Please wait...
HomeForumInternationalMalayLifetime Total Cecah $335 saja dalam masa 4 tahun
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Lifetime Total Cecah $335 saja dalam masa 4 tahun

Post Reply

#1 by niwon88 » Mon May 18, 2020 01:25

Saya dari Malaysia. dah jadi ahli clicsense sekarang ysense pada tahun April 2016. Dalam masa beberapa hari baru lepas satu atau dua surveys saja. Tasks pun bukan senang nak score. Macam mana pulak anda? Lifetime total saya tengok ade yang boleh cecah sebanyak beribu USD dalam masa setahun, ade pulak yang dalam masa sebulan dua.
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11

#2 by kerwin8 » Mon May 18, 2020 11:12

niwon88 wrote: Saya dari Malaysia. dah jadi ahli clicsense sekarang ysense pada tahun April 2016. Dalam masa beberapa hari baru lepas satu atau dua surveys saja. Tasks pun bukan senang nak score. Macam mana pulak anda? Lifetime total saya tengok ade yang boleh cecah sebanyak beribu USD dalam masa setahun, ade pulak yang dalam masa sebulan dua.

Buat lebih tasks.
kerwin8
Posts235
Member Since28 Jun 2016
Last Visit20 Nov 2020
Likes Given41
Likes Received88/63

#3 by niwon88 » Wed Jul 08, 2020 20:22

mengambil masa yg lama. Saya hairan ade yang mampu buat beratus sehari...
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11

#4 by Idoformoney » Wed Jul 22, 2020 21:54

dari 4 tahun lepas sy buat 1300usd.. lebih kurang la.dah 9 tahun dengan clixsense
Idoformoney
Posts456
Member Since12 Dec 2012
Last Visit22 Sep 2020
Likes Given33
Likes Received180/131

#5 by niwon88 » Sun Aug 02, 2020 05:38

cepatnya 4 tahun dah boleh dapat USD 1300
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11

#6 by tansrirahmat » Fri Aug 07, 2020 19:24

Idoformoney wrote: dari 4 tahun lepas sy buat 1300usd.. lebih kurang la.dah 9 tahun dengan clixsense

Bang pm, kot2 ada web baru
tansrirahmat
Posts145
Member Since18 Jan 2015
Last Visit4 Nov 2020
Likes Given80
Likes Received49/36

#7 by inshaf1997 » Mon Aug 10, 2020 09:25

tugas adalah penting untuk mendapatkan sejumlah wang
inshaf1997
Posts456
Member Since4 Nov 2015
Last VisitToday
Likes Given465
Likes Received229/160

#8 by Idoformoney » Sat Aug 15, 2020 07:09

referral bro...tu key untuk members malaysia buat duit.sebab malaysia pny survey n task kurang sikit la
Idoformoney
Posts456
Member Since12 Dec 2012
Last Visit22 Sep 2020
Likes Given33
Likes Received180/131

#9 by abes1979 » Fri Sep 04, 2020 20:45

Lifetime USD $1,311.06 sebelum figure 8 belum kena block sekarang buat survey ja USD 40 sebulan ja :!: :clap:
abes1979
Posts25
Member Since28 Oct 2015
Last Visit16 Nov 2020
Likes Given1
Likes Received5/5

#10 by kerwin8 » Sat Oct 03, 2020 23:00

abes1979 wrote: Lifetime USD $1,311.06 sebelum figure 8 belum kena block sekarang buat survey ja USD 40 sebulan ja :!: :clap:

Tahniah.
kerwin8
Posts235
Member Since28 Jun 2016
Last Visit20 Nov 2020
Likes Given41
Likes Received88/63

#11 by niwon88 » Sun Oct 11, 2020 19:41

tahniah. Saya check dekat success stories. Ade member boleh dapat sekurang-kurangnya 11 surveys...
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11

#12 by niwon88 » Sun Oct 11, 2020 19:43

at least my double. banyaknya surveys boleh dapat....satu hari max pun i dapat lepas 4 surveys je...yg lain saya buat offers. Figure eight tasks susah nak lepas dan bukan lagi senang macam dulu
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Nov 24, 2020 13:12:37 EST