Please wait...
HomeForumInternationalMalayBerapa banyak anda boleh dapat dalam masa sebulan?
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Berapa banyak anda boleh dapat dalam masa sebulan?

Post Reply

#1 by niwon88 » Mon May 18, 2020 01:17

Biasenya berapa USD anda dapat ye masa sebulan? $30 mungkin?
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11

#2 by kerwin8 » Mon May 18, 2020 11:11

niwon88 wrote: Biasenya berapa USD anda dapat ye masa sebulan? $30 mungkin?

Bergantung kepada daily time di Ysense. Kalau ada banyak task boleh buat $10 seminggu.
kerwin8
Posts236
Member Since28 Jun 2016
Last Visit12 Jan 2021
Likes Given42
Likes Received88/63

#3 by Idoformoney » Wed Jul 22, 2020 21:51

boleh la sebulan 20-30usd
Idoformoney
Posts456
Member Since12 Dec 2012
Last Visit26 Dec 2020
Likes Given33
Likes Received180/131

#4 by niwon88 » Sun Oct 11, 2020 19:45

yup setuju. Dah dapat capai 30USD sebulan tapi GOAL 50-100 sebulan.
niwon88
Posts30
Member Since15 Apr 2016
Last Visit26 Oct 2020
Likes Given1
Likes Received13/11

#5 by Charmarmy » Tue Oct 20, 2020 03:16

Lebih kurang $30+ jugak.

Susah nak dapat task dah sekarang, rindu zaman dulu-dulu boleh dapat $100 sebulan. :(
Charmarmy
Posts251
Member Since1 Nov 2013
Last Visit7 Jan 2021
Likes Given69
Likes Received91/64

#6 by syureina » Thu Nov 26, 2020 20:20

ya betul max USD30 je sebulan. Saya dah 2 tahun tak buka akaun ni & bila buka balik dah tukar nama kepada Ysense. PayPal payment method pun dah ada balik. Baruni dalam seminggu buat survey dapat la dalam USD10.
syureina
Posts6
Member Since4 Jan 2016
Last Visit1 Dec 2020
Likes Given0
Likes Received0
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jan 16, 2021 10:52:19 EST