Posts | 48 |
Member Since | 17 Dec 2012 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 2 |
Likes Received | 14/11 |
SERHATGEZAY wrote:Ve sonunda Skrill Türkiye deki kullanıcıların hesaplarını kapattı..Gözümüz aydın..Bu konuda çıkış yolu arayanlar veya yol gösterecek olanlar lütfen yardım etsin..Şimdiden herkese teşekkürler
Posts | 561 |
Member Since | 15 Jan 2014 |
Last Visit | 1 Mar 2021 |
Likes Given | 1,083 |
Likes Received | 156/112 |
turkey1625 wrote:Merhaba arkadaşlar bende skrillin türkiyeden kapandığını bugün üzüntüyle öğrenmiş oldum benimde yaklaşık 30 dolarım kaldı içerde kripto paralara yatırmıştım zaten onlarıda.Zamanında gelen meillere bakmadığım için bugün öğrendim kapandığını.Yorumlardan anladığım kadarıyla kapanmadan önce parasını çekemeyenler olmuş Bir yolunu bulup paralarımızı kurtarabilirmiyiz emin değilim Desteğe yazcam bakalım cevap gelecekmi
trkmz wrote:turkey1625 wrote:Merhaba arkadaşlar bende skrillin türkiyeden kapandığını bugün üzüntüyle öğrenmiş oldum benimde yaklaşık 30 dolarım kaldı içerde kripto paralara yatırmıştım zaten onlarıda.Zamanında gelen meillere bakmadığım için bugün öğrendim kapandığını.Yorumlardan anladığım kadarıyla kapanmadan önce parasını çekemeyenler olmuş Bir yolunu bulup paralarımızı kurtarabilirmiyiz emin değilim Desteğe yazcam bakalım cevap gelecekmi
Hiçbir sonuç çıkmıyor. 2 ay oldu. Ödeme gelmedi. Defalarca mail yazmama rağmen, kopyala yapıştır cevaplarla "Ödemelerde gecikmeler var, Ödeme olduğunda size mail atacağız" diyerek bugüne kadar sürekli atlattılar. Sonra da hesabı kapatıp çekip gittiler. O kadar da rahat, endişesiz...
İçeride 200 euro'ya yakın birikimim sonunda uçtu gitti.