. As of today, July 1st we will stop selling upgrades, PTC advertising and ClixGrid. Those of you who have ad credits on your account may still use them until July 15th. Any member who has purchased an upgrade in the last 24 hours will be immediately refunded today. We are stopping the sales so any remaining ad credits or ClixGrid campaigns can expire.

With the removal of upgrades we will no longer have 2 membership types. Instead, all members will have the same policies and options available to them and this includes cashouts. We have decided that we will raise the minimum cashout for all members to $10.00. This is still very reasonable and lower than many other companies in this vertical.

So what does all this mean?
Well, a lot actually. Any member who had purchased an upgrade in the last year will receive a prorated refund for any unused portion of their upgrade. This refund will be credited back to your account balance on or shortly after July 15th. The amount of prorated refund will be credited at 4.5 cents per day remaining on your premium account.

We know with the removal of upgrades and the 8 tier affiliate program that this may have an impact on some members with a large downline. To compensate for this ClixSense will now pay an incredible 20% commission on all direct referral activities. We will offer a single level affiliate program only and this commission is the same for all members as we will no longer have 2 different membership types. This change makes all members equal so everyone will have the same earning potential. This means if you are a standard member now (not upgraded) this change has given you a 200% increase in affiliate commissions (from 5% to 20%). For those members who are premium this is a 100% increase from your current affiliate commissions (from 10% to 20%).

* Please note, the 20% affiliate commission may be adjusted at a later date. We will keep this at 20% for a short time and then we will review our numbers and adjust from there, if necessary. If we end up lowering the commission, it should not be reduced to lower than 15%, which is still more than a premium member was making.

This new higher commission will generate more money for you than what the 8 tier affiliate program did. The reason is more members will do surveys, tasks and offers than those that would purchase an upgrade. In some cases this change can boost a members earnings significantly.

The checklist bonus will now give a possible 10% bonus to all members and the requirement for clicking PTC ads & ClixGrid will be removed.

Daily Checklist Bonus 7.0%
Activity Extra Bonus 2.0%
ClixAddon Extra Bonus 1.0%
Maximum Possible Bonus 10.0%

We realize this may come as a surprise to you but this is a change that had to be done. ClixSense will continue to be the best it can be and move forward because of your support. We are always looking for new ways for you to earn money and will not stop trying to improve our service.

Along with all these changes you will also notice a brand new look for ClixSense. A new website layout with a responsive design (mobile friendly) that is very pleasing to look at and easy to use.

So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team

Tasks/Offer/Survey » Post #6246

Tue Jun 06, 2017 00:33 in Indonesian

aneh ya padahal hampir sebulan tidak buka clixsense dan ngerjain tasks hari ini dapat pesan naik level 1 :?:


Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #3018

Mon May 15, 2017 13:38 in Indonesian

lumayan buat bayar tagihan

Pajang checklist harian yuk » Post #1859

Sun May 07, 2017 03:23 in Indonesian

ayudakolah Mengagumkan :thumbup: :clap:

Tasks/Offer/Survey » Post #6154

Sat Apr 29, 2017 08:42 in Indonesian

banyak tasks yang unfair... menyedihkan :cry:

Post Bukti Pembayaran dari Clixsense » Post #2994

Wed Apr 26, 2017 00:40 in Indonesian

gaji pertama ..moga bisa kayak bang ncup


Pajang checklist harian yuk » Post #1827

Sat Apr 22, 2017 06:40 in Indonesian

ter inspirasi dari senior senior

Tasks/Offer/Survey » Post #6091

Mon Apr 17, 2017 08:26 in Indonesian

ga sabar nunggu gajian pertama, dapat survey pending terus

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 16, 2019 06:24:06 EST