Please wait...
HomeForumPosts by sandu7

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by sandu7

Probleme cu Skril in Roomania? » Post #10

Tue Apr 30, 2019 18:08 in Romanian

Caz rezolvat

Am primit banii in contul meu bancar. Cei De la Skril au facut transferul in euro! Inca un mic comision de schimb valuatar dar sunt multumit CA am primit bani.

Probleme cu Skril in Roomania? » Post #4

Fri Apr 19, 2019 09:06 in Romanian

am primit UN mail de la skrill in care mi se cerea sa fac demersurile necesare la banca mea pentru am trimite bani din scrill in contulbancar in€ .la mesajul meu de confirmare a optiunii catre skrill am primit raspuns de la skrill ca datorita volumului mare de tranzactii momentan nu se pot trimite banii dar vor revenii ei peste cateva zile cu UN apdate? Nu stiu ce sa cred.vom vedea.

Probleme cu Skril in Roomania? » Post #1

Tue Apr 16, 2019 17:59 in Romanian

Saptamana trecuta am facut cerere de retragere a unei sume din contul meu Skrill catre contul meu bancar detinut la ING,ASTAZI se anuleaza tranzactia din contul Skril si sunt contactat de acesttia via email explicandu_mi ca sunt probleme cu procesarea platilor catre conturile bancare din ROMANIA si ca ar trebui sa ma gandesc la procesarea plati catre romania printro alta metoda! Sun astazi la ING explic situatia la care primesc raspuns ca nu am nici o tranzactie blocata si ca nu exista nici o problema cu procesarea tranzactiilor dinspre si catre Skrill!
Ce se intampla fratilor? Mai este cineva in aceasta situatie?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 16, 2019 15:27:57 EST